Keresés

Nincs kiszállás - The Commuter (BLU-RAY)

2018. június 23., szombat 9:06
Irtam h legkorabban jovoheten lesz!
0
2018. június 22., péntek 11:07
Ez már tényleg hihetetlen.

Mondják azt, hogy itthon nem jelenik meg és felhajtom máshonnan, ha képtelenek betartani az ígért dátumot. Nonszensz...
0
2018. június 20., szerda 21:25
Mindkettőtöknek igaza van. Egy kis csúszás nem a világ vége, de ha valamit ki akarnak adni időben (pl. Star Wars-filmek, kőbe vésett és mindig betartott megjelenési dátum), akkor meg tudják csinálni.
0
2018. június 20., szerda 17:25
Ausztriában és a németeknél is ugyanazt a nyelvet beszélik, így azért egyszerűbb.

Nem tudom, nem értek hozzá, de szerintem havi szinten minimum 20-30 film DVD/BD megjelenési ütemtervét elkészíteni és azt időben tartani minden lehet csak épp egyszerű nem.
Én megbocsájtó vagyok, de ez nyilván szubjektív, nekem egy kis csúszás még jól is jön, mivel ez a hónap számomra kész anyagi csőd, annyi jó film jelenik meg...
0
2018. június 20., szerda 17:12
Oszinten? Nem ertek ezzel egyet. Most egy picit kritikus leszek, de... ha mar ugyanaz a ceg a cseheknel ki tud adni valamit idoben (lasd ezt a kiadvanyt is), Magyarorszagon miert nem??? Miert nem lehet ugyanazt megtenni, mint itt kint Ausztriaban, ahol minden ugyanazon a napon jelenik meg mint a nemeteknel??? Sokkal jobb volna a vasarloi elegedettseg, szerintem. Csak szervezes kerdese. De lehet h csak en latom igy.
0
2018. június 20., szerda 16:31
BF megkeresesemre azt irta h jovoheten lesz valoszinuleg valaszt adta.
0
2018. június 20., szerda 16:13
A holnapi dátum mennyire végleges? Kicsit sokszor lett egy nappal odébbrakva...
0
2018. június 13., szerda 14:51
Az is lehet, hogy lefagyott a commuter.
most posts by TM
0
2018. június 13., szerda 13:59
Nincs kiszállítás
0
2018. június 13., szerda 13:11
A Bonton mentségére: sokkal-sokkal több filmet adnak ki havi szinten DVD/BD-n, így egy kis csúszás szerintem megbocsájtható, míg a PV-nél ilyen nincs, tekintve, hogy egy csomó filmet ki se adnak ami hozzájuk tartozna, és még szinkron is készült anno a mozibemutató alkalmával...
0
2018. június 13., szerda 12:51
Már így is elég sok a mozi és home video megjelenések közt eltelt idő jelen esetben. Május elején kellett volna jönnie.

Bár ha belegondolok, az Élesítve is majdnem egy évre jött ki. Bár azt moziban nem láttam, csak az előzetesét, utána meg ki is ment a fejemből, hogy meg kéne nézni, így nem volt nagyon mit várni rajta.
0
2018. június 13., szerda 11:57
Szerintem legkésőbb jövő héten megjelenik.
0
2018. június 13., szerda 11:55
Tehat akkor bizonytalan idore elhalasztottak a megjeleneset. Mivel ok se tudjak mikor fognak megjonni illetve megjelenji a kiadvany.
Tehat akkor?
0
2018. június 13., szerda 11:18
Kedves Frank Horrigan! Szerintem jó a tipp :)
0
2018. június 13., szerda 10:46
Akkor jó, mert már kezd fogyni a türelmem, jó lenne holnap megkaparintani.

Egyébként milyen technikai zűr lehet egy olyan kiadvánnyal, aminek a lemeze odakint már kapható? Az egyetlen logikus magyarázat, hogy a magyar borító legyártásával csúsztak meg.
0
2018. június 13., szerda 10:36
Kedves Dömi! Bocsi, de ez ismét alaptalan rémhírterjesztés (vagy csak szerencsétlen fogalmazás). A kiadó tájékoztatása szerint valóban lesz némi csúszás, de csak valamilyen már megoldott technikai dolog miatt, és már elindult a kiadvány gyártása.
0
2018. június 13., szerda 9:59
Bizonytalan idore elhalasztottak a megjelenest.
Magyarul fogalmuk sincs mikor fog megjelenni. 😭😭😭
0
2018. június 8., péntek 10:49
Ez is áttevődött jövő keddre...
0
2018. május 27., vasárnap 21:53
Szerintem (itt) nincs is szükség az eredeti címre. Nem értem, miért ragaszkodtak hozzá.
0
2018. május 27., vasárnap 21:23
Tényleg jó kis filmecske ez.
Jaume Collet-Serra egy szinten van Baltasar Kormákurral és utóbbinak is lesz idén új filmje.
0
2018. május 27., vasárnap 21:09
Nagyon kellemes csalódás volt ez a film, tetszett.

Bár ez annyira talán nem is meglepő, mert a rendező úr filmjeit kifejezetten komálom. Nem egy világklasszis rendező, de elég megbízható iparos.
Egyedül az elég bénácska CGI-t tudnám feledni, de ennyi belefér.

Azt viszont nem értem, miért lett felcserélve a borítón a cím és az alcím.
Fordítva jobb lett volna.

0