Keresés

Thor: Ragnarök (DVD)

2018. február 28., szerda 13:08
A Full HD, UHD TV-vel lehet menőzni, a BD/DVD gyűjteménnyel nem: ha azt mondod valahol hogy van egy faszomtudja mekkora tévéd, az király, de ha azt mondod, van 1000 db lemezed otthon és mind eredeti, akkor hülye vagy.
0
2018. február 28., szerda 12:29
Sokan akik full HD vagy UHD tv-t vesznek nem is tudják mi az, csak jóformán mást már nem kapni.
0
2018. február 28., szerda 12:11
Sajnos tökéletes példája a hazai állapotoknak, amikor múltkorában az MM-ben egy vásárló a Titanic-ot kereste. Az ott dolgozó közölte, hogy csak BD-n kapható. Visszakérdezett a vásárló, hogy "az mi?".

Azért majdnem 12 év alatt ennyit mutat fel a piac? Siralmas...

Én már nem várom a csodát, ami még megjelenik magyar nyelven lemezen, azt megveszem, ami meg nem (vagy a paraméterei számomra nem megfelelőek), azt letöltöm. Kész, nem tehetek mást.
0
2018. február 28., szerda 12:10
Érdekes, hogy közben meg veszik a full HD, UHD tévéket. Minek, ha nem is használják ki? A tévé legyen minél jobb, de a filmek férjenek rá egy pendrive-ra!
0
2018. február 28., szerda 12:03
Így van, a DVD a nagy túlélő. Új- és használtlemezes boltokban is mindenhol az jön vissza, hogy sokkal több DVD-t vesznek az emberek, mint BD-t. Nálunk nem vert gyökeret a nagyfelbontás és már nem is nagyon fog. Pár száz rajongója van, akik meg a külföldi oldalakat bújva hajlamosak álomvilágba képzelni magukat. Márpedig az álom odaát van.
most posts by TM
0
2018. február 28., szerda 11:44
Isten ments, hogy vitát kezdjek, és alattam is érintette a témát R2, de sajnos a dvd az, ami még él. A BD az ami szinte halva született itthon.
És ahogy fel lettek sorolva technikai dolgok és külcsínbeliek, illetve ezek hanyatlása, sajnos azzal kell megfejelnem, hogy nem hogy ezekre nincs igény, hanem eredeti kiadványok vásárlására sem nagyon.
Nem tudom mi lesz akkor, ha minden forgalmazó lehúzza a rolót. Mert a köznép megszokta, hogy: "-megjelent má  szinkronosan? -akkó leszeggyük.."
De mi lesz ha nem lesz többé forrás? Megvárják majd a tv-ben?
Nagyon kis szelete vagyunk MI a filmkedvelők társaságának, akik nem akarnak mindent ingyen és azonnal. :(
0
2018. február 28., szerda 0:14
Mert ez bőven elég a széles tömegnek.

Sem DTS-re, sem különleges csomagolásra, sem exrákra nincs igény, ahhoz meg kevesen vagyunk, hogy a kiadványokat csak és kizárólag a gyűjtőknek készítsék.

Ez van, ha visszatekintek az elmúlt 10-15 év történéseire, tök logikus az út. Próbálkoztak, nem jött be, ennyi. :(
0
2018. február 27., kedd 23:13
Én is ettől tartok. BD3D, 4K, Atmos, Auro. Ezek mit se számítanak, némely DVD-re még 5.1 magyar szinkron se kerül, néha már csak surround.

Régen bezzeg tudtak DVD-t kiadni... slipcase, O-ring, DTS angol hang, animált menü, extra lemez.
0
2018. február 27., kedd 16:00
Tartok tőle, hogy ilyen viszonyok között (forgalmazók+vásárlók) előbb pusztul ki itthon a BD, mint a DVD...
0
2018. február 27., kedd 15:39
A magyarítás végett így vagy úgy a polcon köt úgyis, ahogy az a 4 korábbi Marvel film is. Vagyis 5, mert a Vasember BD-n csak felirat van.
0
2018. február 27., kedd 14:36
Nem pusztul az, csak ha szar tokban tartják. :)
0
2018. február 27., kedd 14:31
Nem kell ;) Megoldjuk :) Inkább, minthogy pénzt adjak a gyengébb képminőségért eyy pusztuló formátumon.
0
2018. február 27., kedd 13:44
Egyelőre tertom szerencsémnek, hogy az mcu filmjeit dvd-n gyűjtöm. Sajnálom a bd-seket!
0
2018. február 27., kedd 10:08
Legalábbis most nem. De én bízom benne, hogy ha nem is aktuális megjelenésként de egyszer később minden olyan film elérhet hozzánk, amit valami miatt a stúdió vagy a forgalmazó áldatlan ténykedése korábban megakadályozott. Addig meg egyéb megoldások...
most posts by TM
0
2018. február 27., kedd 9:20
Én láttam moziban, szerettem, bár második megtekintés után már kevésbé voltam vevő a túlzott poénkodásra, szerettem volna polcra tenni. Így most a Thor trilógia sem lesz teljes bd-n. :(
0
2018. február 26., hétfő 19:09
Bár nem volt hozzá szerencsém a mozikban ,de vérzik a szívem hogy csak DVD-n. jön. Semmi extra, legalább a Marvel On Shotsokat megkaphatnánk.
0