• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Elizabeth - Az aranykor (DVD)
Elizabeth - Az aranykor Elizabeth: The Golden Age
- 55%
Szállítható: AZONNAL
1.490 Ft
Eredeti ár: 3.290 Ft

Már csak 3 db. van raktáron
  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

1585-öt írunk, és az immár csaknem három évtizede uralkodó I. Erzsébet királynő trónjáért továbbra is folyik a harc. Egy csatornával arrébb a fundamentalista katolicizmus pusztító szele söpör végig a XVI. századi Európán, melynek kulcsfigurája II. Fülöp spanyol király. A római egyház támogatásával és az inkvizícióval felfegyverkezve Fülöp erős hadserege és hatalmas armadája fenyegeti a királynőt és a hazát.

A sötét és istenfélő király eltökélt szándéka, hogy letaszítja a trónról a protestáns "eretneket", és visszaadja Angliát a dicső római katolikus egyháznak. Erzsébet háborúra készül, hogy megvédje birodalmát, és Sir Raleigh iránt érzett szerelme váratlanul sebezhetővé teszi. Raleigh nem nemes, és tiltott a királynő számára, aki felesküdött, hogy testével-lelkével a hazáját szolgálja.

Mivel szenvedélyét el kell fojtatnia, Erzsébet kedvenc udvarhölgyét, Besst bátorítja arra, hogy barátkozzék össze Raleigh-vel, és tartsa őt az udvar közelében. Ám ennek a stratégiának az lesz az eredménye, hogy Erzsébet óhatatlanul tanúja lesz a bimbózó románcnak.

Stúdió:
Játékidő:
110 perc
Gyártási év:
2007
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- német - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, német, török
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
Kimaradt jelenetek - - MAGYAR FELIRATTAL
 
Werkfilm (így készült) - A történet folytatása: Így készült az Elizabeth - Az aranykor - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Elizabeth világa - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - A szelek úrnője - Így készült az armada - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Katedrálisok, paloták, tornyok - MAGYAR FELIRATTAL
 
Audiókommentár - a rendező közreműködésével
Átlagos értékelés:
amo
értékelése:
2008. már. 28. - 21:03
A film nem egy olyan történetileg, hogy ez most tényleg mindenképp látni kell. A zene, a kosztüm minden tökéletes, a képi világ is remek, de a történeten látszik, hogy a rendezo mindenképp oscart akart. Sajnos az elso (ami kolosszális) nem kapott, mert éppen a béna romatikus-vígjátékos müfaj volt akkor a meno (hol beszél ma már bárki is a Szerelmes Shakespaera-rol :S. Én már a történetre sem emléxem), így aztán ebben is megérezzük, hogy a rendezo ezt nagyon megjegyezte és magam elött láttom, hogy mikor már csak nevetni tud az ember kínjában mert nem lehet, hogy valami béna utánzat vigye az oscart, ekkor a fejében megjelent, hogy "azért is megmutatom, hogy ilyen történetileg semleges és nyálas cuccot én is tudok csinálni, ha ez kell, akkor megkapjátok. Kapjak csak még 1 esélyt". Az esély meglett, és a nyál is :S, de komolyan nyál az egész, és amikor végre lenne valami (a vége felé) akkor meg, csak egy béna irói fordulattal befejezte azzal, hogy süllyedjen el egy flotta, csak úgy. Szóval az akció 0, a duma sok és unalmas, a szituk nevetségesek. Azt kell mondjam minden látvány, zene, színészet, mind-mind klaffolt a filmben, ha nem jobb volt mint az 1. részben, csupán az bukotatta meg ami anno az 1.-t igazán különlegessé tette: nem egy bárgyú történet volt valami kitalált szerelmi figurákkal. És ezt kellett volna nagyon megtartani! Éppen ennek hiánya miatt közepesnek ítélem, nem egyszer fogyasztható mert azért a látvány és a zene ott van, de nem is sokszor lesz benn a lejátszóban. Kár érte...
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
80%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: