• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > A király összes embere (1949) (DVD)
A király összes embere (1949) All the Kings Men
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2001. július 3. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

   Willie Stark politikus szeretne lenni. Tele van ötlettel, jobbító szándékkal és lelkesedéssel és választási beszédeiben hevesen ostorozza korrupt, hataloméhes ellenfeleit, felsorolva mindazokat a hibákat, amelyeket szerinte elkövettek. Többek közt azt is, hogy nem törődnek a helyi iskolaépület állapotával, ami - legalábbis Willie szerint - életveszélyes.

   A választáson azonban alulmarad - az ellenfelek demagóg kampánya hatásosabbnak bizonyul. Nem sokkal később tragédia történik: összeomlik az iskola és ez több diák halálát okozza. Willie személye ismét a figyelem középpontjába kerül - sokan biztosra veszik, hogy a következő szenátor-választáson végre befuthat. Ezúttal segítői is akadnak, akik választási beszédek írásával, profi tanácsokkal próbálják egyengetni Willie útját. De ez csak a látszat. Az önkéntes segítők mögött ugyanis ismét csak Willie ellenfelei állnak. Mire a jelölt rádöbben, hogy az unalmas számokkal megtűzdelt, száraz beszédek nem sikerét, hanem bukását készítik elő, már késő - ezúttal sem sikerül nyernie.

   De ő nem adja fel, és harmadik nekifutásra végre sikerrel jár. A korábbi keserű tapasztalatok és most a hatalom érzete miatt már ő sem ugyanaz az ember, aki évekkel korábban nagy tervekkel indult el a politikai pályán...

   A klasszikus Oscar®-díjas film a Becsületből elégtelenhez hasonlóan ismét a politikai gépezet embertelenségeiről, a korrupcióról, a hatalomvágyról és a gátlástalanságról rántja le a leplet.

Játékidő:
105 perc
Gyártási év:
1949
Hangok:
- angol - mono (DD)
- német - mono (DD)
- francia - mono (DD)
- spanyol - mono (DD)
- olasz - mono (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, hindi, holland, izlandi, lengyel, német, norvég, olasz, portugál, spanyol, svéd, török
Képformátum:
4:3

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: