• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Rocky 4. (DVD)
Rocky 4. Rocky IV
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2007. július 23. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák

Rocky Balboa már mindent elért, amit egy bokszoló elérhet Amerikában. Most azonban nem a sikerért, a pénzért, vagy a bajnoki címért száll ringbe, hanem azért, hogy bosszút álljon barátja, Apollo Creed "gyilkosán". Apollo-t az óriás szovjet pofozógép, Ivan Drago brutális ökölcsapásai terítették le és küldték a halálba.

Az Olasz Csődör kihívja szovjet riválisát. Elhatározza, hogy hazai pályán, a Szovjetunióban küldi majd padlóra Drago-t, akit a vörös nagyhatalom legjobb edzői, orvosai, a legmodernebb erőgépek segítségével készítenek fel a küzdelemre, míg Rocky térdig érő hóban futva, farönköket és sziklákat emelve acélosítja izmait, hogy méltó ellenfele legyen a szovjet Herkulesnek.

A hidegháború utolsó óráiban a szuperhatalmak képviselői a ringben csapnak össze...

Stúdió:
Játékidő:
84 perc
Gyártási év:
1985
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, bolgár, cseh, horvát, izlandi, román, szlovén
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Átlagos értékelés:
Remo
értékelése:
2007. aug. 14. - 17:57
FILM: A Rocky IV. egy mulattatóan izomszagú videóklip, amely mind hangzásvilágában, mind esztétikájában az 1980-as évek jellemzo darabja. A filmben egymást érik a zenés betétek, még a nagy záró bunyó is egy montázsban teljesedik ki. A dalok többsége jó vagy legalábbis hatásos, különösen a Hearts on Fire, amit ezért kétszer is lejátszanak. A dialógok szokás szerint gyermetegek - akár a nem túl agyas Rocky, akár más szólal meg. Ellenfele, a Rambo feelinget erosíto késobbi B-kategóriás akciósztár, Dolph Lundgren, aki olyan egysorosokat lök csak, hogy "betörlek", egyébként a szerepe kimerül annyiban, hogy terminátorként álljon és csillogtassa termetét. Hozzá kell tennem, jól csinálja. Karizmatikus jelenség és kihozza a buta szerepbol a maximumot. Igaz a hatás megteremtésében része van az operatornek is, aki rengeteg pofás felvételt készített róla. Rocky és Drago küzdelme látványosan el van túlozva, ahogy az orosz képességei is, annyira, hogy a film viccesbe megy át. Összegezve, a Rocky IV. megmosolyogtatótan naív és heroikus, de pont ez adja meg a báját.

KÉP: Nem tudom, hogy felújították-e vagy ilyen szépen megorizték, mindenesetre a minosége nem hagy maga után kívánnivalót. A koszfoltokat leszámítva kis túlzással akár egy mai filmnek is simán elmenne.

HANG: A magyar hanggal nem érdemes próbálkozni. Az hagyján, hogy a vhs kiadáshoz készült szinkron pocsék, de a keverése totál élettelen. Az eredeti hang komoly minoségi ugrás, az 5.1-es meghatározás mégis kicsit átverés. A két frontsugárzó az, ami igazán él, egyébként nincs semmi tere, még a meccseknél se érezni a közönség zsivalyát. A magyar felirat a turheto és a borzalmas közt ingázik, és többnyire sajnos az utóbbi felé. Ez csak egy tipp, de szerintem a fordítás nem nálunk készülhetett.

EXTRA: Bónuszanyag sajnos egy szál se, viszont a menü animált, filmbetétekkel teli és zenés. Nagyon eltalálták, egybol meghozza a hangulatot a muhöz.
3 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
60%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
Legkelendőbb termékek
Kategória: Rocky
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: