• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Blues Brothers 2000 (DVD)
Blues Brothers 2000 The Blues Brothers 2000
A termék elfogyott
 
 
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

   Hiába cselekedett jó ügy érdekében, Elwood Blues nem úszhatta meg büntetés nélkül, hogy társaival néhány óra leforgása alatt teljesen leamortizálta Chicago bűnüldöző szerveinek teljes járműparkját és kis híján magát a várost is.

   18 évet töltött a hűvösön, de szabadulásakor úgy érzi, csak egy kicsit változott körülötte a világ - a blues továbbra is ott él az emberek szívében.

   Jake sajnos időközben átköltözött az örök blues-mezőkre és Elwood már csak barátja emléke miatt sem hagyja, hogy feledésbe merüljön legendás bandájuk neve. Felkerekedik, hogy újra összetoborozza a Blues Brothers még aktív tagjait.

   Ezúttal két új társa és lelki rokona is akad, akik egyformán osztják Elwood stílusát a zenében és az öltözködésben: Marc McTee, aki a bárpultot hagyja ott az új együttesért és a 10 éves árva Buster, akit Stigmata nővér bízott Elwood gondjaira.

   Az együttestagok toborzása közben nem maradnak üldözők nélkül: magukra haragítják az orosz maffiát és néhány szélsőjobboldali tökfilkót, nem utolsó sorban pedig egyik zenészük házsártos feleségét. Végül elérik céljukat, a titkos blues-bajnokság kísérteties helyszínét, ahol összemérhetik tudásukat a nagy riválissal: a Louisiana Gator Boys Banddel!

Stúdió:
Játékidő:
119 perc
Gyártási év:
1998
Hangok:
- angol - 5.1 (DD)
- német - Surround (DD)
- francia - Surround (DD)
- spanyol - Surround (DD)
- olasz - Surround (DD)
Feliratok:
magyar, angol, bolgár, cseh, dán, finn, francia, holland, lengyel, német, norvég, portugál, svéd, török
Képformátum:
1.85:1 (16:9)

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: