• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > A Karib-tenger kalózai 3. – A világ végén (2 DVD) (DVD)
A Karib-tenger kalózai 3. – A világ végén (2 DVD) Pirates of the Caribbean: At Worlds End
A termék már nem kapható
 
 
 
 


MEGJELENÉS: 2007. november 26. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Minden idők legsikeresebb kalandfilm-sorozata elérkezett a mozgalmas végkifejlethez. A trilógia harmadik részében valósággal felforr a Karib-tenger vize, hiszen ezúttal minden szereplő összegyűlik a nagy leszámoláshoz!

Will Turner és Elizabeth Swann egykori ellenségükkel, Barbossa kapitánnyal kénytelenek szövetségre lépni, hogy kiszabadítsák Jack Sparrow kapitányt.

Jack a tengereket félelmetes hajójával, a Bolygó Hollandival rettegésben tartó Davy Jones foglya. A furcsa felmentőseregnek szó szerint a világ végéig kell hajóznia, hogy elérje célját. Will Turnerék számos veszélyen, áruláson és viszályon keresztül jutnak el a világ végéig, ahol mindenkinek döntenie kell, kivel és miért száll harcba, ki mekkora áldozatot hajlandó vállalni a szent cél érdekében...

Játékidő:
161 perc
Gyártási év:
2006
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- lengyel - Surround (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, bolgár, cseh, görög, lengyel, román
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
1. LEMEZ:
Bakiparádé - A Karib-tenger bakijai (kb. 6 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
2. LEMEZ:
Kisfilm - Keith és a kapitány – Johnny és a rock-legenda a forgatáson (kb. 5 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Egy jelenet anatómiája (kb. 19 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - A sok Jack meséje (kb. 5 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - A Hoist the Colours dal születése (kb. 5 p.)
 
Kisfilm - Chow Yun Fat világa - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - A tervezés mesterei (kb. 29 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - A kalózok (kb. 18 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Hans Zimmer zenéje (kb. 11 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kimaradt jelenetek - 2 kimaradt jelenet, akár kommentárral is (kb. 4 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
Rejtett extra -
Átlagos értékelés:
R2-D2
értékelése:
2007. dec. 15. - 1:36
A Karib-tenger kalózai varázslata elszállt.. Pontosabban elúszott a világ végére. Jack Sparrowal meg az egész pereputtyával együtt..

Kár érte. Igazából elég vegyes érzelmeim voltak a film megtekintése után a moziban és azóta többször újranézve- a gyerek kedvence-, sem igazán változott a véleményem. Ez egy kimondottan üzleti célból készített blockbuster mozi, amit ráadásul úgy dobtak össze hogy minden percén érezheto az ötlettelenség és a zavarodottság. Nem is lenne ezzel az égvilágon semmi baj, ha nem egy olyan elso rész trilógiává bovitett eleme lenne, amely hamvaiból támasztotta fel a kalózfilmek mufaját. Humorral, látvánnyal - ahogy egy igazán jó kalandfilmhez illik..

Ez a film egy baromság. A komplett története(?) az, keszekusza magyarázatokkal, kidolgozatlan eseményekkel - folytatták itt is a második részben már tapasztalt ötlettelenéget-, amit újfent a látvánnyal próbáltak palástolni. De számomra nem muködik. Ez így értelmetlen. Mint ahogy elkészíteni is az volt- filmes szempontból. Üzletileg már más a helyzet, de az nem ide tartozik.
Jack Sparrow látomásai nagyon idegesítoek, bár az tény, hogy Depp brillírozhat ezekben a jelenetekben. Kár, hogy a mozi fogyaszthatóságának rovására...

De hogy valami jót is írjak: Mert hát ugyan mégiscsak megvettem.. A film, ha olyan kedvemben vagyok, szórakoztat. Látványilag valóban elso osztályú, az öreg Sparrow és a kalóztanács (valamennyi szereplojével együtt) nagyon jó lett. A kínai színész és karaktere is tetszett, bár neki is, meg Norringtonnak is összecsapták a befejezo jelenetüket.. Vannak kimondottan jó dolgok a moziban, csak hát az összkép számomra maximum közepes.

A DVD viszont majdnem hibátlan. Két apró dolog. A kartontok gerincén mégcsak véletlenül sem illik a felirat az elso két részhez, a másik meg hogy úgy néz ki, hogy a kiadóknak már csak erre a baromi vékony muanyag tokra telik. Komolyan félek erosebben hozzáérni, mert azt hiszem, beszakad. Pocsék minoség..
Nem úgy, mint a kép s a hang. Mindketto hibátlan. Még magyarul is, ami azért nagy szó. Ennek a filmnek a szinkronja az elso résztol kezdve tetszett, szerencsére a színvonal maradt a régi jó. Az extralemez is jó, több rövid, de érdekes dok. film, magyar felirattal. Rejtett extra ezúttal itt nincs.
Csak a stáblista végén- hogy eddig minden résznél- van a szokásos jelenetecske. Ezúttal komolyabb, mint az elozo ketton volt.

A Kraken elnyelte a mítoszt is Sparrowal együtt. És nem tudom, mikor és ki szedi elo újra a Világ végérol..

Ha megvan az elso ketto, vagy van egy 9-10 év körüli fiad/lányod, kosárba! A kölkök élvezni fogják, szerintem nekik készült elsosorban..

Ui: A kalózdal viszont fenomenális!
3 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással
AdamTaylor
értékelése:
2007. okt. 18. - 14:00
Az elso rész baromi jó volt,de ezt mindenki tudja. Fordulatos, kalandokkal teli, ugyanakkor humoros, johnnydeppes, minden ott volt, az egyik legjobb kalandfilm amit valaha készítettek....azon túl hogy feltámasztotta a mufajt, óriási siker volt, így jöhetett a folytatás.
A teóriát az elso rész már megalapozta, erre kellett építeni. Még többb fordulat, még több kaland, még több pénz, még több johnnydepp. Moziba kerülése idején a közönség nagy részének tetszését elnyerte, de egyöntetu vélemény szerint nem múlta felül az elso részt.
Aztán jött a harmadik epizód, a "záró darab". Folytatták a munkát a megkezdett úton, van ebben minden kéremszépen: olyan fordulatok hogy még a forgatókönyvíró sem tudja hol kezdte igazából meg hova tart johnny depp dramaturgiailag felesleges és mostanra már nem is olyan vicces magánszáma, Keira is bekeményít, Orlando még borostásabb.
Ezen a ponton már néhányan elkezdték mondani hogy "na én már a Holtak kincsénél sejtettem valami rosszat..." .
Így volt vagy sem, a trilogia záró darabja nem jó film. Eroltetett, értelmetlen, hosszú és még jobban eroltetett.
Az elso rész bája már rég elmúlt, csak azt nem értem miért nem volt elég az alkotóknak hogy egy kedves,vicces kalóz-trilogiát készítsenek a mufaj minden jellemzojével a mai kornak megfeleloen....mert nem,ok a Fekete gyöngy átka után úgy gondolták bizony bekeményítenek és komolyra veszik a figurát..nos, ez nem jött be.
Természetesen aki az elso két részt látta, ezt is megnézi. Aki még nem, az ne tegye, mert semmit nem fog érteni belole...ja, de az sem aki látta az elodöket, de nem is kell itt sokmindent érteni. A fordulatok már nem ütnek, csak plusz borlenyúzásnak számítanak, mindenki mindenki ellen van aztán mégsem és jajj....ennyi elég is lesz, inkább nézzük újra háromszor az elso részt meg egyszer a másodikat és ott tekintsük befejezettnek a kalandot.
5 látogatóból 5 értett egyet ezzel a hozzászólással
vlac112
értékelése:
2007. dec. 6. - 23:06
Nos, éppen most sikerült megnéznünk ezt a "filmet", de azt hiszem, nem bánom, hogy a moziban lemaradtunk róla (pedig még ingyenjegyünk is lett volna rá).
Ennél ostobább, unalmasabb, szánalmasabb filmet már rég láttam. Semmi történet csak elnagyolt, értelmetlen párbeszédek meg látványos csaták. Ez azonban édes kevés, még Jack Sparrow sem tudja megmenteni a filmet (talán azért, mert körülbelül 30-40 percet, ha feltunik egyátalán).
Nem tudom, ki volt az, aki úgy gondolta, hogy így kéne befejezni ezt a nagyon jónak induló szériát, de ez a rész kritikán aluli.
A kép és a hang tökéletes, rengeteg extra is van, akinek ez is elég, az vegye meg nyugodtam, de a film maga akkor is csak 160 perc kínszenvedés.
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással
amo
értékelése:
2007. okt. 18. - 21:55
Anno a 2. rész extrái közt volt egy jó hosszú dokumentumfilm, amiben lehetett látni a két rész forgatását, hogy egyszerre csinálták, és mennyit szenvedtek, mennyit csúsztak, és maga a forgatókönyv, maga a történet is kétséges volt jó ideig. És itt a 2. részrol beszélek, mert a 3. az még katasztrófálisabban ment. Ha megfigyelitek, akkor maga a trailer is erre utal, a 3. rész trailer-ére dupla annyi lett költve direkt látványosabb effektetsebb mint a 2.-é volt, sot saját zene is lett alá módosítva (a kardos jelenet alatt hallható). Szóval látszott már akkor hogy valami nem koser itt a 3. körül. De az ember reménykedik. Hát a moziban a vége felé már menekültem volna, a film vontatott volt, kusza, várta az ember a pörgést, hogy legyen végkifejlett, aztán mikor kellett volna jönnie, hát egy bohokást, csata közti esküvon (állati égo ötlet) túl, semmit nem kapott az ember. A napokban aztán volt szerencsém megnézni normális hangon(eredeti nyelven). Hát igen, igy már elviselhetobb volt sokkal :). Az egész igy valahogy visszanyerte a méltóságát némiképp, amúgy a stáblista végén látható néhány képkocka lett az egyik legjobb jelenet. A szinek, a kameraállások, és mondhatni, hogy az a kb 1:20 másodperc, többet mondott, mint a film jó néhány része (pörgette a történetet, nem is kicsit :)). SZóval, vételben ajánlatos megvenni, hiszen napjaink egyik legjobbja, az 1. nél nem volt annyi pénz ez meglátszott, a 2. nál minden a helyén volt, ennél pedig minden volt, de látszik hogy a kidolgozottság történetileg jóval elmaradt. Ez lehet az oka annak is hogy a rendezo (Gore Verbinski) is már beteg az egész ötlettol, hogy legyen 4-5-6. :).
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Gorgoroth
értékelése:
2007. okt. 18. - 14:25
Nekem épp ellenkezo véleményem van a többséggel. Engem az elso rész nem ragadott annyira magával, túl poénosra vette a figurát, a noi ruhában és esernyovel csónakázó elátkozott kalózok még véletlenül sem félelmetesek, mint valójában lennie kellett és túlságosan hálivúdiasra vette a figurát, vagyis tipikus vidám szórakozás. Természetesen abból a legjobb, vagyis minoségi darab.
A második rész pedig nagyszabásúbb, hosszabb, poénosabb, szóval fel volt kicsit tuningolva, csak nem volt annyira nevetséges. Ahol félelmetesnek kellett lennie ott félelmetes volt, ahol humoros, ott humoros, az izgalom pedig ott volt izgalmas, ahol lennie kellett.
és íme a harmadik! én speciel annak örülök, hogy nem csinálták meg háromszor ugyanazt a bohóckodást, hanem próbáltak, mi több, mertek valami újat mutatni, ahelyett, hogy a jól bevált séma szerinte megismételték volna az elso részt. A film hangulata ugyanis fokozatosan változott olyanná amilyenné, és így a harmadik rész is kihagyhatatlan lett, és így lett tökéletes. Talán csak lehetett volna kicsit hosszabb, de ezt azért mondom, mert látszott, hogy kicsit elsiettek egy-egy jelenetet. Szóval továbbvezeti a sorozat hangulatát, történetét, karakterfejlodését, tény, hogy Jack Sparrow kapitánynak nem volt annyira nagy jelentosége ezúttal és még akad néhány gyengébb momentum a filmben, de attól a személyes véleményem, hogy a csalódás kizárt. Annak aki szereti a Karib tenger kalózait, annak ez is tetszeni fog.
Részemrol a májusi mozifolytatások (Pókember, Shrek) magasan a legjobb.
1 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Full Metal Jacket
értékelése:
2007. dec. 22. - 0:28
Csalódva jöttem ki a 2. illetve 3 részrol is. Már nem hozza egyik sem azt a színvonalat mint az elso. A rendezo szerintem elszállt az elso sikerétol. Átesett a ló másik oldalára. Nem akart megelégedni két egyszeru folytatással. Na és mi lett az eredmény? Majd én leírom:

2. rész: Fellelheto benne egy kis töredék a remek elso részbol. Ahogy elkezdtem nézni a moziban meg sem fordult a fejemben,hogy esetleg elkúrták. Az elején még nevettem is. Aztán a közepe felé már az órát bámultam,hogy mikor lesz vége. Csalódottan jöttem ki a filmrol. Valahogy olyan..semmilyen volt. A remek kaland-vígjátékból átmegy bugyuta és megkavart akciófilmbe. A poénok már nem olyan erosek. A szereplok unszimpatikusak. Félre értés ne essen: Depp bácsi nagyon nagyot alakít. Jack Sparrow már kevésbé. Dehát egyik sem tehet róla. Így van megírva. Szóval eros közepesnek tudtam be. Gondoltam majd talán a három...

3.rész: Itt is a "remek kaland-vígjátékból átmegy bugyuta és megkavart akciófilmbe" dolog érvényesül. Csak itt halmozottabban. Történet sehol. Mindenki mindeki ellen,felesleges jelenetek, a szimpatikus szereplok itt is unszimpatikusak. Pl: Jack Sparrow apjának a szerepeltetése tök felesleges. Legalább is ilyen módon. Csak úgy ott van a filmben. Jack(Depp) karaktere sem tetszik. Igazi "geci" lett belole az elso rész óta. A poénjai meg...ilyeneket szoktam látni a minimaxon amikor az uncsim nézi. Keira Knightley pedig nagyon túljátsza a szerepét. Annyira feszít a filmben,hogy a nézo attól fél a végén szétreped. Részt vesz egy kis kalóz akcióban és a 2. ill 3. részben már igazi harcos amazon...ugyan már.
Orlando Bloom pedig...mást sem csinál csak a csaj körül sompolyog. ("Szeret-Nem szeret?") Mondjuk azt sem értem,hogy minek kellett ennyire szétbarmolni a kapcsolatukat. Mindent összevetve: 1-es alá.

Hogy mit kellett volna csinál kedves Gore Verbinski? Két KÜLÖNÁLLÓ részt. Hozni az elso színvonalát. Két külön történet. Könnyen emszétheto de azért mégsem túl egyszeru történet az elso rész színvonalas poénjaival feltöltve. Minek kellett ezt szétvágni...
Na mind1! Kíváncsian várom a hetedik részt...
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Jim Morrison
értékelése:
2007. okt. 20. - 9:50
Most, hogy elvileg véget ért Johnny Depp nevével fémjelzett kalózosdi próbálom összerakni mi is volt olyan különleges benne? Régen volt jó kalóz mozi,ok. Depp zseniális színész, ok. Keira meg a többiek mint Orlando aktuális ifjoncok, ok. Trükkök tömege és kaland. Mindez trilógiává bovítve. Való igaz, ígéretes alapanyaggal indult a dolog mégis az elso résznél már kijött belolem, hogy annyira nagyot azért nem üt ez. 2 óra móka, ez így pont jó. Jött a folytatás és egyre inkább azt kérdezgettem, megérte ez az egész? Mert már a 2. epizód csúszott e lejton és a töb mint két órás idotartam csak rátett erre egy lapáttal. Ötlet nem volt annyi, ami kitölthette volna a musoridot. Néhol leült a film és kukorica majszolgatás közepette vártuk mikor haladunk tovább mint trolibusz a dugóban. Aztán jött a vége meg az óriás polip és rábólintottam, érdekel mi jön még. A 3. részre beülve vártam a kezdést és számítottam valami látványorgiával felspécízett polipcsatára Depp módon. Erre mi fogad? Keiráék magánkalandja és Depp sivatagi unalmas fél órája saját magával beszélgetve a semmi közepén. Hol itt a látvány, ami legalább nem romlott részenként? Sehol...és innen a film zuhan le a mélybe egyre gyorsabban míg véget nem ér és mi kétkedve álltunk fel. Vége?! Ennyi volt a pár évvel ezelott beindult sikerszéria? Háááát, elég gyenge. De sajnos a zaklatott forgatás ezt eredményezte. A zárjuk le mihamarabb elv érvényesült, csak épp a közönség magadt magára ebben a folyamatban. És most elképzeli saját befejezését mert a moziból kilépve nagyon nem sikerült illoen lerendezni magunkban a Kalóz trilógiát.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Dolfika
értékelése:
2007. nov. 5. - 19:34
Valahogy le kell zárni a trilógiát, ezt megtették. De azért mégsem mindegy, hogyan!
Az elso rész nagy kedvencem, és szerintem ott van minden idok legszórakoztatóbb filmjei között. A második poén -és látványügyileg rátett egy lapáttal. Ezt is nagyon élveztem, és szénné röhögtem magam pl a kannibálos meneküléses részen.
Ezek után tukön ülve vártam a marhadik részt. Aztán csalódottan jöttem ki a moziból. Valami még grandiózusabb, még poénosabb részre számítottam a második után. Erre kapok egy összekutyult sztorit, ami hosszabb is mint kellene, és borzasztó komolyan veszi önmagát. Na, ezt nem kellett volna. Kedvenc karakterem Norrington kapitány volt, akit nagy örömömre a második részben új oldaláról ismerhettünk meg. Erre a harmadik részben nemes egyszeruséggel és meglehetosen hülye módon kinyírják. Meg még jópár olyan karaktert is, akit az ember vagy az elozo részekben, vagy ebben megkedvelt. És a befejezés? Hát ennél azért kicsit rendesebbet vártam volna, nem egy ilyen összecsapott izét. A színészek hozzák a formájukat, bár Sparrow némiképp háttérbe szorul. Örvendetes tény viszont Barbossa szerepeltetése, melyet a film kevés pozitívuma között említenék.
A zene isteni, a látvány is ott van. Csak hogy valami pozitívat is mondjak :)
Nálam 50%, és egyben az év legnagyobb csalódása. De a kiadványt megveszem. Így lesz teljes a sorozat :)
2 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással
Hydro
értékelése:
2007. dec. 14. - 3:08
Film:
Ennél rosszabbra talán csak a Pókember harmadik része sikerült... Borzalmasan kusza történet-féleség, szerepüket ripacskodva túljátszó színészek (foleg miss tökéletesség idegesíto) és ezúttal Johnny Depp sem nyújt semmi különöset - Jack Sparrow figurája uncsivá vált. A sokat szidott második rész legalább vicces volt, de itt már nincs miért röhögni. Kínosan együgyu megoldások, unalmas párbeszédek és csalódást kelto akciók. Ha a végso tengeri csatát szánták a nagy durranásnak, hát alaposan melléfogtak. A sorozat leggyengébb részei mindig is a Keira-Orlando közötti csodás-gennyfolyás-turbékolás jelenetek voltak, itt megint rendesen túltekerték a kormánykereket... Kár, hogy olyan színészek sikkadnak el apró szerepekben, mint Stellan Skarsgard és Chow Yun-Fat. Ez a pocsék lezárás végleg bebizonyította, hogy csak egy újabb felfújt matiné-
sorozat készült, szó sem lehet klasszikussá válásról...
Kiadás:
Szép ez a papírtok, illik is a filmhez és a többi részhez. A szinkron jó, bár még mindig érthetetlen miért Király Attila lett Johnny Depp hangja Stohl András helyett.
Ítélet:
Újabb jól eltolt harmadik rész, egyszeruen nem jó film.
3 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
50%

11 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (2)
61-80%
 (1)
41-60%
 (4)
21-40%
 (1)
0-20%
 (0)

Megosztás

Ingyenes szállítás
Fitness
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: