Keresés

Thor: Ragnarök (DVD)

2018. március 19., hétfő 14:51
Én is ragaszkodom a szinkronhoz, úgyhogy nekem sem jó ez a mostani helyzet.

Goldblum (nekem mindig "A légy" marad) magyar hangja egyébként itt nem a Jurassic Park-beli Szabó Sipos Barnabás volt, de tényleg jó volt a szinkron.
0
2018. március 19., hétfő 14:03
Sejtem hogy sokszor elhangzott de nem lehet elégszer elmondani,és ne kelljen már letorrenteznem az adott filmet mert nálunk a balfasz kiadó nem tudja elintézni,bezzeg a DOCTOR STRANGE megjelent amit meg is vettem steelbook kiadásban de szerintem sokkal gyengébb film lett mint Ragnarok................ az Avengers 2 ne is beszéljünk............az is külföldi forrásból van meg ,de ugye magyar vonatkozás nélkül........ és ami fájdalmas hogy ezekben az esetekben a Magyar szinkron nagyon  jó lett,mind Thor,Loki.Odin,Hulk,Ian Malcolm :))) és szinte minden szereplő hangja telitalálat...... :)
0
2018. március 19., hétfő 12:48
Újabb ok a kormányváltásra:)
most posts by TM
0
2018. március 19., hétfő 12:17
Ó, európa más országaiban megjelennek a magyar filmek blurayen, ne aggódj (nem kell nekik szinkron semmihez). A német és a brit piacról vígan lehet rendelni magyar filmeket... Nemrég jött ki a Tiszta szívvel kiváló minőségben, extrákkal. Jelenleg a Jupiter holdját várom... Igen, ide jutottunk :(
0
2018. március 18., vasárnap 22:58
Nekem a Blade Runner 2049 lett az első lemezem, de a csehektől. Az Utolsó Jedi lett volna a következő amit megvennék, de hát szó sincs róla. :-(
0
2018. március 18., vasárnap 22:56
Az a baj, hogy semmilyen felmérést ne végeznek. Csak ötletelnek és nem is jön be általában. Én a steelbook gyártás eleve kiszervezném egy külső cégbe. Lennének alapkiadások, és ha valaki fémtokot akar az vegye meg külön. Rohadtul mérges vagyok a Galaxis őrzői 2 miatt. Mert soha az életbe nem adnék ennyi pénzt érte. Nekem a film kell csak, egy egyszerű tokban. Az meg, hogy az első részt ki sem adták, teljesen elfogadhatatlan. Még mindig túlzónak tartom a teljes árképzést, kezdve a dvd-ktől a kék steelekig. Egyszerűen az, hogy így kitartják a dvd árakat nevetséges. Közben meg nem adják ki a magyar filmeket BD-n, mert nincs rá igény. Ez meg nem igaz. Tegyenek a magyar mellé angol és német szinkront vagy feliratot aztán lehet kinyomni európába is.
0
2018. március 18., vasárnap 21:01
Semmi újat nem írtál, Yoda mester. Ez már 2500-szor elhangzott.
0
2018. március 18., vasárnap 20:40
Nem tudom hogy vagytok vele de nekem is kezd a hócipőm tele lenni ami nálunk folyik,a forgalmazó pedig bekaphatja nagyívben ilyen dilletáns kiadót már rég nem láttam,Thor Ragnarok dvd,Bosszúálók Ultron Kora dvdn............... de persze Doctor Strange jön midenféle szipi szupi kiadásban................ kékbe is................ jó lenne ha valami normális kiadóhoz kerülnének a jogok mert ez viccparadé..................
0
2018. március 15., csütörtök 22:56
Én a polcra tenném azért. Ahogy a Galaxis őrzői 2-t is, ha már akciós az Xpressen, csak rendelni nem lehet. :/
0
2018. március 14., szerda 19:21
PV-től már lehet rendelni... mondjuk kell a fenének dvd-n.
0
2018. március 14., szerda 14:24
Meg a fekete leves...
0
2018. március 14., szerda 13:21
Elindult a megjelenés tili-toli! :(
0
2018. március 8., csütörtök 13:09
Ja, ezek mind olyan összeollózott filmek.
most posts by TM
0
2018. március 8., csütörtök 13:02
Vagy Yoda?
0
2018. március 8., csütörtök 12:50
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed."
0
2018. március 8., csütörtök 12:42
"A jövő nincs megírva előre" /Dr. Emmett Brown/
:)
most posts by TM
0
2018. március 8., csütörtök 11:13
Esetleg tudsz valamit?(új forgalmazó?)
0
2018. március 8., csütörtök 1:24
Lehet, hogy nem is olyan sokára!
most posts by TM
0
2018. március 7., szerda 23:23
Csak a poén kedvéért felteszek egy kérdést. :)
Szerintetek Disney 4K UHD BD lemezek mikorra várhatóak nálunk? :D
0
2018. március 2., péntek 21:34
Pedig számtalan esetben így van. Például most is. :)
most posts by TM
0
2018. március 2., péntek 20:27
Jogos. De előbb keresnem kell egy normális képátméretező alkalmazást a telefonomra.
Én is sokáig ragaszkodtam a szinkronhoz, de elegem lett a Disney-PV mizériából. Az alternatív verziót meg mellérakom én is...
0
2018. március 2., péntek 20:10
Magyar szinkron nélkül sok embernek semmit nem ér, akkor mégis mit cselekedjünk?! Illetve én tudom hogy mit fogok, csak be kell szereznem egy bd írót.
0
2018. március 2., péntek 19:57
Akkor cselekedj újra és méretezd át a képet! :)
0
2018. március 2., péntek 19:53
Nem siránkozni kell, hanem cselekedni! Ahogy én is tettem:

0
2018. március 2., péntek 16:52
Kétlem. Fémet kivárni, hogy olcsóbb legyen az esetek 80%-ában inkább jelenti, hogy elfogy az a sokszor limitáltnak tűnő darabszám. A brutális ár a kiadást nézve tényleg abszurd volt - ennek ellenére valószínű így vagy úgy a polcomra kerül. Ha mondjuk lett volna 3D, de az ugye kizárt. Vagy esetleg hozzácsapták volna az első DVD változatát hogy meglegyen a csalfa illúzió a két GotG film kéken.
A Doctor Strange kijött szépen 3 féle kiadásban, emberi áron és a reménnyel hogy ezek után lesz Marvel BD újra. Bár tény az angol hang továbbra is "csak" High-Resolution maradt.
0