Triangle, avagy milyen az, amikor a Szellemhajón követik el az Időbűnöket?

Előre is elnézést kérek azoktól, akiket ez émelyíteni fog, de most dicshimnusz következik!
Ugyan azzal a szándékkal tettem be a lemezt, hogy egy kellemes horrort fogok látni, de efölötti csalódásomat kb. a felénél írta felül az az öröm, hogy számomra az utóbbi évek egyik legokosabb és legélvezetesebb thrillerével hozott össze a jó sors! Több filmet is említhetnék, amiknek a motívumaira ráismertem (kettőt "kijelölősen" elrejtettem a cím mellett), egyedi ötletekkel, apró meglepetésekkel mégis sikerült annyira feldobni, hogy voltak jelenetek, amikor csak annyira futotta tőlem, hogy "Ez k*rvajó!". Ügyesen vált a stílusok között, és ezzel eléri azt, hogy még a végére sem fulladt ki (épp csak egy árnyalatnyival "fáradtabb", ott már pár szálat elvarratlanul hagy). Annyira szívesen írnám le, hogy mik is történnek benne és hogyan, de senkitől nem szeretném elvenni az első felfedezés lehetőségét, sőt, kifejezetten örülök, hogy ezúttal sem a hátsó borítóra, sem előzetesekre nem vesztegettem az időt.
Ha már hátsó borító: a DVD se semmi; közel 40 perces werk, kivágott jelenetek (kettő, nem is hiányoztak), storyboardok; korábban kicsit keserűen tapasztaltam, hogy külföldön sem mindig van kolbászból a DVD, de ez igazán kiváló ár/érték aránnyal rendelkezik (én spec turikosár-árban vettem).
Szóval bárkinek, aki egy kis borzongásra vágyik, miközben a szürkeállományt is megtornáztathatja, és nem ódzkodik a külföldön vásárlástól, legőszintébb szívvel tudom ajánlani. A többieknek pedig kívánom, hogy legalább a BuFi lásson benne fantáziát itthon, mondjuk vezeklésképpen a Mezsgye 2.-ért:).
96%