Keresés

Igazság ligája - limitált, digibook változat (BD3D+BD) (BLU-RAY)

2018. március 24., szombat 22:33
Nosza ma meg is vettem.Gyönyörű szép.
0
2018. március 23., péntek 10:55
Nekem csak 2-2 BD-verzió van mindkettőből, igaz, a két legjobb! Még ennek a kartontokos duplalemezes DVD-jén gondolkodom, mert nagyon tetszik a dizájn. :)
most posts by TM
0
2018. március 23., péntek 10:47
Offline tegnap óta van. Ugyan ez sem duplafóliás, de nem sikerült úgy gallyra vágni, mint a fémdobozt. Viszont nincs belőle sok, úgyhogy taktikázni nem érdemes, ha kell, és EZ kell, akkor nosza.
most posts by TM
0
2018. március 19., hétfő 22:43
Ma volt szerencsém látni ezt a kiadást, lentikuláris előlappal jelenik ez is meg ahogy Wonder Women társa.
0
2018. március 14., szerda 23:03
De mint tudjuk, ez csak egy tervezet, ami nincs kőbe vésve. A 3D-sek jövő héten jönnek, addig meg lehet menni felvonulni, mindenféle ligában. :)
most posts by TM
0
2018. március 14., szerda 22:20
Mára volt kiírva megjelenési dátum!
0
2018. március 14., szerda 14:16
Honnan tudod, hogy hogy a megjelenés elindult? ;)
0
2018. március 14., szerda 13:23
Csúszott a gyártás, de ne aggódj, lesz! :)
most posts by TM
0
2018. március 14., szerda 13:20
Elindult megjelenés tili-toli. :(
0
2018. február 28., szerda 10:13
Hát itt a lényeg. Akkor irány az offline szektor.
A többi eddigi csak maszlag.
0
2018. február 27., kedd 17:20
Végül is PV, szóval itt úgyse lesz kapható semelyik kiadvány sem... más boltok árukészletéről itt vitatkozni pedig nem illendő :)
0
2018. február 27., kedd 16:41
Képzeld, aki mindkét filmért rajong, most gyűjtheti össze mindet. :)
0
2018. február 27., kedd 16:33
Na ja... Egyébként beugrott most utólag, hogy láttam valahol valami szóróanyagot, kiajánlót. beharangozót, francsetudja, most hogy hívják ezeket, és abban nézetm is, hogy az Igazság ligája ugyanúgy ötféle BD-n jön hozzánk, mint a Szárnyas fejvadász, s itt valóban csak négy van a kínálatban.
DVD tekintetében pedig még körözi is a JL a BR-t (érteed?), merthogy a PV-üdvöskéje duplalemezes, extrás DVD-n is jön, míg a Blade Runner 2049-ből csak egy egyszerű DVD érkezik.
most posts by TM
0
2018. február 27., kedd 16:26
Ez meg egy másik történet. :)
0
2018. február 27., kedd 15:31
Na, tessék, itt meg vitatkozunk a semmin! :D
most posts by TM
0
2018. február 27., kedd 15:28
Érdekes, mert máshol kapható belőle normál tokos 3D-s kiadvány is 6900-ért. Nem tudom az Xpress miért nem árulja.
0
2018. február 27., kedd 15:07
Eddig adtad át, azáltal, hogy hozzászóltál. Amennyiben abbahagyod, nincs kommunikáció, nincs mire reagálni, nincs folytatás, legalábbis veled - szóval ebben sincs igazad. :D
most posts by TM
0
2018. február 27., kedd 15:04
Oké, akkor a szájtépés folytatásának lehetőségét ezennel átadom neked. Láthatóan úgyis szívesen csinálod, és sosem fogysz ki a mondanivalóból.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. február 27., kedd 14:57
Nem csúsztatás, csak tudom, hogy pont rohadtul nem érdekel ez a film, csak megint kötözködsz. Más filmeknél sincs minden esetben mindenféle kiszerelés, még a Bontonnál sem. Gyakorlatilag a leosztás az, amit Jester is ír, van négyféle kiszerelés, aztán eldöntheted, hogy érdekel-e valamelyik, vagy sem, ér-e annyit, vagy sem. A Wondernél sem csúsztattam, ugyanezt leírtam és ugyanúgy nem akartad megérteni. De egyébként azt is odaírtam - s ezt megint úgy teszel, mintha nem létezne - hogy árcédula tekintetében meg a vevőnek van igaza, tehát ha nem kell ennyiért, akkor nem veszed meg, senki nem kényszerít erre. Mások sokkal kevesebb szájtépés nélkül elintézik ezt máshonnan, a lehetőség erre is adott, mivel ez nem Disney.
most posts by TM
0
2018. február 27., kedd 14:39
Nem hiszem el, hogy négyféle kiadás nem elég. Ha valami csak egyféle, műanyag tokos kiadásban jelenik meg, mindenki örül, hogy jön BD-n is.
0
2018. február 27., kedd 14:27
Ha valami, akkor ez a csúsztatás: "egy olyan film kapcsán megy a vita, amit alapból mindenki überszarnak könyvelt el". Ráadásul ez nem az első eset a kiszerelések és az árak tekintetében, mivel minimum egy alkalommal, a Wonder Woman kapcsán már előfordult.

És nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne megérteni, hogy egyszerűen arról van szó a normáltokos 3D-s kiadással kapcsolatban, hogy akár létezhetne is, mint a Bontonfilmnél. Ha ők el tudják érni az akármilyen stúdiókkal való tárgyalásaik során, hogy legyen, akkor a PV is nyugodtan elérheti. És mint fizető vásárlót, engem nem kell, hogy érdekeljen, nekik miért nem jön össze - pláne, ha még ők sem akarják, hogy tudjam.
0
2018. február 27., kedd 13:18
Ez is lentikuláris lesz?
0
2018. február 27., kedd 12:58
Viszont az nem normáltokos, tehát nem a 2D+3D=13ezer, hanem plusz prémiumkiszerelés.
A Bonton meg 20ezerért adta a Harmadik típusú találkozásokat 4K+2D+prémiumkiszerelés. Az sokkal durvább eltérés. Igaz, ott volt más választás is. Eddig a PV-nél is volt. De egyébként egy olyan film kapcsán megy a vita, amit alapból mindenki überszarnak könyvelt el, tehát talán túlélik sokan, hogy miben akarják eladni.
most posts by TM
0
2018. február 27., kedd 12:42
Hol itt a csúsztatás? Ha egyszerűen nincs normáltokos 3D-s kiadvány, csak prémium kiadással egybekötött 3D-s megjelenés, akkor az az egyetlen "ekvivalens" vagy helyettesítő termék, amit márpedig 13 ezerért kínálnak.
0
2018. február 27., kedd 12:39
Persze, hogy nem. Nem pont a PV és a hasonló cégek azok, akik általában úgy gondolkodnak, hogy a (potenciális) vásárlóknak semmi közük az üzleti megállapodásokhoz? Ha pedig nincs, akkor nem csoda, ha az ellátási lánc legalján engem csak és kizárólag az ár és a kínálat érdekel.
0