Keresés

Forrest Gump (BLU-RAY)

2018. május 25., péntek 22:57
Kár. Pedig a Ryan közlegénnyel, az Indiana Jones filmekkel és még ki tudja mennyi, nálunk elmaradt Blu-ray kiadvánnyal együtt akár már be is izzíthatnák a gyártósorokat...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2018. május 25., péntek 21:12
Én se örülök neki, de ez van. Én nem fogom kihagyni, mert nekem is az egyik kedvencem, és nem szeretnék róla lemaradni. Majd idővel veszek egy lejátszót és az ügy megoldva.
0
2018. május 25., péntek 19:18
Az az ertelme h magyar vonatkozasu BD sehol nem letezik belole es mar mindenhol megjelent csak nalunk nem. Igy a mi kedvunkert nem fognak uj BD-t csinalni.
0
2018. május 25., péntek 19:03
A Forrest Gump az egyik kedvenc filmem. Az egyik olyan filmem, ami sajnos nincs meg Blu-ray formátumban, de ha esetleg megjelenne, akkor hajlandó lennék teljes áron megvenni, s nem pedig heteket, hónapokat várni egy leárazásra, hogy 2-3 ezer forintért megvegyem.
Ebből fakadóan nagyra nyílt a szemem, amikor megláttam a megjelenési listát, majd jól pofára esve fel is mérgeltem magam. DVD-n megjelent, de Blu-ray formátumban továbbra se jön, de persze 4K-ban igen. Ráadásul csak sima 4K-ban, nem pedig 4K+Blu-ray változatban.

Ennek mi értelme van???
0
2018. május 25., péntek 18:51
Kedves cs-robert! Jogos, köszi, pótoltuk.
0
2018. május 25., péntek 17:43
Ami akkor fájdalmas csak igazán, ha az ember nem rendelkezik UHD-lejátszóval, úgyhogy szerintem sem ártana javítani a kiírást.
0
2018. május 25., péntek 17:05
Legkésőbb a kifizetésnél észbe kap mindenki.
0
2018. május 25., péntek 16:27
Xpress, azért nem ártana odaírnotok ennél és a Ryannél a címe után, hogy UHD. A most felrakottaknál a Grease-nél odaírtátok, de ennél a kettőnél lemaradt. Nehogy valakit megtévesszen.
0