• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > A forrás (DVD)
A forrás The Fountain
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 




  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Tegnap, ma, holnap. Múlt, jelen és jövő. Időn és téren át utazva követhetjük nyomon egy férfi ezer éves harcát, amelyet az emberiség legádázabb ellensége, a halál ellen vív

Darren Aronofsky (Pi, Rekviem egy álomért) legújabb, lenyűgöző képi világú epikus filmje négy évig készült! A történet egy férfiről szól, aki az élet fáját keresve egy teljes évezreden át próbálja megmenteni élete szerelmét.

Hugh Jackman alakítja a férfit, aki először a XVI. században, spanyol felfedezőként kutatja az inkák titkát. Napjainkban, Jackman figurája egy orvos, aki haldokló feleségét próbálja meggyógyítani. Végül a XXVI. századba érkezünk, ahol a férfi űrutazóként a túlvilágba vezető kaput keresi.

Játékidő:
93 perc
Gyártási év:
2006
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- lengyel - Surround (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, cseh, dán, finn, görög, héber, izlandi, lengyel, norvég, portugál, svéd
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
 
Kisfilm - Élet a hajón (kb. 5 p.)
 
Kisfilm - Ausztrália (kb. 8 p.)
 
Kisfilm - A XXI. század (kb. 10 p.)
 
Kisfilm - A XVI. századi Spanyolország (kb. 14 p.)
 
Kisfilm - Új Spanyolország (kb. 10 p.)
 
Kisfilm - A végtelen mező (kb. 7 p.)
 
Kisfilm - A jövő (kb. 15 p.)
 
Kisfilm - Az interjú (kb. 13 p.)
Átlagos értékelés:
R2-D2
értékelése:
2007. júl. 13. - 21:23
Na , ha most egy olyan helyen élnénk, ahol az embereket még megkövezik, nyugodtan kivihetnétek a fotérre és bazaltokkal halálra dobálhatnátok.. De ez a film nekem akkor sem tetszene..

Úgy néz ki, Darren Aronofsky nem az én rendezom. Szerintem ez az ember vagy beteg, vagy narkós. Nekem szükségem van arra, hogy egy filmben-a történetvezetésében legalábbis- az értelem és logikusság csíráját felfedezni véljem. Ez sajnos ezesetben sem sikerült. Nem történik itt más, mint csodálatos képeket, jó színészi teljesítménnyel eloadott jó jeleneteket látunk egymásra hányva, valami öncélú elképzelés szerint megvágva és megrendezve. Öncélú, mert teljes egészében a rendezo elképzelései alapján fuzodnek egymásba a szebbnél szebb képsorok, a közönség, a nézo igényeit és felfogóképességeit teljesen hidegen hagyva.

Még az ötlettel semmi bajom nem lenne. Meg azzal sem, ahogy a különbözo vallási kultúrákat megjelenítik. (ahogy egybemossák, az már bajos). De egyszeruen ez a szürrealizus szerintem nem indokolt. A három szál közül ketto még talán fogyasztható és élvezheto, de a végén öszekapcsolásuk teljesen felesleges. A jövokép ráadásul valamiféle túlvilági, sehova nem illo látomás-végképp nem illik bele a filmbe.

Mindamellett, hogy rám az évilágon semmiféle katartikus hatása nem volt, elismerem, hogy a látványvilágában, Hugh Jackman alakításában hibát nem találunk. Nagyon jó a zene is (egy ido után már inkább csak arra figyeltem). De ha valami elol ennyire értetlenül és érzéketlenül kelek fel, mikor az utolsó percig várom a megváltó fényt a film értelmezésében, az összképemen semmi nem segíthet..

Darren Aronofsky nem az én rendezom..

A lemez egyébként korrekt. Szép képe van, a magyar szinkron kimondottan jó -nemhiába Mafilm audio KFT-, a hang is szépen szól, bár én nem tekintem tesztlemeznek. Az angol hang tisztább. Hogy a Forrás címbol hogy lett Kút a filmben, azt nem tudom. Extrákon semmi felirat nincs, ez viszont elszomorító. Már annak, aki megveszi a DVD-t.

Szóval bocsi a fanoktól, remélem nem gázoltam senki lelkivilágába. Nem állt szándékomban. Tulajdonképp a rendezo csak ugyanazt nyújtja, amit a Pi-ben láthattunk, és nekem már az sem tetszett..

Sorry..

5 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással
DJ Kutasi
értékelése:
2007. jún. 18. - 10:12
„Rám film ilyen hatással nem volt.” Ez az elso szó, ami a ledöbbenés után eszembe jutott. Leültem a kanapémra -egy csésze teával a kezembe-, elindítottam a lemezt. Gyakorlatilag az elso képkockától kezdve beszippantott. A film alatt végig, mereven a teával a kezembe ültem. Kortyolni is alig bírtam… Nem gondoltam volna, hogy ez lesz… hihetetlenül jó film, nagyon egyedi, nagyon mély, nagyon elvont és nagyon nagyot üt.
A témáját tekintve, „elvont romantikus” film kategóriába sorolom. Eddig inkább csak a koreai filmmuvészek büszkélkedhettek hasonlóan „elmebeteg” történetekkel. Lehet, hogy a Forrás is vendégtollból íródott, ez után nem érdeklodtem még... De az biztos, hogy nálam ez a film az eddigi legszebb és legmeghatóbb romantikus „képzelgés”.
Megmondom oszintén, -a szereplolistát nézve- nem gondoltam volna, hogy azonosulni tudok a színészekkel. Túlságosan is light-os mozikba tuntek fel eddig. Meglepodtem. Azon is meglepodtem, hogy idehaza ezt a filmet moziba se játszották és gyakorlatilag teljesen "fu alatt" jött be az országba…
Hát mindegy, egy rejtett kinccsel van dolgunk. Nem szándékozom mesélni a történetrol, nem lövök le poénokat. Aki valamelyest is érdeklodik a misztikus történések iránt, azt zabálni fogja. :)

Technikai részrol: A Fountain képe a magasabbik széles vászon. Meglehetosen sötét, barnás, barnás-sárgás színekkel manipulál. Néhol éreztem, hogy lehetne élesebb a kép, de összességében remek és hihetetlenül látványos minden képkocka. A film vége pedig… hát… a hideg is kirázott. Igaz, nem egyszer a mozi nézése közben, de ami a végén történik látvány és „feloldás” szinten, az odaver rendesen.
A katartikus élményhez a film hanganyaga és keverése is nagyban hozzájárul. Nem utom, mikor hallottam ilyen jó filmzenét. Nem tudom, mikor volt film rám ekkora hatással a kép és a hang miatt is. Magyar 5.1 Dolby Digital-ban néztem. És… tesztlemez! Minden egyes képkocka alatt olyan mugonddal keverték a hangot, hogy én már elsírom magam. Komolyan! Ahogy játszottak a képpel és a hanggal is egyszerre. Áááá… nem hiszem el! Nagyon tetszik! Minden hangtartományban tökéleteshez közelít a film „audió része”. Remek a magyar szinkron, a szinkronszínészek, a center aránya, a sorrund… („Fejezd be!” ) Néhol, elképesztoen mélyre merészkedi a korong. Brutális basszus hangok jönnek elo a semmibol. Így kell ezt csinálni! Ilyen filmet ilyen technikával kell kiadni. Örülök neki, hogy Magyarországon valakinek ez feltunt.

Személy szerint nálam az év filmje eddig!
3 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással
Angelus
értékelése:
2007. júl. 28. - 7:37
A forrás egy minden ízében különleges film alkotás, azt hiszem több is akar lenni, mint egy szimpla film és ez majdhogynem tökéletesen sikerül is neki. A hármas egységet magában foglaló történet három különbözo korban, három különbözo idoben: múlt, jelen és jövo játszódik. A közös kapocs mindhárom történet között az élet és a halál ellentéte és megmásíthatatlansága. Hiszen ki szeretne örökké élni? Mindenki hisz abban, hogy ez elérheto és ha nagyon akarjuk, akkor megvalósítható lehetne már csak meg kell találni azt a valamit, amibol nem más, mint maga ez élet nyerheto. A valami pedig egy fa, az élet fája. E szimbólum közé épül filmünk fo cselekményszála, megtalálni az élet fáját és legyozni a halált valami magasztosabb és értelmesebb cél érdekében. Megmenteni egy országot, egy életet és egy fát. Mindenkinek valami más kedves ebben az életben, amibe tíz körömmel képes kapaszkodni és mindent megtesz hogy megtarthassa, a halál azonban elkerülhetetlen minden teremtmény számára. Egyszer valaki, valahol nagyon egyszeruen megfogalmazta: Halálunk a születésünkkel kezdodik. És mennyire igaza volt, ez az egy egyszeru mondat magában foglal mindent, amirol Arnofosky mesél nekünk másfél órán keresztül. Epikus munek készült, egy nagyon egyszeru filozófiai elemre építve, zseniálisan megkomponálva egyensúlyoz mindvégig szem elott tartva azt a már már Faustinak nevezheto célt, hogy mi az értelme az életnek.

Gyönyöruen fényképezett alkotást nézhet meg az, aki elmélyedve és nyitott lélekkel ül le 93 percre ez elé a csoda elé, ahol a fájdalom és a szenvedés hétköznapi módon, nem túljátszva jelenik meg. A sárgás, arany és barna színek mindvégig dominánsak a képeken, jelképezve a ragyogást, a reménysugarat, tovauzve a halált és a szenvedést. Mindenki megharcol a saját vagy éppen kedvese életéért, de sokszor minden erofeszítés ellenére elbukunk és bár felállunk, mert tovább kell menni ez közel sem annyira egyszeru. Hugh Jackman és Rachel Weis hármas karaktere minden történetben feltunik: conquistador és királyno, orvos és a felesége, orzo és a látomása. Sokban hasonlítanak egymásra és sokban különböznek céljaik mégis egyformák: Az élet megtartása, megmentése és meghosszabbítása. Ritkán hat úgy egy film az emberre, hogy még órákig képes rajta gondolkodni, a Fountain ilyen és szívbol ajánlom mindenkinek.
2 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással
Spike1983
értékelése:
2008. feb. 5. - 21:50
Nagyon szép kritika volt jubei, gratulálok! Nagyon kevesek értik meg ennyire ezt a filmet, azonban neked, kektek sikerült. Így van, a film olyan akár egy szimbólumokkal teli, gyönyöru, de ugyanakkor nem egykönnyen emésztheto vers, ami mégis sok fajta érzelmet vált ki az emberbol, és az elemzéséhez vezeto ösvény igen szerteágazó, mindenkibol más-más érzelmeket vált ki, de a legvégén az érzések találkoznak, és mindenkiben szinte ugyan az a megfejtés alakul ki, csupán a járt út az, amin nem együtt indúltunk el.

Tény, hogy a történetre való reagálás nagyon szélsosége. A film hatalmasat bukott Amerikában, kb 30 millió dolláros költsévetésbol hozták össze, és sajnos még a készítés költségeit sem tudta visszahozni. Az ok: az emberek egyszeruen nem értették meg, túl sok volt nekik ez a filozófia és sok vallásos motívummal operáló egészen egyedi és fantasztikus film, kár érte. Jellemzo emberi tulajdonság, hogy inkább a könnyebb utat választjuk, semmint elmerulnék egy kicsit a nehezebben megértheto dolgokban.

Szerintem is Weisz és Hugh elképeszto párost alakít, megunhatatlanok, de Jackmen tényleg élete szerepét ebben a filmben játszotta el! Eddig is kedveltem, de a film megnézése után óriásit nott a szememben. Nagy tartalékok vannak benne!

A látvány leírhatalan, és hihetetlen, de CGI-animáció néküli!
A zene pedig maga a menyország, elképeszto szimbiózisban van a képi világgal!

Leírhatalan, megunhatatlan, semmihez sem hasonlítható MESTERMU! A mondanivalójában nálam az örök kedvenc!
Mindenkinek kötelezo a megtekintése, és ha elsore nem értitek meg, ne addjátok fel, higgyétek el, megéri!

0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Lonka
értékelése:
2008. feb. 1. - 10:25
Egy filmes újságban olvastam eloször errol a filmrol még augusztusban, és már akkor tudtam, hogy ezt egyszer meg fogom nézni. Ez most megtörtént, és a várakozásom "beteljesedett". Kihagyhatatlan alkotás azoknak, akik nyitottak az "élet értelmének keresésében", akiket valaha is megérintett már az elmúlás, a fontosnak érzett dolgok elengedésének gondolati-érzelmi problémája. Nem elsosorban misztikus film - szerintem, sokkal inkább egy belso utazásnak érzem, és annak fantasztikus! A képi és zenei világ, a színészek átélt szerepjátéka valamennyi karakter életre keltésében (sot, az ehhez való hihetetlen hozzállás, hiszen négy évig készítették, és pl. Jackman még azt is vállalta, hogy kopasz legyen - ez egy sármos pasinál nagyon nagy dolog!), szóval mindaz a rengeteg belefektetett energia és fantázia, ami az extrákban megismerheto, azt eredményezte, hogy valóban katartikus élményt élhet át az, aki oszintén átadja magát a történetnek és a látványnak! (De csak az fogja átélni!) Végül csak annyit szeretnék még kiemelni, hogy én nagyon szeretem a "kerek dolgokat", ezért mind a képi világban fontos szimbólumként megjeleno gömb és a történet sorozatos "egymásba alakulása" és végül "kikerekedése" (a "beteljesedés" élménye) számomra különösen hozzájárult a film élvezetéhez.
(Az extráknál sajnos számítani kell arra, hogy csak angolul jól értok fognak teljes képet kapni a stáb munkájáról, de azért ajánlom mindenkinek, mert így is érdekesek és plusz információt adnak a filmhez. Aztán jöhet újra a film :-)!)
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Roland82
értékelése:
2011. máj. 22. - 23:27
Milyen erdekes. Sorolhatnam filmek tomkeleget amik nalam azzal vertek ki a biztositekot,hogy muveszkedo rendezok teljesseggel zavaros,erthetetlen,"lenyeges mondanivalo" nelkul kapraztattak el ugyancsak muveszet erto rajongo taborukat.
Szar filmek,belemagyarazott ertelmekkel,amiert talan a rendezo a leghalasabb,hogy valaki belegondolt valami igazan felsobrendut abba a moziba amit a vegen mar o maga sem ertett:)

Nem hallottam a filmrol,nem tudtam,hogy durranas vagy leboges,vagy ha akarmelyik is akkor az kiknek es miert. Krimi vagy drama? Egyszoval nem tudtam rola semmit.
Teljesen veletlenul bukkantam a filmre,pontosabban o ram. Par zenei cd-vel fogtam ossze a munkahelyemen, napokig hevert a hengerbe aztan raleltem.
Az elso tiz percben erosen fontolgattam,h kiveszem a lejatszobol,nekem ehhez most nincs hangulatom,majd gondoltam HJ miatt kapjon egy sanszot,jarjunk a vegere.
Lassan de kibontakozott,nem is az erdeklodesemet kelltette fel sokkal inkabb az erzeseimet,be merem vallani,meghatott.
Szinte at tudtam erezni Tom duhet es fajdalmat amikor Izzi feladja a kuzdelmet.
Szamomra a regeny volt a legmeghatobb motivum a tortenetben. Izzi tudja,hogy szereleme csak akkor ertheti meg ot ha ra bizza az utolso sorokat,igy teszi vilagossa Tomnak azt amit egy haldklo erthet csak meg. Azt,hogy az elet elpusztithatatlan,a let utat tor maganak akar a halal is,de eggyik sincs meg a masik nelkul,ha a hus es ver "bortoneben" vagy lelekben de ok mindorokke eggyek.
A jovokep pedig elore vetiti azt a Tomot aki keptelen elfogadni Izzi halalat,nem tud vele lelekben eggyesulni, hiaba eszi a fa testet(ahogy a film kozben Izzi is idezi)nem tud vele osszeolvadni,az elet faja lassan elpusztul.

Nem kodos ferdites a Spanyol hodito(Izzi regenye)mint ahogy a jovokep vonala sem,egyertelmuen kozrejatszanak abban,hogy Tom megertse,vegul megis megtalalta amit keresett,az orok elet titkat es,hogy Izzi tobbe mar nem lelegzik,de orokke el...


UI:
A valamilyen oknal fogva mindig is szimpatikus Hugh Jackman ujra bebizonyitja,hogy tehetsege messze tulmutat a Rozsomakon. Rachel Weiszre nem tudok mit irni,csak megsimogattam volna.
Nem ez a legnagyobb filmelmenyem az eddigi eletemben,de az egyike azoknak ami nagyon megerintett es elgondolkodtatott,mar csak az is erdekes,hogy nem vagyok kovetoje egyetlen vallasnak sem.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Hydro
értékelése:
2007. júl. 15. - 11:20
Fura. Érdekes. Muvészi. Filozófikus. Rétegfilm. Mást vártam, mást kaptam. Eszméletlen képek vannak benne, minden egyes jelenet arról árulkodik, hogy az alkotók munkájába nem szólt bele holmi gazdag, sörszagú producer... Éppen ezért nagyon nehéz alkotás: nincs meg a szokásos ritmus, dramaturgia, az átlagos nézo az elso negyed óra után megunja. Talán rövidfilmként, párbeszédek nélkül, csak a zene kíséretével fogyaszthatóbb lett volna. Így viszont megreked a tetszetos kuszaság szintjén, amin még az elsorangú színészek sem tudnak segíteni.
A kiadás: van szinkron (Miller Zoltán nem igazán passzol Hugh Jackman-hez, inkább Szabó Sípos Barnabás vagy Gergely Róbert lett volna a megfelelo), a kép viszont néha zavaróan sötét. Bátor vállalkozás egy ilyen jellegu filmet kihozni a magyar "gagyi piacra", de egész korrekt munkát végeztek. Az extrák magyar feliratozása tényleg milliókba kerülne? Bosszantó hogy 2007-ben még mindíg jelenhet meg olyan DVD, ami nem teljesen a honi piac igényei szerint készült. !!????!!
3 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással
Lance Armstrong
értékelése:
2007. júl. 11. - 23:38
végre sikerült megnéznem a filmet,így érdemben is tudok a témához hozzászólni.nem is akarok igazán sokáig rágódni K véleményén,pláne hogy egyszer már - igaz,akkor indulatból-,de elmondtam amit gondolok,de a film megtekintése után egyértelmuen azt tudom mondani,hogy nagyon sajnálom ot hogy nem tudta magát átadni igazán a filmnek a csolátása miatt..de lehet én nem vagyok eléggé mélylelkületu,müvészi alkat,és ezért nem látom ezeket a nyilvánvaló dolgokat amit o elmondott..na mindegy..szóval a filmrol röviden annyi a véleményem,hogy a képi világa gyönyöru,a történet megindító,bár nem túl életszeru az ilyen eros szerelmi kötodés,vagy csak nekem rosszak a tapasztalataim..a zene viszont a képi megjelenítéssel tökéletes egyveleget képez,ez mindenképpen nagy erossége. Rachel Weisz nem tartozik a kedvenc szinésznoim közé,de most nagyon tetszik az alakítása,jól áll neki a csöndes,érzékeny,ám nagyon eros és bölcs ember szerepe.összességében egy elgondolkodtató,"lelkizos" film,ami ad végre valamit az embernek,miután feláll a fotelból..arra mindenképpen jó volt,hogy visszaadja a hitemet a modern filmek korában,ahol gyakran úgy érzem hogy csak a látvány a fontos,a történet,karakterek sokadlagosak..
3 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással
Kazama
értékelése:
2007. jún. 14. - 20:15
Darren Aronofsky ismét dobbantott! Aki úgy gondolta, hogy a Rekviem Egy Álomért után nincs már feljebb, hát tévedett: Aronofsky mind a képi világ, mind a történet szempontjából egy igazi remekmuvet alkotott, mely legalább akkora hatással van az emberre mint anno a Rekviem.
A történet, mint azt feljebb olvashatjuk, elég kusza, de ez így is van jól. Ezt a filmet nem feltétlenül értenünk kell, hanem éreznünk, átadni magunkat a csodálatos képeknek, zenéknek, és átérezni a szereplok helyzetét...
Hugh Jackman az utóbbi idoben nagyon ráállt arra, hogy bebizonyítsa nekünk, nem csupán komolytalan szerepekben találja fel magát. Mind a Tökéletes Trükk, mind pedig ez a film rávilágított arra, hogy Jackman igenis komoly szepekre hivatott, kiváló színész. Szintúgy Rachel Weisz, aki ezúttal sem okoz csalódást, brillírozik Izzi szerepében.
A filmzene mindenki számára kötelezoen beszerzendo, Clint Mansell ezúttal is csodálatos muzsikát komponált a filmhez.

A Forrás egyértelmuen az utóbbi évek egyik legszebb, legjobb filmje, úgy gondolom, hogy egy igényes gyujteménybol sem hiányozhat!
4 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással
patkány Casey Rybeck
értékelése:
2007. aug. 10. - 19:17
Amikor a filmet megnéztem ,két dolog jutott az eszembe:

1.: David Lynch ,mert neki van egy-két olyan filmje amit én csak a megnézése utáni félórával értettem meg egészében ,illetve több hasonlóan jó minoségu elgondolkodtató filmet láttam tole ,eloször a Mulholland drive jutott eszembe ,(oszintén szólva fogalmam sincs miért is?)

2.: a francba ,hogy nem vetítették moziban itthon a filmet ,mert rohadt jó lett volna a nagyvásznon látni ezeket a képeket ,úgy az igazi élmény.

Eloszor a film megértése azért okozott gondott ,mert valami nagyon misztikus és bonyolult dologra gondoltam ,holott szerintem nagyon is egyszeru a lényeg: a férfi az imádott no életének megmentésért harcol ,egyben így szembestzáll a halálal és azt akarja legyozni ,ami három ízben sem sikerül (hozzáteszem szerintem a 3 idosík külön kezelendo ,azaz 3 külön férfi azonos gondal és különbözo eszközökkel). Ironikus hogy a végén a pont az ellenfél ,azaz a halál segíti kedveséhez ,vagy reinkarnáció ,vagy túlvilági örökkévalóság ,bár hozzáteszem nem tudom most keresztény vagy buddhista vallás az ami dominál.
Én ezt láttam meg benne ,szvsz mindenk máshogy látja ,jó kis film.Már csak a zenéért érdemes megnézni.

Nem annyira nagy szám a dvd. A kép elmegy .néhol lehetne élesebb. A hang rendben van. Extrák.....azok hát....akadnak

0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Burzum
értékelése:
2007. aug. 14. - 20:43
Darren Aronofsky mostanában egyike kedvenc filmrendezoimnek.3 filmet láttam tole és mindegyik abszolút kihagyhatatlan muremek.A forrás volt a 3.-ik,melyet nemrég végignézhettem tole és egy nagyon gyönyöru,tiszta érzésekkel teli,katartikus filmélményt nyújtott nekem.Igazság szerint erol a filmrol nem is igazán tudok mit írni,ezt látni,nézni,átérezni kell,hagyni,hogy magávalragadjon és elvigyen egy utazásra,mely talán gazdagíthatja a lelket is.
Közel tökéletes film.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
85%

11 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (5)
61-80%
 (4)
41-60%
 (2)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: