• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Narnia Krónikái 1 - Varázsló unokaöccse (Könyvek)
Kőrössi P. József
Narnia Krónikái 1 - Varázsló unokaöccse The Chronicles of Narnia - The Magicians Nephew
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2010. május 10. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

Tudni szeretnél valamit Narniáról? Ez az a birodalom, ahol megszólalnak az állatok, ahol a legváratlanabb pillanatban egy boszorkány karmai közé kerülsz, ahol a jó akaratából új világ születik. Ahová véletlenül keveredik a két barát: Digory és Polly. Ha kinyitod a könyvet, őket kísérheted el e titokzatos világba. Abba a világba, ahol semmi sem lehetetlen...

Narnia birodalmának titokzatos történetét hét kötetben mondja el a világhírű angol szerző, C.S.Lewis, ezek közül a másodikat, Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény címűt vitte filmre a Walt Disney Pictures és a Walden Media. Az első kötetből most megtudhatjuk, hogyan született Narnia fantasztikus világa, és kiderül az is, honnan származik a második kötetben olyan fontos ruhásszekrény!

A Narnia Krónikája a Jó és a Rossz örök háborúját meséli el. Olykor a csatamezőn, nyílt küzdelemben csap össze a fény az árnnyal, máskor a szív rejtett zugaiban. Ám legyenek az ütközetek akár a lélekben, akár a harcmezőn: minden összecsapás meghatározó erejű.

Olyan utakon kalandozhatunk, amelyek a világ végére vezetnek, fantasztikus lényekkel köthetünk ismeretséget, megtudjuk, mi az az árulás, mi a hőstett, mit jelent megnyerni vagy épp elveszíteni egy barátot. Kalandos utazás ez a fantázia birodalmában, ugyanakkor a legmélyebb valóságban.

Kiadó:
Noran Kiadó
Oldalszám:
226 oldal
Gyártási év:
1955

A termék vásárlói ezeket is szerették:
KÖNYV
DVD
BLU-RAY
Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: