• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Betűs könyv (Könyvek)
Kozák Erzsébet, Király Gabriella
Betűs könyv nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Szótagolós olvasókönyv végzős óvodásoknak és kezdő iskolásoknak. Képregényszerűen, „manók tanácsaival” segíti a betűkkel való ismerkedést. Nagybetűkkel kezdi a betűk bemutatását, mert a szülők mobiljának, vagy számítógépének billentyűzetéről már ismerősek ezek. Mindez nem az abc-sorrend szerint történik, hanem a betűk gyakorisága szerint. - Így a gyermek hamarabb tud szavakat összeolvasni. Fényképek is segítik a betűk megjegyzését. Szórakoztató időtöltés a rajzokon elbújt kisegeret megkeresni. Mérete és kötési módja miatt a gyerekek könnyen tudják lapozni. A könyvnek nem célja az iskola helyettesítése, csupán a betűkkel történő barátkozást szolgálja. Műfaji besorolását tekintve vegyes, leginkább a tanító-mesekönyvek közé sorolható.
Kiadó:
Magánkiadás
Oldalszám:
128 oldal
Gyártási év:
2014

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: