• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Viharok vihara (DVD)
Viharok vihara Super Storm
Szállítható: AZONNAL
999 Ft
 
 
 
 

Már csak 2 db. van raktáron
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák

Aki az időjárást irányítja, az irányítja a földet.

Amerikai tudósok fontos feladatot kapnak. Meg kell találniuk az időjárás irányításának módját. A feladat nem hétköznapi, de a megbízott tudóscsapat sem hétköznapi emberekből áll. Amikor a Katrina hurrikán borzalmas pusztítást végez országszerte, a projekt hihetetlen összegű támogatást kap. A tudósok sikerrel járnak, ám a bonyodalmak még csak ekkor kezdődnek.

A dilemma óriási: Ki dönti el, melyik vihart tereljük el és melyiket nem? Ki maradjon életben, és ki haljon meg? Ki és milyen célokra fogja használni a kifejlesztett tudást, hatalmat? Ahogy az események egyre kezdenek kicsúszni a tudósok irányítása alól, egyértelművé válik, hogy valakinek sokkal nagyobb szabású tervei vannak. Hívás érkezik. A feladat: elterelni egy hurrikánt Florida partjaitól. Bár a tudósok sikerrel járnak, Florida megmenekül, de a hurrikán tovább halad New York felé.

Amennyiben eléri New Yorkot, a létező legerősebb, ötös kategóriájú hurrikánként csapna le a városra. Emberek ezrei halnának meg a vihar pusztításának következményeként. Van-e esély a vihar megállítására? A tudósok hihetetlen veszélyt szabadítottak rá a világra, és csak ők maguk tudják megállítani.

De vajon sikerül-e a lehetetlen vagy egész New York a vihar martalékává válik?

Stúdió:
Játékidő:
148 perc
Gyártási év:
2007
Hangok:
- magyar - stereo (DD)
- angol - stereo (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
 
Előzetes -

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
Farsangi akció
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: