baráti kör egy tagja Horvátországba megy holnap. megkapta a pontos adatokat, hátha hoz nekem is egy példányt! ;)
0
2005. augusztus 16., kedd 11:01
1731
ezyDVD-én ha jól láttam, még csak augusztus 24.-tôl rendelhetô(jelenik meg), tehát a 4es régióban az SE. ( de úgy tünt az AvsP-nek is, csak a extrém kiadása van még.)
0
2005. augusztus 13., szombat 1:02
421
Nekem nincs véleményem a dolgról, de tény hogy vannak olyan DVD filmek amelyek évek óta kaphatóak kint felirattal és szinkronnal és nálunk eddig nem jelentek meg. Miért ne lehetne ez is egy közülük?
0
2005. augusztus 13., szombat 0:42
249
köszi Lukac
hátha itt is van akit érdekel, innen elérhetőek a menüképek is + az én jelenlegi ( :D ) véleményem...:
http://www.aliensonline.hu/news.php?extend.84
0
2005. augusztus 12., péntek 16:05
249
az infoKUKACaliensonline.hu-ra. köszönöm!
0
2005. augusztus 11., csütörtök 15:58
10
thing froM ANOther world hova küldhetem a képeket?
0
2005. augusztus 11., csütörtök 13:41
2975
olyan nagyon sokat nem kell vele dolgozni. adott egy se kiadás, arra ráraknak magyar és lengyel hangsávot, nyomtatás, szitázás megoldható, fóliázás szintén. ennyi. egy komolyabb számítógéppel-nyomtatóval meg lehet csinálni. az más kérdés, hogy értelmét nem nagyon látom, ez nem annyira népszerű film, hogy sokan vegyék a nyaralók közül a szinkron miatt, de ez egy eredeti kiadásra is igaz. mind1, ez egy meddő vita így, nézd meg az endy által ajánlott progival, az talán eldönti.
az első ragadozó magyar felirattal fent van a hivatkozott oldalon, tehát az megjelent úgy ott is. egyébként ahogy nézem, borzalmas a dvd-piacuk, legalábbis a net alapján, tehát akár eredeti is lehet a lemezed...
0
2005. augusztus 11., csütörtök 11:48
249
ó és Lukac. tudnál küldeni "screenshot"-ot a menüből, a szinkron és a feliratválasztásból? és kirakhatom őket az Aliens Online-ra?
0
2005. augusztus 11., csütörtök 11:46
249
még akár igazi is lehet. kérdés az, az intercom miért tököl ennyit a kiadásával. már kitudja hanyadszorra akciózza le az első, második, és már kétszer a közös duplakiadványt is, mely mint tudjuk eléggé csalóka az első rész extraposzterével. azzal hogy a kiadó lapja nem frissül a P2-vel nekem egyáltalán nem meglepő, nem ő lenne az egyetlen, aki aktuális lenne! ;)
látogassátok meg a hivatalos P2 oldalt, ha tudjátok. link itt: http://www.foxhome.com/avp/otherdvds/index.html
0
2005. augusztus 11., csütörtök 10:39
271
szerintem elég könnyű meghatározni mi hamis mert kell hozzá egy program és kész ami fel ismeri a dupla rétegü dvdket pl:dvd identifier vagy más hasonló A gyári dvdk-et ugyanis nem ismeri fel!
0
2005. augusztus 11., csütörtök 10:07
8851
Lehet, hogy megvárják, amíg az első rész speciális változata is rendelkezésre áll majd szinkronnal, és akkor adják ki - díszdobozban. Na, arra én is vevő lennék, bár már mindkét film itthoni kiadása megvan (de ebből ugye az első ráadásul vágott is...).
Azért a horvát nyelvű borítónak nem nagyon örülnék. Én is csak eredeti filmeket gyűjtök, de azokat is itthon megjelent kiadványok formájában. Egyetlen R1-es lemezem van, a T2 UE, de ez is csak dísz, mióta itthon is megjelent a film. Eredeti (angol) nyelvű borítója az itthon megjelentek közül meg talán csak az Ikreknek van...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2005. augusztus 11., csütörtök 9:09
10
Én a filmet egy CD boltban vettem meg, ahol nyaraltam. A filmen van dts hang is, mivel már belenéztem (időm még nem volt végignézni). A borítón valóban nem szerepel, hogy lenne rajta, de ez a hiba nálunk is előfordul.
Tételezzük fel, hogy neked van igazad és ez egy hamísított, kalóz lemez. Akkor elég sokat kellett dolgozniuk, mert a DVD változat 2 db 2 rétegű lemezből áll. A lemezek szépen "festettek". A borító jó minőségű papírból van és szépen van nyomtatva. Az első lemzen magyar és lengyel szinkron is van + vagy 10 felirat. Az audiokommentárokkat, menüket nem is számolom. A második lemezen az extrák vannak. A kép minősége jó, nem karcos tiszta képe van. A dts hang elég hangosra sikeredett, a magyar szinkrona a régi, de van egy kis térhatása. És végül be volt csomagolva normális fóliában amiben nálunk is vannak a DVD filmek. Azt már említettem, hogy boltban vásároltam, ahol még számos más film is volt pl.: Űrgolyhók Extra változa, amit szintén megvettem magyar szinkronnal.
Úgy 3 éve szintén ott vettem meg a Ragadozó első részének extra változatát, magyar felirattal. Akkor szerinted az is kalózlemez?
0
2005. augusztus 10., szerda 22:29
2975
szép, de ettől még nyugodtan lehet kalóz. sajnos a horvát kiadó oldalán valamiért nincs fent, csak az első. azt egyébként honnan veszed, hogy dts van rajta (miután a borítón én nem látom)?
0
2005. augusztus 10., szerda 18:34
10
Felraktam a borító képét az internetre, az alábbi linken elérhető: http://web.axelero.hu/tlukac
0
2005. augusztus 10., szerda 17:24
2975
azzal semmit nem bizonyítasz, egy olyan linknek jobban hinnék, amin ezek a specifikációk szerepelnek. én a google-el nem találtam mást, talán a horvát kiadó honlapjáról többet meg lehetne tudni. kételkedésem egyébként nem a szavahihetőséged megkérdőjelezése, hanem egyrészt a horvát ponyvaregény-hamisítványból, másrészt a pesten is több boltban kapható szinkronos sw-ből és tsaiból ered. de van még jobb: beszéljük rá az egyszemű kollégát, hogy rendelje meg - úgyis azt akarta, itt a lehetőség - aztán majd ő beszámol róla, mi is az igazság:)
0
2005. augusztus 10., szerda 17:06
10
A DVD leírása majdnem jó! Csak elfelejtették még leírni, hogy van rajta angol dts, magyar 2.0-s, és lengyel 2.0-s hang. De ha nem hiszed el küldök egy beszkennelt borítóképet az email címedre.
0
2005. augusztus 10., szerda 17:00
2975
a belinkelt változaton van magyar felirat
0
2005. augusztus 10., szerda 16:54
2975
örülök, hogy szakértő vagy, de engem nem igazán győztél meg. egyébként meg félrebeszélsz, nem magyar feliratos dvd-ről volt szó, hülye nem vagyok, tudom, hogy sok filmet lehet kint kapni magyar felirattal, esetleg hanggal, ami itt nincs, nem ezért kételkedem, az okokat leírtam. próbáltam rákeresni, egy helyen találtam meg - hát ott nem sok magyar hangot ír... vagy azt mondod, megjelent több változatban is? nem hiszem... predator 2 se horvát
0
2005. augusztus 9., kedd 18:23
127
Lukac : Reménykedtem benne,hogy az internetről rendelted,de nem jött be. Én is itt szívok mert már megvan a feliratos első rész,de a másodikat anélkül adták ki.Amilyen "kedvesek".
0
2005. augusztus 9., kedd 17:06
10
Bocs de biztos, hogy nem kalozlemez. Van már egy pár DVD-m (820 db) és meg tudom különböztetni az eredetit és a hamísított lemezt. Számos országban jártam már és vettem olyan filmeket, amiket nálunk még nem lehetett kapni ráadásul általában magyar felirat volt rajta. Amúgy csak eredeti filmet gyűjtök. Az első rész speciális változatát is ott vettem kb úgy 3 éve, magyar felirattal. Nálunk még mindig nem lehet kapni.
0
2005. augusztus 9., kedd 16:05
2975
ja, mint például a ponyvaregénnyel:) van egy olyan érzésem, hogy a magyar szinkronos, horvát kiadású predator ugyanannyira eredeti, mint a horvát ponyvaregény. nehezen tudom elképzelni, hogy egy horvát kiadásra megérje rátenni a - nyilván nem olcsó, és nagy helyet foglaló - magyar szinkront, ráadásul 2.0-s hanggal égetnék magukat... nemá! ráadásul a fox-ra még itthon sem túl jellemző a szinkronos kiadás...
0
2005. július 31., vasárnap 0:02
127
G-man: Rentgeteg filmmel csinálják ezt.Megszivatják a rajongókat.