Keresés

Ryan közlegény megmentése (4K Ultra HD (UHD)) (BLU-RAY)

2024. július 23., kedd 22:20
A felújított 1080p-s Gyűrűk Ura trilógia után ennél a filmnél esett csak le még jobban az állam, hogy mennyire jó lett a felújított 4K kép. Mintha most láttam volna először a filmet!  Nem bántam meg, hogy lejátszót cseréltem ezért a filmért és a Titanic 4K kiadása miatt.
Az angol Dolby Atmos hangsáv az büntet, ilyen fantasztikus hangsávot ritkán hallani.
Egyébként egy apró megjegyzést fűznék a lentebbi kommentekhez, ami a hajdani DVD-n lévő magyar szinkronsáv minőségét méltatja. Érzéki csalódásban lehetnek egyesek, mert a magyar sáv már azon is dettó ugyan ilyen erőtlen szarul szól a sima angol Dolby sávhoz képest.
A cseh, orosz és a török sáv pedig még erőtlenebb a magyarhoz képest.
Viszont itt az UHD-n 640 kb/s-os lett a DVD 448 kb/s-os magyar sávjához képest. Szóval nyugodtan ki lehet kukázni ezért a kitűnő UHD kiadásárt a régi DVD-t, semmivel sem szólt jobban a szinkronsáv az UHD-n hallhatóhoz képest. Leellenőriztem.

Összességében ez egy olyan kiváló minőségű lemez és film, amit igazán érdemes betenni a gyűjteménybe amíg elérhető!
0
2019. december 19., csütörtök 11:21
Időközben találtam én is. :)
most posts by TM
0
2019. október 17., csütörtök 8:30
:-D

Sokáig hezitáltam, hogy vegyem vagy ne.... a sima blu-ray hiánya fájdalmas, mivel nincs még UHD lejátszóm... Amikor 1 db volt raktáron, akkor nem vártam tovább... :-S
0
2019. október 16., szerda 23:49
Eladó példányt keresek, árban megegyezünk!
most posts by TM
0
2019. július 15., hétfő 20:53
Hát engem elsősorban a film érdekel, nem a formátum :-D Ezek elegek DVDn vagy BDn is..
0
2019. július 15., hétfő 18:57
Pedig a Sólyom végveszélyben UHD változata is igazán jól sikerült a tesztek alapján. Én szép lassan vásárolgatom (1-2/hó) a kedvenceket amik érdemlegesek rá, úgyis ez lesz a jövő. :) Eddig megvannak UHD-n: Csillag születik, Hazafi, Bad Boys 1-2, Forrest Gump, Mission: Impossible összes rész, Ryan Közlegény, Szárnyas fejvadász 2049, és most tervezem a Sólyom végveszélyben és a Godzilla beszerzését.
0
2019. július 15., hétfő 17:53
Jah, már megrendeltem.... Illetve még a 2001-et is, de azt már máshonnan kellett mert Xpress-nél nem volt...
Hihetetlen gyorsan kell megvenni mindent, pontosabban kellene..., mert utána nem lehet beszerezni.
UHD amúgy nem annyira izgat, csak Ryan miatt, hogy végre a DVD-től jobb minőségben is meglegyen. És ha Ryan akkor már a 2001-el is úgy voltam, hogy legyen meg... Más UHD ami egyelőre izgatna szerencsére nincs
0
2019. július 15., hétfő 17:03
UHD lejátszó hiányában nekem is itt pihen a polcomon kb. egy éve, mert nem szerettem volna lemaradni róla, mivel ez a kiadvány az egyelen legálisan elérhető HD változat a filmből jelenleg itthon. Úgy voltam vele, hogy egyszer biztosan cserélem majd a lejátszómat (ami az év végén valószínű meg is fog történni), ezt a filmet pedig már nem kell beszereznem. Szerintem addig vedd meg amíg van belőle, bár ez is lutri, lehet, hogy évek múlva is beszerezhető lesz még.
0
2019. július 14., vasárnap 22:19
Tök jó, hogy ahogy nézem az UHD kiadványok mellé adnak BD változatot is, de ennél a filmnél pont nem... De itthon meg ki sem adták mezei BD-n... Persze UHD lejátszóm nincs, de mire lesz addigra meg ezt nem lehet kapni.... Nehéz dió..
0
2018. október 27., szombat 22:21
Jól emlékszel; azon a lemezen kiváló minőségű volt a hangzás, jó térélménnyel, remek panorámázással.
0
2018. október 27., szombat 17:24
Csak én emlékszem rosszul, de a DVD-n mintha kibaszott jól szólt volna a magyar DD5.1. Ezen az UHD-n kegyetlen szarul, tompán szól sajnos. 😏😐🤔😒
0
2018. július 14., szombat 12:11
QUICKBOXING videó:

https://youtu.be/3qa9FYOrqZY
0
2018. június 7., csütörtök 0:35
Nem, csak UHD-n lesz.
0
2018. június 7., csütörtök 0:33
Nem ilyenben nem jön ki? Pl sima BD csak mondjuk magyar DTS-sel...
0