Keresés

Testről és lélekről (DVD)

2018. március 8., csütörtök 20:51
Én pl ezt a filmet így blu-rayről láttam először. És nagyon tetszett :-)
Home Guards címmel adták ki. A többiek kedvéért írtam ki.
0
2018. március 8., csütörtök 20:38
Hurrá! Megvan! :)
0
2018. március 8., csütörtök 20:35
A Veszetteket hol? Én nem találom sehol...
0
2018. március 8., csütörtök 19:52
Jó ötlet ez is amit írsz, a csoportomban is vásárlási szándékot jelzel azzal ha szavazol egy filmre. Szerintem is az lenne a járható út, hogy egy legalább ezer fős csoportot összehozzunk. Én a face-t éreztem egy könnyen kezelhető felületnek arra, hogy elindítsak valamit. De el tudom képzelni azt , hogy egy külső honlapon is működjön a dolog párhuzamosan. Így több embert tudnánk elérni. Uccu neki, ha valaki érez magában lelkesedést, én a csoportban támogatni fogom. Én mint látom itt is többen, megvettem a Testről lélekről-t Blu-rayen kintről, A Martfűi rémet, a Tiszta szívvel-t, a Veszetteket, A Szabadság Szerelmet. Jó lenne ha legalább limitált példányban itthon is hozzá jutna mindenki egyre több magyar filmhez. Segítetek ebben. Együtt sikerülhet :-)
0
2018. március 8., csütörtök 14:46
Te nem is létezel! :)
most posts by TM
0
2018. március 8., csütörtök 14:43
Aki nem Facebookozik, mint például én, az meg csendben szurkolhat. :)
0
2018. március 8., csütörtök 14:35
A szép ígéretek és együttérzések nem érnek sokat, ha közben a kiadók egy-két címmel való beégés után - teljesen érthető módon - elállnak a további deficites BD-kiadástól. Persze ha a csoport tagjai szerződésileg vállalják, hogy a mindenkori megjelenési áron megvásárolnak minden magyar BD-t, és a létszámuk eléri legalább az ezer főt, akkor van fantázia az egészben. :)
most posts by TM
0
2018. március 8., csütörtök 14:26
Nekünk is tennünk kell érte, hogy magyar filmek kéküljenek. A mozi nézetség nem elég infó a kiadóknak a döntéshez. Készítettem egy Támogatom a magyar filmek blu-ray kiadását csoportot a facen. Várok mindenkit a csoportba aki egyébként is kintről megveszi és keresi és igényli a magyar alkotásokat jó minőségben.
Kostyál Márk a Kojot rendezője is belépett :-)
0
2018. március 8., csütörtök 1:16
Majd felvesszük a tévéből BD-rekorderrel. :)
most posts by TM
0
2018. március 8., csütörtök 1:14
Akkor fogunk majd rácseszni egyszer, ha már majd a kinti kiadványra nem kerül eredeti hangsáv. A németekből kinézem... :)
0
2018. március 8., csütörtök 1:12
Az itteni magyarok is, ha rendelnek kintről. Sajnos az itthoni eladhatatlanság nem szűnik meg attól, hogy hazai alkotás kerül a BD-re... Viszont örülhetünk annak, hogy olyan filmeket gyártunk mostanában, ami a kintieket is érdekli, mert így legyártják helyettünk is nekünk. :)
Bajor-féle Meseautót nem árulnának BD-n a világ egyik országában sem...
most posts by TM
0
2018. március 8., csütörtök 1:09
Itt is megemlítem, hogy sikerült lesikálnom a lemezekről a ragacsos trutyit, úgyhogy mégis lett belőle ajándék, csak az ember alapból nem ilyen IKEA-DVD-vel számol.
most posts by TM
0
2018. március 8., csütörtök 0:56
Tök jó, hogy a kinti magyarok ezt is blu rayen tudják nézni...

http://www.bluray-disc.de/blu-ray-filme/koerper-und-seele-blu-ray-disc
0
2018. február 22., csütörtök 13:02
roppant, sem - de talán kihámozható...
most posts by TM
0
2018. február 22., csütörtök 13:01
Kimaxolva a viccfaktort, vevőként és továbfelhasználóként sem egyszerű a jelenlegi helyzet. Egy ilyen filmet optimális esetben ajéndékként is lehetne használni, akár repi-jelleggel, akár családon belül, de ropant kínos bármely esetben, ha még az is bizonytalan, hogy a lemez a jelenlegi állapotában lejátszható-e vagy sem. Persze kibontható és a tok is kicserélhető, csak az már nem ugyanaz. Most több példányt is vettem, s lehet, hogy mindet potyára. Persze valószínűleg kártalanítva lehetek, ha ezt választom, de ettől még az eredeti vágyam, az ajándékozás nem fog megvalósulni. A filmről készült maszek másolatot pendrive-on továbbítani kevésbé díszes, mondhatni arctalan, semmitmondó, ráadásul azzal nem támogatom az alkotókat, akik ezt megérdemelnék. A forgalmazó sem kap pénzt, amit jelen esetben meg is érdemelnek, de mint írtam, ezzel nem rendeződik az igényeim szerint a helyzet. Talán olvassák, vagy valaki olvassa, aki továbbítja feléjük, hogy még az aranyat nem lehet szarra téve eladni.
most posts by TM
0
2018. február 22., csütörtök 10:19
Lehet, elég lenne egy százas zsepi... >:)
0
2018. február 22., csütörtök 10:10
Lehet, rájuk kéne hívni a szellemirtókat.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. február 22., csütörtök 8:09
ADS, mit vártál? Az összes lemezük tiszta trutymó.
0
2018. február 21., szerda 23:02
Szomorú dolog, hogy az Oscar-várományos filmünk kapcsán az első hozzászólást annak kell szentelni, hogy figyelmeztessek minden leendő vásárlót arra, hogy a buzi, négynyilas fekete tokok miatt a lemezek már kicsomagoláskor ragadnak, ha megfogja az ember, foltosak és fény felé tartva is gusztustalan ragacs látszik a felületükön!!! Ez bizony gáááz!
most posts by TM
0