• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Monty Python Repülő Cirkusza - A teljes első évad (2 DVD) (DVD)
Monty Python Repülő Cirkusza - A teljes első évad (2 DVD) Monty Pythons Flying Circus
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2007. április 16. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

Kezdetben… a televízió unalmas volt. Azután Isten megteremtette a Monty Python Repülő Cirkusza című sorozatot, és nagy-nagy örvendezés vette kezdetét.

A műsor égbekiáltóan újszerű és lélegzetelállítóan nevettető volt, így Pythonék forradalmasították a Komédiát, és jótékony irányba terelték az emberi történelem menetét.

Most a DVD-technika csodájának köszönhetően Ön megnézheti eme úttörő műsorfolyam gyönyörűen felújított, hitelesített és totálisan Teljes Első Évadát, olyan mennyeien ihletett műsorszámtébolyokkal, mint A döglött papagáj, a Na-na jelenet és a Favágó-dal (a pletykák szerint ez utóbbi Isten kedvence).

A 13, egyenként kb. 30 perces epizódot a remek DVD-gyártók szakmai rátermettségüknek köszönhetően 2 korongra osztották el. És mintha a teljes első évad kifejezés nem lenne elég, e doboz tervezői fontosnak tartották, hogy minden jelenet kezdőkockáját rávarázsolják a címlapra. Felvágós, hetyke emberek.

A magyar történelemben először magyar szinkronnal is nézhetik az adásokat, amelyekhez az utánozhatatlan Galla Miklós felirata szolgált alapul. Aki tudja kezelni a távirányítót, választhatja az angol hang-magyar felirat vagy akár nyelvismeret-bővítés céljából az angol-angol opciót is

Tehát vigye haza e dobozt, kápráztassa el a barátait, és adja át magát az Önt szellemi rabságban tartó, intenzív Python-függőségnek. És most énekeljük együtt: Vágom a fát fejszémmel…

Üdvözlettel:A hang az Ön fejében, amely akkor szól Önhöz, ha olvas valamit.

Játékidő:
392 perc
Gyártási év:
1969
Hangok:
- magyar - mono (DD)
- angol - mono (DD)
- lengyel - mono (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, cseh, dán, finn, francia, görög, hindi, holland, horvát, izlandi, lengyel, német, norvég, olasz, portugál, román, spanyol, svéd, szlovén, török
Képformátum:
4:3

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: