• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Hét év Tibetben (Blu-ray)
Hét év Tibetben Seven Years in Tibet
- 78%
Szállítható: AZONNAL
1.990 Ft
Eredeti ár: 8.990 Ft

5-10 db. van raktáron

  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

1939 őszén Heinrich Harrer, a híres osztrák hegymászó honfitársa, Peter Aufschnaiter társaságában elindult, hogy megmássza a Nanga Parbatot, a Himalája egyik legmagasabb csúcsát. Ám akkor még nem sejtette, hogy nem pusztán lebilincselő szépségű tájakat, hanem egy új, titokzatos világot is felfedez majd.

Eljutott Lhászába, a tiltott városba, és utazása itt meglepő fordulatot vett. Jó barátja és tanítója lett a fiatal dalai lámának. A Tibetben töltött hét év alatt Harrer sok mindent átadott a lámának, de ő sem távozott üres kézzel: az addig önző és öntelt férfiból egy egészen új ember lett.

Brad Pitt játssza a főszerepet ebben a látványos kalandfilmben, amely egy osztrák hadifogoly igaz történetét meséli el, kinek élete gyökeresen megváltozott az ifjú dalai lámával kötött barátságnak köszönhetően.

Játékidő:
136 perc
Gyártási év:
1997
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- angol - PCM 5.1
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - Surround (DD)
- orosz - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, görög, héber, hindi, holland, izlandi, lengyel, norvég, portugál, román, svéd, szlovén, török
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
Előzetes -
Átlagos értékelés:
Remo
értékelése:
2012. máj. 13. - 14:17
Régebben nem voltam különösebben oda ezért a filmért, pedig kellemes darab. Egyszerű, szépen elmesélt történet, melybe mégis sikerült belesűríteni egy férfi belső utazását, kultúrák találkozását, és Tibet megszállásának felevenítésével a XX. század egy újabb történelmi szégyenfoltját. Annaud a klasszikus hollywoodi eposzok nyomában jár rendezésével, közben mégis bele tudja vinni a filmbe saját szemléletét. Brad Pitt kissé csiszolatlannak hat, inkább sztárkaliberű megjelenése, mint az alakításának az ereje dominál. A súlyos témák ellenére a Hét év Tibetben egy könnyen befogadható, bárki számára élvezhető dráma, melyet érdemes időről-időre újra elővenni.

A BD-kiadás a korai megjelenések egyike volt, viszont az egyetlen igazi hiányossága az érdemleges extrák teljes hiánya. A menü első pillantásra furcsa, de jól kidolgozott. A képminőség a Sony katalóguscímeinek az erősebb darabjai közé sorolható. Egyedül a színeket éreztem néhol élettelennek, egyébként az élesség és a részletgazdagság terén lenyűgöző a minőség. A magyar 5.1-es hanggal is elégedett voltam, nem mellesleg pedig az eredeti, Selmeczi Roland-os szinkron került a lemezre.
3 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
65%

2 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (1)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: