A Boszorkány-hegy 2009:Tegyük fel, hogy 100 Ft-od van arra, hogy a házilag barkácsolt filmedet feldobd néhány számítógéppel gyártott trükkel.Na már most, még a hülye is tudja, hogy nem érdemes egy 15mp-es jelenetre elcseszni 98Ft-ot.Itt nagyjából ez történt, és én szégyelltem magam a készítők helyett is.A kaland mentes kalandfilmekhez már hozzászoktam a Disneytől, az alap felállással sincs semmi bajom.A felnőtt szereplőket is bírtam, de úgy száguldott át rajtam ez a film, hogy nyoma nem maradt.Mondjuk Dwayne Johnson miatt néztem meg, benne nem is kellett csalódnom.Az egysoros beszólásai itt is működtek.
A dvd meg el tud bújni a polcon, azt hiszem nem foglalkozom vele többet...
A furcsa srác:Nem számítottam rá, hogy ennyire nyomasztó lesz ez a film.
Jonah Hill-en nem tudtam kiigazodni, szokatlan szerepben tűnik itt fel.Máskor is épített már az idegbeteg tekintetére, de itt tulajdonképpen vicces szövegek nélkül kellett megoldania a feladatát.Amit szerintem jól csinált, mert az elejétől kezdve ijesztőnek tartottam.
Egyébként nem túl érdekes ez a féltékenységre épülő balhézás, de ennek ellenére nem unatkoztam a rövid játékidő alatt.Egyre jobban elfogadom, hogy John C. Reilly nem egy bohóc, hanem egy szerethető figura.Magának emeli a tétet ezekkel a szerepekkel, mert színészként is többet várok tőle ezután.
A komorabb hangulat ellenére, azért néha kisütött a nap, amikor a két nagyra nőtt gyerek rávette Marisa Tomei-t egy kis mosolygásra.Akkor nekem is okoztak néhány kellemes percet, de nagyjából ennyi.Poénok tekintetében sajnos nem kaptam semmit a filmtől.Megvenni szerintem nem érdemes látatlanban, mondom ezt annak ellenére, hogy hozzám így került ez a kis filmecske.Egyáltalán nem bántam meg, mert hiába szomorkás a legtöbb jelenet, azért a végén mégis kellemes érzés járt át a látottaktól.
A gyerekek jól vannak:Hiába keverték a szálakat, nagyon kiszámítható maradt a film.Öt szereplőből egy sem engedett igazán közel magához.A fiatalokat csak néhány kérdéssel látták el, de nem kaptak megfelelő válaszokat.Inkább csak sodródtak, és a problémáik nem adtak hozzá a drámai vonalhoz.
Mark Ruffalo egy darabig nagyon nagy játékosnak mutatkozott, de férfi karakter itt csak a kukában végezheti.Próbáltak nagyon őszinte érzéseket a vászonra varázsolni, de elmaradt a hatás.Ez egy egyszerű film, bárminek is akart látszani.(Amíg családban vagy, addig neked csudijó, védve vagy és elkövethetsz baromságokat.)A felszínt karcolgatták, nem erre számítottam egy ilyen alapfelállásnál.5 percig kb. érdekes a két apád van, két anyád van kérdés.Sima, tiszta, jó film, de semmi extra.