• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Vadító szép napok (DVD)
Vadító szép napok Days of Being Wild / A Fei jing juen
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2008. június 27. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Yuddynak (Leslie Cheung – A vér nem válik vízzé) nincsenek igazi kapcsolatai; talán önvédelemből, talán önzésből tartja magát távol a mély érzelmektől. Felnőtt fejjel tudja meg, hogy az őt felnevelő részeges ex-prostituált, nem vér szerinti édesanyja. A megkeseredett asszony egyetlen eszközként azzal láncolja magához a fiút, hogy titokban tartja, kik az igazi szülei. A végtelenül magányos, csalódott Yuddy sajátos módon vesz elégtételt a sorson: egyszerre csábítja el a csöndes, visszahúzódó Su Lizen-t (Maggie Cheung – Hős, Tiszta, Rendőrsztori) és Mimit, a showgirlt. Mikor ráébred, hogy ő is szerelemet érez Su Lizen iránt, akaratlanul is tragikus események láncolatát indítja el.

Wong Kar-wai második filmje a legkorábbi darabja a Szerelemre hangolva és a 2046 alkotta trilógiának. A már ismerős zenei világ tökéletesen idézi meg a hatvanas éveket, a keserű-bús szenvedélyt, és azt a varázslatos hangulatot, amely az állandó alkotótárssá vált Christopher Doyle fényképezésével válik teljessé.

„Hallottam, hogy van egy madárfajta, aminek nincs lába. Csak repülni és repülni tud. Ha elfárad, akkor a szellőn alszik. Egész életében csak egyszer szállhat le. Abban a pillanatban meghal.”

Stúdió:
Játékidő:
94 perc
Gyártási év:
1991
Hangok:
- magyar - stereo (DD)
- koreai - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
 
Előzetes -
 
Ajánló - Corner
Átlagos értékelés:
Remo
értékelése:
2008. júl. 16. - 9:30
Nagyot csalódtam a forgalmazóban, így elcseszni egy kiadást... szégyen! Amikor megláttam, hogy nincs jelenetválasztás, már gyanakodtam, hogy itt a 990-es árért tényleg nem fogok sokat kapni, aztán elindítottam a filmet és akkor jött csak a java. A képminoség valami rémes: hagyományos tévén (ketton is belenéztem, valamint három különbözo lejátszón) a sötétebb részek zöldes és lilás árnyalattal jelentek meg. Hasonló gusztustalanságot egyedül a Jackie Brown szinkronos változatánál tapasztaltam. Nagyobb mozgásoknál a kép kicsíkozódott, ami végképp nézhetetlenné tette számomra a filmet.

Kipróbáltam plazmán, ott valamivel jobb volt a helyzet. A fekete végre fekete volt, a csíkozódás is elmaradt, viszont a kép így is nagyon sötét, sok részlet teljesen elvész, elég egy kis árnyék is hozzá. Gondoltam ez még belefér, mire alig kellett pár perc és a fordító (mind az eleve nem túl nívós, nagyjából MGM csatorna minoségu szinkronban, mind feliratban) elbarmolta az egyik legfontosabb mondatot, nevezetesen azt, amikor az eladólány megkérdezi a srácot az ágyban, hogy "Mióta ismerjük egymást?", amibol "Mióta ismeritek egymás?" lett. Itt feladtam és olyat tettem, amit még soha: kidobtam a kukába a frissen vásárolt dvd-t.
2 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
50%

2 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (1)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: