Keresés
A szója feldolgozása, felhasználása - Élelmezésre, takarmányozásra termékhez kapcsolódó kép
A szója feldolgozása, felhasználása - Élelmezésre, takarmányozásra
3 900 Ft
Könyv

A szója feldolgozása, felhasználása - Élelmezésre, takarmányozásra

Író: Balikó Sándor; Bódis László; Kralovánszky U. Pál
3 900 Ft

Készlet: Forgalmazói készleten

Várható szállítás: Rendelés után kb. 1-2 nap alatt

A szója a XX. század karriernövénye. Nemcsak Kelet-Ázsia, de már Európa és Amerika népeinek táplálkozásába is nélkülözhetetlenül beépült. A modern élelmiszeripar egyetlen ága sem nélkülözi ma már a szójafehérjét, a szójababot vagy a szójalecitint, hiszen beltartalmi, táplálkozásbiológiai értéke vitathatatlan, kedvező élettani hatása bizonyított. A három elismert hazai szerző ismerteti a szója sokirányú feldolgozási lehetőségét, azok ipari technológiáját, a szójatermékeket, a szója élelmiszeripari szerepét, a szójakészítményeket és felhasználási területüket, a takarmányozásban betöltött szerepét.