• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Ébredés (Könyvek)
Hegyi Éva Mónika
Ébredés nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Jómagam ezoterikus emberként hosszú ideje figyelem ezt a mocsarat belülről, ahova itthon a spiritualitás süllyedt. Célom e könyvvel, hogy segítséget nyújtson embertársaimnak emelt fővel visszatalálni a saját ösvényükre, melyről letértek ilyen olyan okok miatt, s visszatérve ki tudjanak teljesedni és betölthessék életfeladatukat, amiért most itt, a Földön tartózkodnak. Mindeközben javuljanak emberi kapcsolataik, a világhoz és önmagukhoz való viszonyuk. A régi, igazi ezoterikus tanítások, a régi hagyományok a fogyasztói társadalom dzsungelében valahogy félresiklottak, és mára kialakult egyfajta instant spiritualitás, mely során a spirituális hagyomány maga mára fogyasztói termékké degradálódott és piaci termékké vált. Azaz, mint annyi minden ebben a társadalomban, a spiritualitás ilyen értelemben véve elértéktelenedett. Hallgatják az ünnepelt gurut, mestert, tanítót, azt várva, hogy megmondják a tutit. Tátott szájjal várják a sült galambot, de az nem jön. Aztán szép lassan beletörődnek és visszasüppednek a hétköznapokba. Nem kell éles elme ahhoz, hogy felismerjük, ma Magyarországon az emberek zöme nem érzi jól magát a bőrében, s a nagy többség anyagi és párkapcsolati problémával küzd. Ezt felismerve és kihasználva nőtt idehaza dzsungellé egy olyan álspiri, álezo kör, akik tökéletesen manipulálják az embereket, s az igazi spiritualitást tönkreteszik, lejáratják. Rengeteg a semmiből érkezett, végzettség és valódi tudás nélküli guru, mester és tanító, akik a tudatlanság és hiszékenység szárnyain magasra jutottak, anyagilag gyarapodtak, miközben azok, akik felemelték őket, továbbra is kilátástalanságban vergődnek. Ebben a könyvben meg fogod látni, hogy mit tett veled a spirituális szindróma és hogyan tudsz eljutni innen a spirituális racionalizmushoz. Hogyan tudsz eljutni oda, hogy a saját szűrődön, belső meggyőződéseden, hitvilágodon átszűrve a dolgokat megmaradhass a középpontodban és elégedett legyél. Három rétegen át vezetlek itt most téged. Az első réteg egyfajta lelki nagytakarítás, ami abban segít, hogy önmagadra lelj, megtanulj nemet mondani, jobban tudd kormányozni az életed, de mindenekelőtt felelősséget vállalj érte. A második réteg megmutatja neked, hogy mennyire félre lettél vezetve, amikor a testi egészségedről kaptál információkat. Ráébreszt a gyógyszermaffia és orvosok által köréd szőtt hálóra, s kiutat kínál neked, hiszen alapvetően nem beteg vagy, csak hiányállapotban szenvedsz. A harmadik réteg felhívja a figyelmedet arra, hogy a tested nem más, mint a lélek temploma, ezért ne dobálj bele mindenféle mocskot, szemetet. Ha a könyvben leírtak zömével élni fogsz, figyelmeztetlek: meg fogsz változni. Először nagyon fog fájni és kicsit sem lesz könnyű. De ha hagyod, hogy sodorjon az áramlat szabadsága, akkor egyre inkább élvezni fogod.
Kiadó:
Magánkiadás
Oldalszám:
165 oldal
Gyártási év:
2014

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: