• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Vad vágyak (Blu-ray)
Vad vágyak Wild Things
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Kelly Van Ryannek, a csábító tinilánynak minden megadatott az életben, és igényt is tart mindenre, amit csak megkíván. Vágyainak aktuális célpontja a középiskola jóképű tanára, Sam Lombardo.

Mikor Kelly egy barátnőjével kocsimosás ürügyén Samnél jár, kihasználja az alkalmat, és belopódzik a tanár házába. Egy csábító mosolyt és egy csuromvizes pólót visel...

Másnap Kelly látszólag összezavarodva, kisírt szemmel megvallja anyjának, hogy Sam megerőszakolta. Néhány nappal később egy másik diáklány, a társadalmi elismertségre és bosszúra vágyó Suzie Toller szintén erőszakkal vádolja meg Sam Lombardót. Az ügyben Ray Duquette rendőrtiszt kezdi meg a nyomozást. Miközben szüntelenül növekszik a megválaszolatlan kérdések száma, a történet egyre vadabb fordulatokat vesz, és lassan mindenkiről kiderül, hogy nem az, aminek látszik.

Játékidő:
108 perc
Gyártási év:
1998
Hangok:
- angol - PCM 5.1
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, hindi, holland, horvát, izlandi, lengyel, norvég, portugál, román, svéd, szlovén, török
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
 
Audiókommentár -
Átlagos értékelés:
Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 25. - 14:40
Szerintem nincs olyan filmmel foglalkozó ember, aki ne látta volna egyszer ezt a "híres" filmet, és ne találkozott volna Denise Richardsszal. :-) Vagy ne emlékezne rá. Én még annak idején HBO-n láttam először, de mit ne mondjak, jó emléket hagyott bennem. Már-már annyira túlcsavart és túlkombinált történet, hogy önmagában megéri beszélni róla. Szóval DVD-n se hagytam ki, de most, mivel már a nagy felbontások korát éljük, ez se maradhatott ki Blu-Rayen. Összegezve a filmet látni kell, több szempontból is.

A kiadásról; nem rossz. A kép meglehetősen szép és éles, élénk, tulajdonképpen csak 1-2 apróbb homályt véltem felfedezni a film nézése közben, de igazából ezek semmiségek. Egyébként is olyan szép tájak vannak a filmben, hogy külön öröm nagy felbontásban megnézni. Az angol LPCM hang meglehetősen jól szól, nincs vele semmi gond. Erőteljes, se nem halk, se nem hangos, a párbeszédek jól érthetőek, egy szóval meg vagyok vele elégedve. Egy sima 5.1-es hangnál jobban szól, azt merem állítani. Extra csak egy audiokommentár van a lemezen.

Szerintem megéri lecserélni a DVD-t, mert képileg és hangilag sokkal többet kapunk. Én örülök a megvételének, bátran ajánlom mindenkinek!
2 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
80%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: