Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. május 6., péntek 16:58
333
Jah igen másnap este megnéztem Az Utolsó esély c. filmet nekem az olyan 6/10.
0
2011. május 6., péntek 16:56
333
Vadászat a Vörös Októberre 9/10 Na hát ez nekem nagyon tetszett, már alig várom a Das Boot megnézését kíváncsi vagyok tudja e űberelni ezt.
0
2011. május 4., szerda 11:21
7721
Balek-suli Volt szerencsém látni tegnap este egy kifejezetten közepes filmet.Akadt benne két poén, amin hangosan felröhögtem, de egyáltalán nem ez a lényeg. Az viszont sokkal érdekesebb számomra, hogy egy egyszerű főcímmel, hangulatos zenével és az ébredező városról készült felvételekkel mennyire fel tudják dobni az embert.Komolyan mondom, ha nincs az első három perc, biztos nem várom meg a film végét.Ennek köszönhetően teljesen más színezetet kapott az utána következő másfél óra.Elkezdtem apróságokra figyelni, ráhangolódtam a stílusára és szinte végig kitartott ez a kellemes hangulat.Élveztem a bukdácsoló furcsa szereplők férfivá válását.Hogy őszinte legyek én is bejelentkezhetnék egy ilyen tanfolyamra.:)Ha sokszor eltaposnak talán észre sem veszed igazán ezeket a helyzeteket, megszokottá válik.Itt természetesen garantált a vidám befejezés, mindenki a sarkára áll.Persze ezt is ügyefogyott módon oldják meg, de addigra már szerintem bármin mosolyogtam volna.Szeretem, hogy nem várok semmit egy filmtől, de egy apróság miatt mégis jobban érzem magam tőle.Jókor találkoztunk. (a végén próbáltam felidézni olyan filmeket, amikben hasonlóan kellemes főcímmel találkoztam...eszembe jutott a mindenképpen talán, die hard-ot is ide sorolhatnám, de ott hamar elillan ez a hangulat.inkább képek ugrottak be...kávézóban, pékségekben sertepertélő emberekről, éppen nyitó boltosokról, bicikliző újságos fiúról.tehát ez a szokásos reggeli friss világ, amit mozikban nagyon jól el tudnak kapni.Imádom, főleg az ilyen helikopteres felvételeket.Na mindegy.:)
0
2011. május 4., szerda 1:12
1267
Most lett vége a Nil tábornok című filmnek a Duna tv-n. És azt mondhatom, jobb, mint a Katyn. Az a film végig untatott, és bár az utolsó 15-20 perc maradandó nyomot hagyott bennem, de kb ennyi is volt. A Nil tábornok ellenben végig lekötött, bár néhol érdekes volt az idősíkok váltakozása, meg hát az az érzésem, hogy csak nagy vonalakban vázolta a férfi történetét 1947-től 1953-ig, mégis, egy dvd-kiadást megérdemelne.
0
2011. május 1., vasárnap 9:33
7721
Elég sok érdekes filmet találtam ezen az oldalon.Most éppen a My Man Godfrey megy...
0
2011. április 28., csütörtök 22:24
7721
0
2011. április 25., hétfő 21:43
7721
Most láttam csak meg, hogy Jason Lee ma ünnepli a 41. születésnapját. Ma lesz a Szakácspárbaj című filmje is, de én inkább a Szívtiprók-at vagy valamelyik animációs filmjét nézem meg.
0
2011. április 25., hétfő 17:19
7721
Most éppen az 54-et nézem.A felcsendülő zenéket nem biztos, hogy külön meghallgatnám, de így filmmel együtt rendesen megmozgatnak.Alig lehet ülve maradni, ha jön egy ismerős dal.
0
2011. április 24., vasárnap 19:45
7721
Cukorfalat Ebéd után megnéztem ezt a borzasztóan nyomasztó és erőszakos filmet.Nem biztos, hogy jól időzítettem, mert alaposan kikészültem tőle(már megint).Igazából abban sem vagyok biztos, hogy ehhez a mozihoz van megfelelő alkalom... Egyik szereplőt sem tudom megérteni, ez a tipikus esete annak, hogy nem akarok belelátni a fejekbe.:)Egyszerűen undorító az egész. Hol van az a határ, amit átléphetsz, hogy igazságot tegyél? Jó döntéseket hozol-e ilyen lelki állapotban? Fogalmam sincs mit gondoljak és a végén sem tudtam hátradőlni, hogy igen ez az én sem csinálhattam volna szebben.Nem azt érzem, amit kellett volna. Sajnos nem csak annyi ideig hat ameddig nézed, pedig rögtön el akarnád felejteni. Most nagyon szeretnék bemásolni ide egy "remek" képet az utolsó jelenetből, de túl sok mindent árulna el erről a beteg kalandról. Egyébként, ha a színészeket nézem, akkor pont az ellenkező hatást érték el ezzel a szereposztással.Patrick Wilson-t kifejezetten kedvelem, míg ez a lány inkább idegesít...Levertséget érzek és mérges vagyok.Szerintem még sosem szedtem ki ilyen gyorsan lemezt a lejátszóból. Kerülje el mindenki ezt a dvd-t!Most jobb tanács nem jut az eszembe.:) (A Che 1-2.részét estére hagyom.)
0
2011. április 24., vasárnap 18:52
8977
Én is azt nézem, de sajnos hamarosan mennem kell sonkát enni! :) Na majd a DVD-ről befejezem este! :)))
0
2011. április 24., vasárnap 18:28
7926
Nincs mit.Előkerestem hogy megnézzem, a SPI adta ki,nem tudom itt miért nem kapható.2004-es film és szerintem jól sikerült.Malcolm McDowell is játszik benne akit nagyon bírok,jó színész.Ha tudod nézd meg,megéri.
0
2011. április 24., vasárnap 18:03
2966
aha, köszi! nem is hallottam még erről a filmről, pedig bírom Clive Owent...
0
2011. április 24., vasárnap 17:54
3448
Rtl Klub-on Star Wars V A birodalom visszavág, csak most az egyszer elviselem a reklámokat. :)
0
2011. április 24., vasárnap 15:07
7926
Már egy elég régi megjelenés,Clive Owen az öccse után nyomoz,akivel elég durva dolgok történtek.Jó kis film,kicsit olyan Get Carteres (a Stallone féle Get Carter).
0
2011. április 24., vasárnap 15:00
2966
mi ez az Űzött vad című film Clive Owennel? nem ismerős, először azt hittem hogy a Del Toro, Tommy Lee Jones-féle akció-thrillerről írsz.
0
2011. április 24., vasárnap 9:57
7926
Akkor nézd meg a 39 lépcsőfokot is,mert az nagyon jó! :D
0
2011. április 24., vasárnap 1:14
333
Én is a 36 lépcsőfokot néztem de a felénél kikapcsoltam, mert annyira meseszerű a rendőrök meg az őrök viselkedése hogy nem tudtam komolyan venni :)
0
2011. április 23., szombat 18:12
7721
Az űzött vad(5) A kezdeti hangulat az egész filmre rányomja a bélyegét.Ez mind rendben is lenne, hisz nagyon durva módszert választottak egy ember megleckéztetéséhez.Az összes reakciót meg tudom érteni.Tényleg semmi gond, csak az átkozott felvezetés hosszúságát nem bírtam elviselni.A főszereplővel együtt először borzasztó dühöt érzel, aztán egyre jobban kiégsz.Itt azt hittem, hogy jobban eleresztik a gyeplőt.Előjön az állat...A főszereplő is nagyjából tudja, hogy mit kéne tenni, de nem akar fejjel rohanni a falnak.Kis nyomozás, puhatolózás után elkezdődhet a bosszú tényleges beteljesítése.Egyébként ezért a plusz egy pont, mert megmozgat érzelmileg is a film.Te magad is tervezel egy kis hadjáratot. Sajnos végül nem azt kaptam, amire számítottam.Nincsenek nagy érzelmi hullámzások, erőszakos kirohanások.Az indításhoz képest túl finoman adagolták a feszültséget.Látom a szemekben a dühöt, tényleg vannak nagyon erős jelenetek, de a tötymörgés miatt már baromira nem érdekel a dolog.Elpuskázták ezt a mozit, pedig Clive Owen-nél jobb rendrakó kevés van ebben a szakmában.Stílusos film, kellemesen baljós zenékkel és tényleg remek szereplőgárdával, de rengeteg kihagyott ziccerrel.Nagyon mást vártam ettől az egésztől. Most meg kell néznem a komikusnak is mondható Golyózáport.:) A többit vasárnapra hagyom.
0
2011. április 23., szombat 15:34
7926
Nincs mit,örülök hogy megnézted.Igazából ezekre a megtorpanásokra,lassúságra értettem hogy ízig-vérig BBC film.Ráérősek,emberközeliek a filmjeik.Nem effektekkel telepakolt akcióorgiák.A hős pedig az ilyen filmeknél(pláne,ha Angol),sokszor tévedhetetlen és sebezhetetlen.De ezzel sincs gond,bár néha-néha már zavaró ez az "Übermensch" hozzáállás a szereplőkhöz.Régi filmeknél különösen jellemző,valószínű a karakterábrázolás megkönnyítésére (nem kell annyi időt szánni egy karakter kibontására) alkalmazták.Nekem nagyon üdítő ilyen filmeket nézni,ahol sehol egy mobil,számítógép,tuningverda,piercinges csaj. A képe pedig szerintem gyönyörű.No és persze a tájak is ahol játszódik.
0
2011. április 23., szombat 15:20
7721
Hétvégi filmnézés: A 39 lépcsőfok(7): Nagyjából elégedett vagyok a látottakkal.Sármos pali, vonzó talpraesett csaj és néhány tényleg szemet gyönyörködtető nagytotál..Egy dolog hibádzik csak a filmben...Nem aggódtam kellő mértékben a szereplőkért, nem éreztem azt a fojtogató feszültséget, amit általában Hitchcock filmjeinél.(ezt csak az összehasonlítás miatt írtam) Végig fenntartották az izgalmat, kb. egy óráig én is rettentően fel voltam dobva tőle. Ez a nagy pozitívuma, hogy egy-két megtorpanást leszámítva hasonló intenzitással pörögnek végig az események. Ugyan vártam, hogy végre komolyabban megszorongassa valaki a főszereplőket(és így engem is egy picit:), de végülis semmi különös nem történt. Legtöbbször azt éreztem, hogy túl nagyvonalúan bántak az üldözők az üldözöttekkel.Mindenre volt idejük, ha fogságba is estek a lehető legbutább őrzőket osztották be melléjük.Azt hiszem ez a bajom, hogy túl gördülékenyen ment minden. Most így visszagondolva tulajdonképpen ezzel sincs semmi baj.Legalább nem unatkoztam.:) Az utolsó tíz percre megint felpörögtek az események, így a gagyesz trükk sem feküdte meg a gyomromat.Tényleg lekötött, a befejezés sem giccses, többször fogyasztható remek film ez.Köszönöm J.T. a figyelemfelkeltést!
Aranyhaj és a nagy gubanc(6):A történet befejezését ismertem, de ez akkor is kész horror volt a számomra.:)A daloktól nem készültem ki.Az eredeti hangokat már az elején nagyon megkedveltem. Teljesen szokványos az egész, nem ez lesz az új kedvenc, de amíg tartott vigyorogtam rajta.Nincs is nagyon mit mondani róla.Most már itt van a polcomon, megérte az árát.Másoknak is tudom ajánlani legalább egy kölcsönzésnyi összeget érdemes ráfordítani.(a szinkronba még nem mertem belehallgatni.:)
A továbbiakban még ezeket fogom megnézni: Az űzött vad Che - Az argentin Che - A gerilla Cukorfalat és Domino(tv felvételről láttam őket szinkronosan.most jön az igazi teszt eredeti nyelven)
0
2011. április 22., péntek 0:37
8977
Múltkorában írtam, hogy rákaptam a giallokra és kicsit "ráhajtottam" a témára. Lehet, hogy csak szerencsém volt, de szinte egytől-egyig remek filmeket sikerült választanom! Ha valaki esetleg nem ismerné a műfajt, annak egy nagyon rövid és nem túl szakszerű, saját szavaimmal való bemutatása: erotikus jelenetekkel átitatott, brutális és naturális gyilkosságokkal tarkított, altalában elég gyenge színészi játékokat bemutató, nyomozgatós thriller, amik vége meglepően jó csavarokat szokott tartalmazni. :)
No és amiket sikerült megtekintenem a műfaj üdvöskéi közül az elmúlt napokban (és bátran merem ajánli a témát ismerőknek vagy akik úgy érzik, kedvet kaptak hozzá), csak a legrövidebb értékeléssel (pontozással):
Lo strano vizio della Signora Wardh / The Strange Vice of Mrs Wardh 10/8 I corpi presentano tracce di violenza carnale / Torso 10/8 Cosa avete fatto a Solange? / What Have They Done to Solange? 10/9 Pensione Paura 10/7 Morirai a mezzanotte / Midnight Horror 10/6 Le Orme 10/8
0
2011. április 19., kedd 19:48
6697
Igen, utána rögtön javítottam is magam :D Tautou-tól őszintén szólva az Amélie óta ráz ki a hideg, nem tudom, nagyon nyugtalanító volt, amikor abba a filmbe belelestem, azóta se mertem megnézni :D