• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Az ördög táncba visz (Könyvek)
Sebastian Faulks
Az ördög táncba visz Devil May Care
- 15%
Szállítható: KB. 4-7 NAP
1.275 Ft
Eredeti ár: 1.500 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák

James Bond visszatért. És veszélyesebb, mint valaha...

Az ördög táncba visz tisztelgés a James Bond történetek kitalálója, a száz éve született Ian Fleming öröksége előtt, egyúttal újabb izgalmas fejezet a világ legismertebb és legnépszerűbb kémjének nem mindennapi életéből.

Sebastian Faulks ott folytatja, ahol Fleming abbahagyta: a hidegháború csúcspontján. Nyaktörő tempójú és szinte elviselhetetlen feszültségű regénye nem csupán Fleming regényeinek lényegét ragadja meg, de olyan veszélyeknek teszi ki hősét, amelyek modern világunkban talán minden korábbinál valóságosabbak.

A 007-es köztünk jár...

Kiadó:
Alexandra
Oldalszám:
264 oldal
Gyártási év:
2008
Átlagos értékelés:
SoZi
értékelése:
2012. jún. 11. - 12:12
Jó kedvcsináló Fleming történeteihez
Valahogy a mások által kevésbé kedvelt Bond filmeket szeretem. Filmes háttéranyagokból tudom, hogy ezek a filmek azért nem népszerűek, mert a főhős és a sztori kicsit másmilyen. Jobban hasonlítanak a könyvekre, kicsit durvább, szögletesebb, nyersebb figura Bond, ahogy a történetek is kicsit földhözragadtabbak. Így jött a gondolat, hogy akkor inkább olvasnom kéne Bondot, mint nézni. Igaz, ez nem Fleming, de ez akadt először a kezembe, és arra jó volt, hogy meghozta a kedvem a Fleming-könyvek sorban elolvasásához.
Az első fele kellően mozgalmas, frappáns kis verbális "szemtelenkedések”. Nagyon jó húzás, hogy a 60-as években játszódik, így nem lehet Bondot mindenféle műholdas kütyükkel csak úgy megtalálni. Bár ezzel együtt szerintem nem használja ki eléggé a korban rejlő lehetőséget – a politikai helyzeten kívül nem nagyon érezni a kortszakot. A régi ismerősök is feltűnnek: Felix Leiter, René Mathis, és jó volt, hogy Faulks nem kezdte elölről, hanem az eddigi történetek mind benne vannak Bond emlékezetében, és a figurák is megélték már az eddigi kalandokat. (Ezek ismerte amúgy nem szükséges a történethez)
A második fele azonban sajnos leül, sok minden történik, de csak simán felmondják az olvasónak a történet kimenetelét, hosszú oldalakat lehetne kihagyni, ami a végét ismerve felesleges. Valahogy mintha elfáradt volna a végére. Egy hangyányi meglepetésre még futja a legvégén, de ez a túlnyújtott vége után már nem villanyozott fel.
Részemről jöhet a Casino Royale!
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
KÖNYV
DVD
BLU-RAY
Könyvek
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
60%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: