Keresés

Ki mit néz most?

2011. április 3., vasárnap 1:08
Most megy az Elektra a tvben.Megnéztem belőle kb. 7 percet és valamiért az a Chandlerrel folyton összehozott idióta csaj jutott az eszembe.Pontosabban az amit mindig mondott.:)
A többit azt hiszem kihagyom belőle.
Egyébként ilyen szintű mozit csak ázsiai szereplőkkel és kicsit több akcióval simán megnéznék.Jennifer Garner-t valamiért nem tudom hosszabb távon elviselni.
0
2011. április 1., péntek 3:11
Őket, már harmadszorra! :) Még mindig 100%!

Ja, mielőtt bárki rosszra gondol, a filmre (Black Swan) ment a 100%!

Hogy a csajok? Ők 100+100 = 200% :)
2 ujjamat odaadnám egy ejszakáért velük, nah! :D :D :D (Lehet, 3-at is! :))
0
2011. március 31., csütörtök 20:17
Tényleg jobb, mint az egész film...
0
2011. március 28., hétfő 23:53
Egymás után háromszor megnéztem.Hatalmas.
Charlize Theron és Zach Galifianakis
0
2011. március 28., hétfő 4:18
A Donnie Darkót nekem is meg kellene néznem újra. Méltatlanul elhanyagoltam az utóbbi időben... :/
Nálam a legjobb jelenet egyértelműen a mozis a For Whom The Bell Tolls-szal. Attól libabőrös leszek mindig...
0
2011. március 28., hétfő 0:31
Sokan sokfélét írtak róla és nagyon felkeltette az érdeklődésemet.Azt gondoltam, hogy pontosan ez kell nekem!Még jobban megérintett, mint azt előzetesen vártam volna.
Minden fillért megért ,hogy kikölcsönöztem a Változó szerelem című filmet.
Nem tudom most megvenni dvd-n, de a nyár elején rohanni fogok valamelyik boltba ezért az apró csodáért.(Bármennyire gagyesz ez a kiadás.)
Tényleg igaz, amit olvastam róla korábban.Ez csak azért érdekes, mert a legritkább esetben szokott bejönni az ajánlókban leírt kamu sablonszöveg.Kb. 70%-ban még azt is meg kell kérdőjelezni, hogy az illető, aki a sorokat leírta egyáltalán látta-e az adott filmet.:)
Ez tényleg kicsit vicces(kicsit giccses), de minden pillanatban szerethető, átérezhető.
Pont jó arányban pakolták össze a megszokott elemekből.
"Persze" nem éltem át ilyesmit kiskoromban vagy mostanában, viszont rettentően elkapott a zene és a stílus.A színészek játékát sem tudom igazán külön kiemelni.Szimpatikusak voltak és hozták, amit kellett.
A rövid játékidő ellenére nem maradt bennem hiányérzet.Mindent megkaptam amire számítottam.Vagyis a moziban nem történtek nagy dolgok, nincs nagy hangulati ingadozás, dráma vagy kiemelkedően humoros jelenet.Egyszerűen nézeti magát.:)
Ráadásul elhitetik velem, hogy bennem igenis történhetnek még változások.Mondanám, hogy tipikusan téli estékre való szívmelengető utazás, de sajnos mostanában nem számíthatok ilyen estékre...
Vegyétek, vigyétek, nézzétek
éééss csalódjatok magatokban, amiért a kemény csávós akcióbuzi éneteknek is tetszik ez a gyerekes családi film.:)
0
2011. március 27., vasárnap 22:17
Rush hour 2 a tévében..ezeket bármikor..bármennyiszer..
De felröhögtem most,bementek a klubba Chan elmegy dolgára,Tucker a pulthoz ül és nézi a béna kínait a színpadon,aki Jacko-t karaokezik bénán..és ott mellette cigizik egy öreg..basszus az Chan maszkírozva,most hogy jobban megnéztem valamiért:)
0
2011. március 27., vasárnap 20:50
Black Swan

Bale, a Fighter végén sírva-nevetve, elcsukló hangon mondja, igen, a testvérének sikerült. Ott az volt az a pillanat, mikor nem volt kérdéses, ki volt idén a legjobb férfi mellékszereplő.

Itt, ez a jelenet akkor van, mikor Amidala felhívja az anyját. Nincs mese.

Arronofsky a Pankrátor után ismét tökéletes filmet alkotott és ha ez nem lenne elég, egyetlen jelenettel lepipálja az egész, általam mélyen megvetett Rekviem egy álomért című moziját.

Erős, izgalmas, pokolian profi film ez, gyönyörű zenével, izgalmas fényképezéssel és kifogásolhatatlan hangulattal.

95%
0
2011. március 23., szerda 4:58
Eastern promises
A tökéletesnek tűnő alakításokról most egy darabig ez a film fog eszembe jutni.
Mindenki a helyén volt, ráadásul hitelesen mutatták be ezt az ismeretlen világot.Legalábbis ilyennek képzelem.:)
A látottakba nem tudok belekötni, inkább az zavar egy picit, hogy szívesen néztem volna még...Kellene egy a_lternatív változat.Néhány részletet és karaktert kibonthattak volna jobban.Semyon a nagy jelentősége ellenére sokszor eltűnik.
Mondjuk Kirill-el kapcsolatban is mesélhettek volna egy kicsit többet.Úgy éreztem, hogy ebben a pojáca szerepben több van.Folyton irányítói szerepkörre pályázik, teszi az agyát, de tulajdonképpen ő egy senki.Vincent Cassel-nek jól megy ez a szánni való kemény fiú szerep.Már máskor is megmutatta, hogy mennyire sokoldalú.
Sokkal több extra tartalommal felvértezett lemezt is megérdemelne ez a nagyszerű film.Annyira belemerültem, hogy rövidnek éreztem.
Most megnézem az extra kisfilmben is említett "Erőszakos múlt"-at.
0
2011. március 23., szerda 0:54
Friends with Money
Ez egy olyan dokumentumfilm, ami nem tud semmi különöset megtanítani nekem.
Egyrészt még a felmerülő problémák jelentős részéről halványlilagőzömnincsen...
A tálalás is teljesen érdektelen, a zene álmosító.
Hasonló korú emberek nyűgeiről lehet izgalmasabb játékot is összehozni.Bizonyítékom is van rá.:)
Folyton máson járt az eszem.
Percek kiestek a tv-zés közben, néztem a körmeimet, kimentem a konyhába, meglestem a leveleimet.Egy pillanatra nem kötött le ez a film.Most a színészeket is hiába okolnám.Egyszerűen ez egy nagy nulla volt.Kár érte.:(
0
2011. március 22., kedd 19:53
Király feltétlenül nézzétek meg. Nagyon hangulatos, nem ül le, kiváló filmzene.

http://www.imdb.com/title/tt0760311/
0
2011. március 22., kedd 1:31
Christian Slater és Elisha Cuthbert eszméletlen jó filmje! :)
0
2011. március 22., kedd 1:17
Ez milyen film?
0
2011. március 22., kedd 1:00
A legrosszabb nap 9/10
0
2011. március 21., hétfő 22:07
Már rongyosra játszottam azt a kazettát, amin ez a film van.
Nem tudom megunni.Nemsokára be kéne szerezni az amerikai dvd kiadást.
0
2011. március 21., hétfő 13:46
"Örülök", hogy meg lettünk említve kétszer is ebben a remek filmben.
Egy jó kis szorongásért és furcsa gondolatokért nem kell a szomszédba mennem.Kiskoromtól kezdve érzem, hogy bármit csinálhatok, egyszerűen nem leszek elégedettebb magammal vagy a helyzetemmel.Pedig elképzelni sem tudom, hogy milyen lehetett abban a korban élni, ahol ennyi mindentől rettegni kellett.Hátra kéne dőlnöm és élvezni, hogy bármibe foghatok, nagyjából mindent megtehetek.Mégis valami meggátol ebben.
Na mindegy, én csak a belső vívódással tudtam mit kezdeni.A korszakkal, a történelemmel, a politikai helyzettel, a korlátok látszólagos megszűnésével már nem.Akkor kellett volna felnőnöm.Mindig van persze hasonló helyzet, de mégsem látom át az egész szituációkat kívülről.Utólag jövök rá a ballépéseimre vagy egy-egy tanács hasznosságára, irányokra, ami felé elmozdulhattam volna....(ezt most érhetjük általánosságban, vagy egy nagyobb csoportra vonatkoztatva is).Ezért tetszett különösen a lezárás.
Nem is feltétlenül a beszélgetések adtak értelmet ennek a filmnek.Az apróságoktól emelkedik ki a mezőnyből.Itt tényleg érezni valamit a pillantásoktól, egy-két szemforgatás sokkal beszédesebb, mint egy hosszú monológ.
Máskor szeretni szoktam a hegedűk játékát is, most csak összerezzentem tőle.
Az meg főleg bravúros, amit a színészek letettek az asztalra.
Imádom, de ezt a filmet nem merem elhasználni vagyis sokszor megnézni:)
Most láttam másodszor.
Nem attól tartok, hogy nem lesz rám hatással és ásítozni fogak rajta, mert az nem következhet be.Inkább fontosnak tartom, mint egy régi használati tárgyat( mondjuk nagyapámtól).Szeretnék rá vigyázni.Mert olyan érzések ad nekem, mint egy tiszta és egyszerű szerelmi történet, egy gyermek születésé, egy családi emlékeket felhánytorgató film, vagy szimplán meglátni /megtalálni az embert valakiben.
Megmelengeti belülről az embert egy pillanatra ez a mozi, a sok szörnyűség ellenére is.A sok tanulságos másfél órás utazás ellenére továbbra is bunkó, lelketlen idióta maradok, de be kell ismernem, ha valami megérint.Mindenki szeretne bekerülni valaki könyvébe.:)Bocsánat a sok marhaságért.
0
2011. március 21., hétfő 2:27
Richard Kelly egy zseniális rendező, amennyiben ezt három film alapján el lehet dönteni valakiről...
Hihetetlen, hogy ennyi idő elteltével is ekkora hatással legyen rám ez a film.
A Donnie Darko a színészek kiválasztásától elkezdve (igen, nekem még a tanárokkal sincs semmi problémám.) a zenéken át..

egészen a látványvilágig, minden téren jól eltalált és kézben tartott produkció.
Az első családi vacsora, az iskolai előadás, törp elméletek, a mozizás, folytonos hallucinációk századszorra is érdekesek.Folyamatosan jár az agyam közben, pedig tényleg kívülről tudom, hogy mi fog történni benne.Most is összekuporodva néztem egy bögre teával és mosolyogtam azon ,amit Swayze mester(Nyugodjon békében!) és az idióta nőszemély kapott az arcába.Apró részleteket is újból felfedeztem benne.Plusz feliratokat és utalásokat, amiket eddig figyelmen kívül hagytam.Az idővel egyre csak érik és jobb lesz ez a mozi...
Már több alkalommal felírtam magamnak, hogy Jake Gyllenhaal-ra érdemes odafigyelni.Pedig rosszul indított nálam a srác, mert a buborékos filmet láttam tőle elsőnek.:)Itt is elég ostoba ábrázattal látható, tulajdonképpen legtöbbször csak bambul maga elé, mint valami bekómált majom.Nagyon nem tudok kiigazodni ezen a színészen, ez különösen tetszik benne.
Igazán sokoldalú, remélem még hosszú ideig folytatja a filmes karrierjét.
Persze nem ezt tartom a legjobb munkájának.Itt szerencséje volt, valahogy minden összejött a megfelelő arányban a sikerhez.A Holdfényév és az Októberi égbolt sokkal nagyobb mértékben múlott ezen a "furcsa szépfiún".:)
Na mindegy.Sajnálom, hogy nem tudom megfogalmazni az érzéseimet.
A többi filmnél sem tudok igazán kilépni a sablon szövegek mögül.:)
0
2011. március 21., hétfő 0:21
Kivéve a Cannibal Holocaust-ot, ami áldokumetarista jellege miatt tetszett, és a Nekromantik két részét, ami pedig beteg humora miatt jött be! Azért azt hozzáteszem, hogy ezek közül maximum a Cannibal Holocaust az, amit többször is meg tudok nézni!
0
2011. március 21., hétfő 0:19
Ezekkel a filmekkel csak az a gond, hogy az öncélúságon kívül mást képtelenek felmutatni, így pedig számomra sajnos mindegyik egy nagy NULLA!
0
2011. március 20., vasárnap 23:35
http://horrormirror.blog.hu/2011/03/19/minden_idok_10_legbrutalisabb_es_legbetegebb_filmje_reloaded_18#more2749337

:)
0
2011. március 20., vasárnap 18:03
Megint játszom ilyen imdb-s játékot.:)
(Legutóbb az Xpress közönségétől kértem segítséget a válogatáshoz.)

A "Csak a testeden át!"című filmremek ugyan megszakítja a sort, de ez nem akadályozhat meg abban, hogy hétfő délelőttig letudjam a 2000-es éveket..
0
2011. március 18., péntek 23:21
Azért ott volt a Tv2-s hupikék-flitteres háttér is, az se volt semmi:).
0
2011. március 18., péntek 22:38
Most nezem eloszor a Viasaton a Beugrot, gyalazatos ez a sok feherseges al-profi diszlet. Szo szerint rossz nezni. Ez az a musor,ami "fapadosan"volt jo. Igy rettentoen idegennek hat. Mint amikor egy korabban kisebb klubokban sikeres zenekar nagyszinpados lesz. Elveszik a varazs.
0
2011. március 15., kedd 1:01
3 horrorral ünnepeltem az ünnepet, mindegyik más kategória (nagyon is!:))

Outcast
Angol horror, előre dörzsöltem a kezem, aztán a vége kisebb csalódás. Tetszett a hangulata, végig lekötött, de a stáblista "lefutása" után olyasmi érzéssel kapcsoltam ki a lejátszót, hogy hiányzott valami, ami miatt még egyszer meg akarom majd nézni. Egyszer szórakoztató, ajánlom a rajongóknak, de túl nagy durranásra ne számítson senki.
10/6

Embodiment of Evil
Nem ismertem a brazil rendező korábbi munkáit, se ezt a Coffin Joe-mítoszt, mindezek ellenére egy jó kis filmet láttam, remek vizuális megoldásokkal. A színészi játék stilizált, de szerintem itt éppen ez a volt a cél (mondjuk a film közben kicsit idegesített, de a végén, átgondolva már megállta a helyét.) Biztos, hogy megosztó film, szóval ha tetszik, akkor nagyon, ha nem, akkor meg nagyon nem! :)
10/8

Gtotesque
Na ez az a film, amit nehezen tudok felháborodás nélkül értékelni. Öncélú, gusztustalan, undorító - hirtelen ezek a szavak jutottak eszembe. Láttad a Guinea Pig-sorozatot? AZt gondolod, már semmi nem tud megdöbbenteni? Akkor nézd meg ezt a (számomra) celluloid-szemetet és másképp fogod gondolni!
Imádom a horrort, de ezt nem tartom annak! Szörnyűűűűű!
10/1 (a jól mgcsinált gore-jelenetek miatt az 1 pont!)
0
2011. március 14., hétfő 22:49
Gaál Béla filmmaratont rendezek.:)
A csúnya lány  1935
Az aranyember  1936
Budai cukrászda  1935
Maga lesz a férjem  1938
Meseautó  1934
Pesti mese  1937
Jó szórakozást magamnak!
0