• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Művészfilmek
Xpress.hu > DVD > Csirkefej (DVD)
Csirkefej Csirkefej
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák

A tragédia, amely egy macska megölésével kezdődik és egy ember megölésével végződik, olyan világot tár elénk, amelyben az emberek a számukra adott életkeretek között kielégületlenek és magányosak. Még annyira sem tudnak komfortos, élvező életformát kialakítani, amennyire körülményeik lehetővé tennék, feloldhatatlanul rosszul érzik magukat a bőrükben, kielégületlenségük nyílt seb, amely állandó irritációnak van kitéve, indulataik kritikus nyomása alatt, a „kiborulás” határán élnek, többé-kevésbé mindnyájukat a hisztéria légköre veszi körül, s együttélésük a „mindenki harca mindenki ellen” formáját ölti. Nem értik a helyzetüket és benne önmagukat, de mindegyikük megpróbál valami értelmet adni az életének, ám megoldásaik hamisak, nincs az életkudarcokból kivezető dinamikájuk, vagy a fájdalomcsillapító öncsalás változatai, vagy még mélyebb tragédiába taszítanak.

Spiró György kiemelkedő jelentőségű darabját 1986 őszén mutatta be a Katona József Színház, amelyben Gobbi Hilda utolsó főszerepét alakította.

Stúdió:
Játékidő:
154 perc
Gyártási év:
1986
Hangok:
- magyar - mono (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
4:3
 
Életrajz -
 
Audiókommentár - Fenyő D. György - az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola tanára
 
Szöveges információ - Tudásmorzsák / pop up menü

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
Legkelendőbb termékek
Kategória: Kultúrsokk színház
Jégvarázs
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: