• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Egyszer volt az ember... 1. - ...és lőn a Föld! (Könyvek)
Ezio Savino, Kálmán Judit
Egyszer volt az ember... 1. - ...és lőn a Föld! Il était une fois... Lhomme
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2010. május 10. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
Fordító:

Az ismert történelmi rajzfilmsorozat könyvről-könyvre, érthető nyelven, színes képekkel, rajzokkal, rejtvénnyel jelenik meg!

Vajon hogyan festett a Föld sok millió évvel ezelőtt, amikor az embernek még nyoma sem volt? Milyenek voltak a Földünk felszínén megjelenő első élő szervezetek?

Ismerkedjetek meg az élet eredetének titkaival, a görög mítoszokkal és Darwinnal. Tanulmányozzátok a kövületek titkait! Vágjunk neki együtt a történelmi utazásnak! Első lépésként ismerkedjünk meg az emberrel!

Képzeljétek azt, hogy egy afrikai szavannán jártok, három millió évvel ezelőtt! Találkozhattok az első emberszabású lényekkel, napjaink emberének távoli őseivel. Szívesen vennétek részt a tűz felfedezésében? Szembe mernétek szállni egy barlangi medvével? Fedezzük fel közösen a történelem izgalmas világát! Kezdjük az utazást: egyszer volt, hol nem volt... az ember.

Kiadó:
M&C Kft.
Oldalszám:
56 oldal
Gyártási év:
2004

A termék vásárlói ezeket is szerették:
KÖNYV
DVD
BLU-RAY
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: