• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Amy Winehouse - Soul Siren (DVD)
Amy Winehouse - Soul Siren Amy Winehouse - Soul Siren
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Rendező:
Szereplők:
Amy Winehouset fergeteges, lélekkel teli énektehetsége és dalszerzői képessége napjaink egyik legeredetibb művésszé tette. Fiatal korától kezdve Amy-nek szenvedélye volt az éneklés, és olyan szerető család vette körül, ami arra bíztatta, hogy kövesse az álmait. Példaképei, Etta James és Billie Holliday, hangvilágát használta, hogy megismertesse a jazzt és bluest egy új generációval Back to Black című albumán, amiből világszerte milliókat adtak el és amiért számtalan elismerést kapott, többek között 5 Grammy Díjat. Legnépszerűbb dalai, Rehab és You Know I m No Good, olyan szövegeket tartalmaznak, melyek tükrözik zűrzavaros magánéletét, többek között házassága viharos felbomlását, függőséggel folytatott küzdelmét, sejtetve Winehouse idő előtti halálát. Egy időtlen énekest ünnepelve, ez a műsor zenei újságírók, híres barátok és nagyhírű kritikusok lencséjén keresztül mutatja be Amy életét és karrierjét. Ez a története annak, hogy röpke 27 év alatt Amy Winehouse hogyan befolyásolta a zenei közösséget, a divat világát és rajongók hadát, akik legjobban zseniális zenéjén keresztül értették meg.
Játékidő:
95 perc
Gyártási év:
2011
Hangok:
- magyar - stereo (DD)
Képformátum:
4:3
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
10%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (1)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: