• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Az átok neve: Arang (DVD)
Az átok neve: Arang Arang
Szállítható: BIZONYTALAN
999 Ft
 
 
 
 

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

So-Yeong, a szép, de már sok borzalmat tapasztalt detektív és kezdő társa, Hyun-Gi bizarr gyilkosságok ügyében nyomoznak. Az egyetlen közös pont, hogy az áldozatok haláluk előtt mindannyian kaptak egy rejtélyes e-mailt. So-Yeong hamarosan kideríti, hogy a gyilkosságok kapcsolatba hozhatók egy fiatal lány eltűnésével, ami tíz évvel korábban történt. Úgy tűnik, hogy most a lány kísértete áll bosszút azokon, akik felelősek voltak haláláért…


Az ázsiai filmipar kísértetes horrorokban mindig is erős volt, erre újabb bizonyíték az Arang, amely vérfagyasztóan izgalmas másfél órát garantál a műfaj kedvelőinek.

Stúdió:
Játékidő:
97 perc
Gyártási év:
2006
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- koreai - Surround (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
 
Előzetes -
 
Képgaléria -
 
Werkfilm (így készült) -
Átlagos értékelés:
aakkooss2
értékelése:
2009. jan. 9. - 8:48
Sok-sok éve a "horror filmek" az egyik hobbim... élek-halok az európai, a visszafogottabb amerikai, de igazából korunk ötlethijja remake-jei se tántorítottak el a stílustól. Nem úgy az ázsiai horrorok. A befogadó képességem és türelmem mértéktelen, a látószögem több mint 360 fokos és mégse tudom befogadni ezt az ötlettelen sok kisértetes f*szságot amit az elmúlt évek alatt kiizzadtak magukból. Ezek a filmek nem kulturájuknál fogva" mások", hanem attól hogy szinte egy kaptafára készülnek. Hiába beszélünk nyugodt menetu, viszonylag szép, olykor muvészi fényképezésu "alkotásokról" - ezek a filmek mind a feketehosszú hajú p*csáról szólnak akik kisértenek itt-ott és rémiszgetik a nemhalottakat. Ezt is a leheto legszemforgatásra készteto módon. Ez kérem NEM kúltúrális és befogadásképességi tényezo, hanem stilusbeli nemhozzáértés és kontárság vegyitve ötlettelenséggel a készitok részérol. A még értékelheto elemek mind-mind európai filmekbol vannak összelopva... ami néha egyedi, az az ázsiai filmek naivsága, lustasága és cselekménytelensége. Ez nem az én hibám, nem az a baj, hogy más világban élnek, hanem az hogy zsákszámra gyártják az unalmas szar horrorfilmeket.... és az hogy ezeket valaki jóötletnek tartja itthon kiadni... Valószinüleg itt se kúltúrális terjesztésrol van szó :DDDD hanem arról, hogy olcsó eloállitású, olcsó jogdijjú filmeket ellehet itthon sózni.... és van aki ezt itthon kultuszként értékeli és komolyan veszi :DDDDDD

Idézet a boritóról:

"Az ázsiai filmipar kisértetes horrorokban mindig is eros volt..."

Cinetel... Cinetel... :DDD
3 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással
L.M.
értékelése:
2008. jan. 14. - 12:43
Remek kis természetfeletti horror film az Arang - szerintem nagyon hasonló mind stílusban, mind megoldásaiban a Cselló-hoz, amit személy szerint nagyon szeretek. Persze ez is olyan szokásos "feketehajúszellemesijesztgetés", de jól kitalált történet és az utolsó percig tartogat meglepetéseket. A karakterek jól kidolgozottak, ugyan nem mondom, hogy összecsinálja magát tole az ember, de azért kellemes borzongós perceket okozhat az unalmas esti órákban. Fogalmam sincs egyébként mi alapján döntötték el, hogy a Cselló kapja a "dögös" digi kiszerelést és nem ez, hiszen minden tekintetben egy szinten áll a két lemez - kivéve persze a tokot. A kép teljesen korrekt, a hang itt is két féle 2.0 (szinkron és koreai), van némi extra (a wekfilmre - ami egyébként nem túl izgalmas - igazán tehettek volna feliratot, mondjuk túl sok duma nincs benne de azért mégis...) és nagyon kellemes az ára is. A japán stílusú horrorfilmek rajongói szerintem nyugodtan megnézhetik, nem állítom, hogy alapmu lesz belole, de nagyon rendben van.

Csak az nem derült ki végül, hogy mi a franc az az Arang...
2 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
60%

2 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (1)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: