• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Jóga nőknek (Könyvek)
Estefanía Martínez Nussio
Jóga nőknek YOGA PARA MUJERES
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
"A kihívásokkal teli mai világban a nőknek alig jut idejük magukra. Azonban élhetünk egy csodálatos lehetőséggel, a jógával. Elegendő tíz percet rászánnunk ahhoz, hogy egyensúlyba kerüljön hormonháztartásunk, megnyugodjon a testünk és a lelkünk, javuljon erőnlétünk és növekedjen energiaszintünk. A könyvben bemutatott jógagyakorlatokat különböző életkorú nőknek állították össze az újszülött kortól az időskorig. Fiatal anyák kisgyermekükkel jógázva mélyítik el a baba-mama kapcsolatot, míg az érett vagy idős nők kiegyensúlyozott életvitelük fenntartására törekszenek. Sok fiatal nő a tantra-jógán keresztül keresi a fizikai aktivitás lehetőségét vagy a kiteljesedett szexualitás örömét."
Kiadó:
Kossuth Könyvkiadó
Oldalszám:
164 oldal
Gyártási év:
2009

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: