Keresés

Hét nővér (BLU-RAY)

2018. június 28., csütörtök 11:21
QUICKBOXING videó:
https://youtu.be/aH1rGc2tC9c
0
2018. május 28., hétfő 13:32
Netflix ugyanis már itthon is elérhető, de még magyar felirat SEM igazán van opcióban rajta...
most posts by TM
0
2018. május 28., hétfő 13:29
Megkeverték, és több alkotónak ez a lehetőség adott a munkásságának folytatására. Sokakkal ellentétben én még mindig csípem például Adam Sandlert, aki az utolsó öt filmjét már a Netflix égisze alatt készítette. Ezek között volt azért minőségi darab is, de se moziban, se hordozón nem elérhetők, de még maszek feliratot sem mindegyikhez lehet találni.
Scorsese is a Netflixnek gyártja a várva várt új filmjét, a The Irishman-t De Niróval, Pacinóval, Keitellel - kérdés, hogy az is hogyan lesz elérhető idehaza...
most posts by TM
0
2018. május 28., hétfő 12:58
Köszi!
Érdekel a forgalmazási viszonyok ezen része, most, hogy a VOD szolgáltatók megkeverték a piacot.
0
2018. május 25., péntek 14:46
A Netflix pénzelte a produkciót és saját maga is mutatta be. Egyes országokban azonban moziforgalmazásra adta el a jogokat.
most posts by TM
0
2018. május 25., péntek 14:16
Szerintem a Vertigo Media megvette a mozis jogokat, de hogy honnan, azt nem tudom, a Netflix egy betűvel sincs említve sem az elején, sem a végefőcímben.

Amúgy meg alig pár országban adták ki lemezen (francia, német és távol-keleti verziókról tudok a mi kiadásunkon kívül).

Extra is van a lemezen, ami itt nincs megemlítve, egy kb. 2 perces fotógaléria. Sok vizet nem zavar.
0
2018. május 25., péntek 13:09
Ez most egyébként hogy van:
Láttam az előzetesét a Netflixen, még bemutató dátum is volt hozzá. Majd megjelent moziban Netflix helyett, és végigjárja a szokásos forgalmazási állomásokat. Akkor Netflixen itthon ne várjuk?
A hazai forgalmazó megvette a jogokat az utolsó pillanatban? Ilyenkor a Netflixtől veszik meg a jogokat, vagy átnyúlnak a fejük felett? (mivel volt előzetes, feltételezem, hogy a Netflixnél voltak a jogok) Szóval hogy mennek ilynekor a dolgok? Lehetne ezek szerint a Netflixről moziforgalmazásra kvázi megvenni filmeket, nem csak fordítva?
0
2018. május 25., péntek 12:54
Jó olvasni többféle véleményt, bár most emiatt nem lesz belőle látatlan vétel, hanem előtte jön egy megtekintés, aztán döntök, hogy a polcon landol -e vagy sem. :)
0
2018. május 25., péntek 12:26
Nincs ezzel a filmmel nagy gond, csak egy laza popcorn mozi, míg a másik egy vaskos, megterhelő filmélmény, egy csodálatos drámai végkifejlettel.

Egy próbát mindenképp megér.
0
2018. május 25., péntek 12:26
Nincs ezzel a filmmel nagy gond, csak egy laza popcorn mozi, míg a másik egy vaskos, megterhelő filmélmény, egy csodálatos drámai végkifejlettel.

Egy próbát mindenképp megér.
0
2018. május 25., péntek 12:20
Az ember gyermeke +1 szavazat:) És nem csak azért, mert gyakorlatilag minden létező filmes oldalon sokkal jobb értékeléseket kapott...

Ezt mondjuk még nem láttam, egyszer majd sort kerítek rá. Látatlanban megvenni viszont nem fogom, pláne nem fapados, mindennemű extratartalomtól független kiadásban.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. május 25., péntek 11:47
Én meg ezzel a filmmel vagyok így. Nincs ezzel baj.
0
2018. május 25., péntek 11:45
Az ember gyermeke nekem egyszer pont elég volt. Ezt viszont még sokszor meg fogom nézni.
0
2018. május 25., péntek 11:13
Nekem ez a film, ahhoz képest komolytalan és bugyuta volt, és a dráma is hiányzott belőle, hogy a logikai bukfencekről már ne is beszéljek, pl az a bizonyos tetőről ugrás a másik épületre.
0
2018. május 25., péntek 11:09
Én meg pont arra a filmre mondtam, hogy nem akarom többször látni. Ahogy kivettem a lejátszóból, ment eladásra.
0
2018. május 25., péntek 10:51
Akkor úgy tűnik, én leszek a kivétel, mert számomra elég nagy csalódás volt ez a film, ahhoz képest mennyire vártam.

A hasonló témájú az Az ember gyermeke című alkotás sokkal nagyobb hatással volt rám...
0
2018. május 25., péntek 9:42
Mivel független film, egyáltalán nem volt biztos a hazai BD belőle, így moziban kihagytam. Azt kell mondjam, az egyik legjobb látatlan vételem volt, hatalmas film!

Hab a tortán, hogy végre a kiadvány minőségét sem kell bántanom, elsőrangú képet és hangot kaptunk. Látszik, hogy nem a PV terméke, mert ők a létező legszarabb HD-transzfereket veszik meg. A Bontonnál ügyelnek arra, mit adnak ki a kezük közül.

Jöhet a The Commuter ugyanilyen kivitelben.
0
2018. május 21., hétfő 13:07
Maxi egyetértek.
0
2018. május 20., vasárnap 17:03
Egyetértek az előttem szólókkal, meglepően jó film volt! Remélem hogy a BD hasonlóan jó lesz, bár extrákban már nem reménykedem, csak szép képben és jó hangban :-D
0
2018. május 20., vasárnap 16:54
Nekem is nagyon bejött. Jöhet is a BD!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. május 20., vasárnap 13:07
Számomra az utóbbi évek egyik legjobb filmje, még műfajtól függetlenül is.
0