• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Apám nevében (DVD)
Apám nevében In the Name of the Father
Szállítható: KB. 1-5 NAP
7.100 Ft
 
 
 
 

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

   Az angliai Guilford városában 1974 nyarán az IRA egyik bombamerénylete öt ártatlan áldozattal végez. De ennek a merényletnek más áldozatai is voltak. Gerry Conlon-ra váratlanul törték rá az ajtót a rendőrök. Családja szeme láttára hurcolták el és vitték a rendőrkapitányságra, ahol azzal vádolták, hogy ő is részt vett a guilfordi merényletben. Hiába bizonygatta ártatlanságát - a több napig tartó kényszervallatás hatására Gerry aláírt egy hamis vallomást, amelyben vállalta a felelősséget a merényletért.

   Gerryt évtizedes börtönbüntetésre ítélték, csládját meghurcolták, később pedig apját is megvádolták bűnszövetséggel és az idős férfit is börtönbe zárták - utolsó napjait is rabságban töltötte, a börtönben halt meg.

   Gerry ekkor határozta el, hogy nem adja fel a harcot és addig nem nyugszik, amíg nem sikerül bizonyítani ártatlanságát. Emberfeletti küzdelmében csak egyetlen ember segítségére számíthat: egy ügyvédnőjére, aki évek óta gyűjti a bizonyítékokat, amivel tisztázhatná a Gerry és az apja nevét…

Stúdió:
Játékidő:
132 perc
Gyártási év:
1993
Hangok:
- angol - 5.1 (DD)
- német - stereo (DD)
- francia - 5.1 (DD)
- spanyol - stereo (DD)
- olasz - stereo (DD)
Feliratok:
magyar, angol, bolgár, cseh, dán, finn, francia, holland, lengyel, német, norvég, portugál, svéd, török
Képformátum:
1.85:1 (16:9)

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: