• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Next - A holnap a múlté (GHE kiadás) (DVD)
Next - A holnap a múlté (GHE kiadás) Next
- 85%
Szállítható: AZONNAL
499 Ft
Eredeti ár: 3.290 Ft

Már csak 2 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Cris "Frank Cadillac" Johnson ismer egy trükköt, amit senki sem tud utánacsinálni: Cris képes megmondani, mi fog következni a közeljövőben, pontosabban az elkövetkezendő két percben. Eme tulajdonságára építi azt a showműsort, amivel Las Vegasban lép fel nap mint nap, ugyanakkor a jövőbelátás jól jön a kártyaasztalnál is, ha épp egy kis pénzre van szüksége.

Különleges képességére azonban hamarosan fény derül, s Cris a figyelem központjába kerül: a kaszinók biztonsági őrei mindent megtesznek azért, hogy lebuktassák különös játékmódszerei miatt, ugyanakkor az FBI antiterrorista osztályának ügynöke, Callie Ferris egyre csak győzködi, hogy állítsa adottságát a globális terrorizmus ellen folytatott küzdelem szolgálatába. Kitartása érthető, hisz Cris jelenthetné a leghatásosabb fegyvert a terror ellen. Nem csoda hát, hogy egy terrorszervezet szívesen kiiktatná Crist az élők sorából, mielőtt még meghiúsíthatná nagyszabású terveiket.

A helyzetet bonyolítja Liz Cooper, az ártatlan szépség, akiről Cris azonnal tudja, hogy bele fog szeretni, s alig várja, hogy találkozzanak. Mikor ez bekövetkezik, hihetetlen dolog történik: Cris most már nem csak a közvetlen jövőbe lát, hanem messzebb. Sokkal-sokkal messzebb.

Cris tudja, hogy hamarosan eljön az a kritikus pillanat, amikor az idő, a terror és a szenvedély találkozik, és ekkor döntenie kell, hogy kit ment meg: akit szeret, vagy mindenkit a világon... A választ csak a jövő és ő tudja.

Stúdió:
Játékidő:
92 perc
Gyártási év:
2007
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- magyar - Surround (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
Előzetes -
 
Werkfilm (így készült) -
 
B-roll (felvételek a forgatásról) -
 
Kisfilm - A trükkök
 
Kisfilm - Jessica Biel 2 perce a jövőből
Átlagos értékelés:
R2-D2
értékelése:
2007. dec. 26. - 1:51
Szórakoztató egy mozi lett a Next, az biztos.. Lehet, nem ilyennek kellene lennie Dick novellája alapján- most már tényleg el kellene olvasnom muveit-, de ha csak mint film tekintek rá, elvontkoztatva bárminemu irodalmi alkotástól (amit velem együtt sokan nem ismernek), igazán lehet élvezni. Másfél óráig biztos.

Nekem tetszett. Jó, ez sem az év sci-fije, de nem is annak készült. Szerintem elsosorban kalandfilmnek csinálták, egyfajta sci-fi beütéssel- amin kizárólag a jövobenlátás képességét értem. Azonkívül minden eleme egy mai akciófilmnek felel meg. Van egy nem túl bonyolult cselekmény, jó sok - szerintem egyébként hibátlan - CGI, különleges fohos, megmentendo világ. Sablon elemekbol építkezo mozi ez is, ami viszont számomra az átlag fölé emeli, pont az a vékony sci-fi vonal. Hangulatot, értelmet, csavart ad a filmnek. Érdekes elgondolás az ötlet, miszerint két percre elore a jövobe lehet látni. Érdekes és izgalmas. És ezt okosan ötvözték a gagyi történettel. Számomra inkább errol szólt a film. Mindig azt kerestem, mikor, hogyan járt elore, és amit látott,azt hogyan oldotta meg Cage.
Aki egyébként messze nem a kedvencem, nem is sok filmje van meg. Mint ahogy nem különösebben kedvelem Moore kisaszonyt, miután Clarice szerepét teljesen hiteltelenné tette a Hannibalban. Mégis amit rájuk bíztak, azt a film elvárásainak megfeleloen teljesítik. Mint ahogy Alba kisasszony is..

Nem kell ettol a mozitól túl sokat várni. Ez nem fogja betömni a sci-fire éhes muérto közönség száját. Nem is azért készült. Blockbusternek tervezték, tekintsünk rá úgy. Néhány hasonló stílusú kollégájánál mindenesetre jobb, hangulata van és ez nekem, mikor épp kiszívott aggyal ülök le filmet nézni, elég volt.

A DVD képével nekem nem volt bajom. A hang az viszont qrva jó! Persze angolul. Sok jó effekt, profi munka. A szinkron ketto perc után élvezhetetlen: visszhangzik, dobozhangú az egész. Extratartalom kb háromnegyed óra, sok-sok átfedéssel. Néhány rész 2x, 3x is feltunik. Nem túl nagy eresztés.

Lesz ez még ezer forint is. Akkor mindenképp kosárba!
2 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Remo
értékelése:
2012. már. 9. - 12:33
A Next a majdnem sikerült filmek jellegzetes darabja. Vannak benne kimondottan jól használható ötletek, kreatívan kigondolt jelenetek, de igazából sose tud kiteljesedni. Leragad annál, hogy a jövőbelátó főhős egy lépéssel ellenfelei előtt jár és néha becsap minket azzal, hogy elképzeli végzetét. Az alkotók egyedül a látványelemek mennyiségével képesek a tétet emelni, amivel inkább azon csalódott emberek számát növelik, akik egy Philip K. Dick adaptációtól némi tartalmat is elvárnak. Ha nem lenne az az egy-két bántóan gagyi számítógépes megoldás benne, akkor egy korrektül kivitelezett akciófilmként gondolnék rá, de az ócska CGI, a hiteltelen szerelmi szál és a kissé nevetségesen festő Nicolas Cage elég hozzá, hogy az a bizonyos remegő léc leesen. Mindezzel együtt a maga súlytalan módján alkalmi időtöltésnek megteszi.

Sok elfekvő példány maradhatott az SPI kiadásából, mert az én példányom nejlonjára a GHE csak rácímkézte a saját logóját. Ennek előnye a belső borító megléte. Maga a film jó képminőséggel lett kiadva, egyedül a főcím alatt vettem észre pár apró kuszaságot a sötét felületen. A szinkron már bajosabb. A magyar hangok kiválasztása terén rendben van (Cage hangja a mindig megbízható Józsa Imre), viszont a keverés annyira szövegcentrikus, hogy elnyomja az effektek érvényesülését. Ezen felül az egyik jelenetet sikerült eltolni egy félrefordításnak köszönhetően. Az extrák, melyekbe belenéztem rövidek és nem túl érdekesek. A szinkronos werkfilm a túl sok filmbejátszás és a túl kevés érdemi információ hibájába esik. A legérdekesebb még a speciális effektekről szóló hét perces anyag, melyben több utalás is esik arra, hogy a kifogásolható számítógépes részek késve meghozott döntések eredményei.
2 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással
Mr.Anderzen
értékelése:
2008. nov. 8. - 10:42
Srácok a Jay és Néma Bob megvolt? Van a lóvéfilm (ez itt) meg van a szívességfilm valamelyik haverod kedvéért(kb a The Wicker Man...)
Szegény Nicolas Cage valszeg nem tudta hogy ez lesz a végeredmény, bár az o játéka is kicsit az esoemberre emlékeztetett. Ennyire semmilyen karaktereket rég láttam, nem is tudom hirtelen mihez hasonlítani.
Le a kalappal a rendezo és a forgatókönyvíró elott.
Képzelem mennyire inspirálhatta oket a forgatáson a maximális színészi játék eléréséhez: "Felvétel! Ennyi!"
A történet nem tart sehova, és hogy kik és miért akarnak robbantgatni azt sem tudjuk meg (csak hogy csigazabálók), gonosz terroristák, pont. Legalább nem arabok...
És ez a CGI. Khm, minek eroltetni ha nem megy? Vegyük a Terminator 2-t (igazságtalan tudom, de csak a kora miatt) annak a trükkjei oda vissza alázzák az éppen tárgyalt melléktermék bármelyikjét.
Legalább spóroltak azon is, mert az sem mentette volna meg a filmet ha minden hibátlanul mutat a vásznon.
A vége meg akkora pofon hogy az már vért kíván. Ha egy okos jól megkomponált sci-fi akciót láttunk volna akor azt mondom huha micsoda csavar. De ezesetben...
Végezetül idézném egy Cage interjú végét.

"Tisztában vagyok azzal, hogy minden rajongómat valamilyen szinten az orületbe kergetem, mert aki például a Veszett a világért szeret, az ki nem állhatj a Tolvajtempót és viszont. Csakhogy engem ez cseppet sem zavar, mert számomra fontosabb, hogy ne skatulyázzanak be, és hogy mindig új területen próbálhassam ki magam. Nem biztos, hogy a karrierem szempontjából ez szerencsés, de mindig új kalandokkal és kihívásokkal szembesülök, ami számomra nélkülözhetetlen. Talán egyesek nem értik meg, de én úgy nottem fel, hogy egyformán szeretem a punk-rockot és a kalandfilmeket. Ezért aztán továbbra is az orületbe fogom kergetni az embereket."
2 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással
Gombóc Artúr
értékelése:
2012. feb. 28. - 22:06
Nem értem azokat, akik leszólják ezt a filmet. Az alapötlet garantált a jó filmhez, sőt ebben a filmben még a folytatás is benne lenne.

Ne tévesszen meg senkit a film rövidsége, pont ez adja a lényeget, hogy gyors, pörgős film, akcióval tele. Ezen kívül Cage képességét több helyzetben humorral fűszerezve mutatják be.

A film jó, egy könnyed esti kikapcsolódásnak merem ajánlani.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
critixx
értékelése:
2008. feb. 1. - 13:35
Én ezt a filmet végig sem néztem. A poén, hogy régen szerettem Nicolas Cage-t, de sajnos mostanra már o is a "mutasd a pénzt és bármilyen sz.rban benne vagyok" színészek dicso csapatát erosíti. Philip K. Dick-et is szeretem (ezt a novelláját éppenséggel nem pont nem olvastam) és már elore tudom, hogy ha egy hollywoodi feldolgozás készül valamelyik muvébol azt jobb minél messzebbre elkerülni. Ezúttal is ez történt. Dick megcsonkítva és gagyi akciófilmmé silányítva.
2 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
55%

4 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (1)
0-20%
 (1)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: