Keresés

Ki mit néz most?

2011. május 16., hétfő 20:00
Nem akarok ünneprontó lenni, de az utolsó mondatodra egy: "Szerintem nem!" a válaszom.... de azért kíváncsi leszek majd, mit írsz, miután megnézted!
0
2011. május 16., hétfő 18:32
Ártatlanságra ítélve(8)
Így kell a végletekig feszíteni a húrt!Ez az!Hatalmas film!
Körülbelül ezeket gondoltam, amikor a végén futottak a nevek a képernyőn...
Raul Julia legmeggyőzőbb alakításának voltam most tanúja.Könnyedén hozta a félelmetes és intelligens figurát.Csodálkozom, hogy nem jelölték ezért semmilyen díjra.
A többiek a szokásos formájukat hozták, simán elhitették velem, amit kellett.
Ilyen körülmények közt egy remek szövegkönyvvel nem lehetett hibázni.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy számítottam erre a befejezésre.Volt valami a levegőben, de nem esküdtem volna meg rá.
Tökéletesen működött a film, végig a körmömet rágtam.Egy pofont is kiosztottak a legjobb időpontban, ahogy azt kell.:)
Remélem, hogy nem látták sokan a környezetemből, mert most ezzel a dvd-vel fogok házalni.
0
2011. május 16., hétfő 15:28
A szem(4-5)
Két másfél perces jelenet tetszett, egyébként nem azt kaptam, amit vártam.
Elbóbiskoltam közben néhányszor és csak az idegölő zenékre tértem magamhoz.Ezt akár pozitívumként is fel lehet fogni.:)A zajoktól rendesen betojtam.
A képek és a színészi alakítások viszont semmilyen hatással nem voltak rám.Ázsia filmhez képest is átlagos volt, nem adott hozzá plusz ízt a helyszín.Csalódást nem érzek, mert végig lehetett nézni, de nem szerepel a terveim között, hogy újra előszedjem.
Remélem többet kapok majd a hamarosan sorra kerülő "Az erdő foglyai" és "Sötét víz" című filmektől.
0
2011. május 16., hétfő 12:27
Nekem is hasonló élmény volt. Annak idején moziban láttam, azóta nem éreztem késztetést az újranézésére. Sokat elmond a filmről, hogy a nagy csattanón kívül egyedül Jodie Foster maradt meg belőle a fejemben.
0
2011. május 16., hétfő 11:38
A belső ember(6)
Amikor először láttam azt hittem más trükköt fognak alkalmazni a rablók.
Például a bankban lévő összes túsz apránként kicsempész valamit onnan.Könnyű lehet elrejteni egy kis ékszert meg pénzt valakinél.Az alkalmazottakon kívül mindenki be lenne avatva a tervbe.30 embert összeszedsz és csináltok egy kis színjátékot.Na mindegy, így is tetszett csak hiányoltam a feszültséget.Ebbe a moziba is kellett volna legalább egy idegölő pillanat, egy összetűzés vagy minimum két súlyosabb karakter.Elviccelték az egészet.Ez is egy megoldás, és be kell vallanom, hogy élveztem a filmet csak nem erre számít az ember.
Mindenesetre remek csapatot hoztak össze, az ötlet is rendben van, inkább a rendezővel meg a szövegekkel van "gond".(ezt most a hasonló témájú filmekhez képest nézem)
Nem egy maradandó élmény, de örülök, hogy megvan dvd-n.
0
2011. május 15., vasárnap 14:47
0
2011. május 15., vasárnap 12:27
Bottle Rocket(4,5)Egy alapvetően unalmas haverfilm, amit csak a két főszereplő miatt tudok kedvelni.Nincs benne semmi néhány jól megírt párbeszéden kívül.Az egészet elnyújtották a végét meg összecsapták.
The Royal Tenenbaums(7)Ez a kedvencem a rendezőtől.Összetett és érdekes, a sztárparádét itt érzem egyedül indokoltnak.
The Life Aquatic with Steve Zissou(6)Ebben van a legtöbb unalmas pillanat.A vizuális megoldásokat leszámítva szerintem nincs kitalálva, hogy mihez akartak kezdeni ezzel.Viszont Bill Murray itt hozza ki magából a legtöbbet, őt meg ugye imádom, ezért az összpontszámot sem tudom lejjebb vinni.
The Darjeeling Limited(6)Szerintem ez a legelborultabb filmje a rendezőnek.Nem hiszem, hogy valaha is sikerül megértenem minden részletét.Ez is csillagos ötös kinézetre, de sokszor elvesztettem a fonalat, máskor meg untam.Túl hullámzó a minősége.
Fantastic Mr. Fox(8,5)Annyira felfrissített ez a szórakoztató tanmese, hogy most biztosan túlértékelem...Wes Anderson filmjeinél korábban nem éreztem ezt a szárnyalást.Biztos hülyeség, de közben folyton egy élőszereplős akciófilmen járt az agyam.Izgalmas és humoros volt, előzetesen nem is gondoltam arra, hogy George Clooney játéka ennyit számít majd a végén.Hülye voltam, hogy ilyen sokáig vártam vele...
Kicsit sok volt a színekből mára.:)Még sosem fáradtam el ennyire öt filmtől.Súlyos ez a csávó.
0
2011. május 14., szombat 12:08
Most a 6. részig tartott ki a lendület.Utána már akadt olyan pillanat, amikor vissza kellett tartanom a nevetést.Felvetődött bennem a szokásos "Ezt mos komolyan gondolták?:)" kérdés.A karanténnál is felhoztak egy olyan lehetőséget, amiről biztosan tudtam, hogy nem viszik végig.Elveszik az élét egy teljes epizódnak ilyen gyermeteg próbálkozásokkal.A végére azért bedobtak egy-két mondatot, amivel sikerült újból elkapniuk.
Peter karakterével a drámaibb szituációkban még nem tudok mit kezdeni.Laza jópofa beszólásokkal eddig simán elevickélt a két valódi főszereplő között, de többet nem is várok tőle.Az eddigiek alapján nem is képes többre.
Asterix-et végre rendszeresebben vitték terepre, nagyon jól kiegészítik egymást Wa_lterrel.Olyan arcokat vágnak néha...:)
Tetszik, csak volt egymás után négy rész, amiben nem éreztem azt a kezdeti feszültséget.A trükkök és a szereplők közti kémia még mindig remek, de nem kéne ilyen szinten elhagyni magukat.Ahogy olvasgattam a negyedik lemez alatti szövegeket ismét izgalmas részek következnek.Jó dolgok várnak még rám, már most úgy érzem, hogy megérte megvenni.A gyengélkedéseket is csak magához képest nézem, még így is jóval átlag feletti, amit sikerül kihozni ebből.
Remélem 2012-ben is megjelenik nálunk egy újabb évad.
0
2011. május 12., csütörtök 14:00
A Rejtély második évadból néztem meg az első lemezt.
Folyamatosan próbálnak emlékeztetni arra, amit el sem felejtettem igazán.:)
Még nem derült ki semmi fontos, de tetszett, hogy minden olyan ismerős és megszokott volt.Kellemesebb így felvenni újra a fordulatszámot, sejtettem, hogy nem kell újranéznem az eddig megjelent részeket.Azért szeretem, mert leültet a tv elé, mindentől függetlenül érdekel a következő lépés.
Valahogy egységesebbnek tűnik, mint az első évad.Itt is sokat kalandoztak el a főszáltól, de mégis markánsabban jelen volt a főszereplő problémája.Ez a minőségben is megmutatkozott, nem voltak üresjáratok és unalmas percek.Biztosan nem ilyen intenzitással folytatódik a történet, korábban is járt a pihenő egy-két karakternek.Volt, hogy több részre leült az egész.
Továbbra is várnom kell Astrid komolyabb bevonására.Jól eljátszogatnak a Bishop Büfében, de még így is többet akarok látni belőle.:)
Van még két estém, hogy eljussak a hármas lemezig.Nem akartam ledarálni, de "sajnos" újból beszippantott ez a széria.
Hétvégén jön a Wes Anderson maraton, mert végre beszereztem Fantastic Mr. Fox-ot.:)
0
2011. május 11., szerda 1:41
Homályzóna 9/10
Na erre nem számítottam nagyon különleges film. Erre egész életemben emlékezni fogok aki nem látta nézze meg.
0
2011. május 10., kedd 23:33
Mostanában HBO HD-ről veszek fel műsorokat és ha van időm, megnézegetem őket. Így sikerült ma megnéznem a Pandorum c. filmet.
Hihetetlenül jót szórakoztam rajta!!! Izgalmas és érdekes film, igazán jópofa csavarokkal. Az Alienek után a legjobb soft-horror sci-fi :))) Úgyhogy meg is rendeltem DVD-n - bár az talán cikibb, hogy a HBO HD felbontása meg 1080i vagy 720p... Ajánlom mindenkinek, kellemes kikapcsolódás volt.
10/10
0
2011. május 10., kedd 12:09
Jó ízlésed van.:)
Nincs értékelés.Már láttam őket párszor.
0
2011. május 10., kedd 11:43
Várjuk az értékelést! :D
Nekem mindkét film nagyon bejött anno!
0
2011. május 10., kedd 2:41
my blueberry nights
0
2011. május 9., hétfő 22:08
Ez van ráírva:)
Sonopress 52056091/Feeling Minnesota CC22
0
2011. május 9., hétfő 22:04
milyen a lemez VTCD vagy SONY DADC?
0
2011. május 9., hétfő 22:02
Egyik lejátszómon sem indul el a lemez.A felülete nem karcos, homályos, foltos vagy felhős.Nem is értem, pedig erről csináltam a képeket nektek a zoomra.
0
2011. május 9., hétfő 22:01
Ha nem csak lemezről ér, akkor az HBO OD-n a Pilóták háborúja c. film.
0
2011. május 9., hétfő 21:59
Ha teheted nézd eredeti hanggal! A német DTS brutálisan szól.
0
2011. május 9., hétfő 21:53
hogy hogy nem megy? melyik kiadás?
0
2011. május 9., hétfő 21:34
A család kicsi kincse
(Másodiknak a Féktelen Minnesotát választottam volna ma estére, de ez a lemezem sajnos beszart.Egyszerűen nem hajlandó elindulni.)
Dogma
0
2011. május 9., hétfő 11:34
Most először életemben eredeti nyelven is megnéztem a Rózsaszín Párducos filmeket.
A Steve Martin-ost még mindig nem láttam, de most legalább már nem tartok tőle annyira.Rájöttem, hogy szinte bármit el tudnék viselni, ha a klasszikusnak mondható sorozat négy epizódját is kibírtam.Az elején még lelkesebb voltam, ültek a poénok, nem tudtam, hogy ennyiszer lehet nevetni ugyanazon.
Rangsorolni nincs értelme, külön sem tudnék velük foglalkozni.Túladagoltam magam és csak kóválygok, folyton a dallamok és néhány kifejezés forog a fejemben.A dobozt megérte beszerezni, kb. a fele használható.Kicsit később a szinkronokkal is foglalkozom.(A felirat szót sem érdemel)
Sajnos nehezen tudnék rábeszélni valakit a családomból, hogy megnézze velem.Mindenki gagyinak tartja.
Biztos én vagyok a hülye, de Sellers tálalásában a világ legbénább szóviccei is elfogadhatónak tűnnek.Azt mondjuk aláírom, hogy nélküle ez csak egy üres bohóckodás, amit csak nehezen lehet elviselni.Vele azonban garantálható egy-két sírva nevetős pillanat.Szeretem, de legközelebb csak mértékkel fogyasztom.
0
2011. május 6., péntek 20:57
Ezt én is megerősíteném.
0
2011. május 6., péntek 20:52
A tengeralattjáró visz mindent :-)
0
2011. május 6., péntek 20:35
túl optimista
0