A második rész elején van egy apró jel, de megmondom őszintén álmomban nem gondoltam volna, hogy ez lesz a befejezés.Óriásit ütött.Ilyen szempontból sokkal jobb, mint az "eredeti".A gyilok most sem tudott meghatni, már-már komikus volt az a rengeteg művér fröcsögés és hasonlók.Egymás után letudva a két részt bizton állíthatom, hogy ez volt eddig a legfélelmetesebb film, amit életemben láttam.A zajok és a helyszín valami zseniálisan lett kombinálva.Nem tudom mikor nézem meg legközelebb, de biztos föl kell kötnöm a gatyámat, mert a fóbiáimat nem tudom csak úgy félrerakni.(6 a befejezés miatt)
A Farkasember:A korra jellemző tempóban, izgalmas események nélkül végigdöcögtünk a történeten.Jó volt látni néhány szereplőt, de sajnos nem tudtak segíteni a kedvetlenségemen.Ilyen régi vágású filmekből eddig elkerültem ezt a témát.Élőhalottak, mutánsok, vámpírok, űrlények mind-mind sokkal nagyobb hatással voltak rám eddig.A hangulat viszont legalább annyira jó volt, mint az új változatban.A zene talán jobban is sikerült...
Az erdős, temetős részek kellemesen borzongatóak is lehettek volna, ha most is bele tudom magam képzelni az akkori emberek bőrébe.Sajnos ez nem ment.Egynek jó volt, de semmi több.(4-5)
A gazdatest:Igazából nem illett a sorba.Egyetlen pillanatig sem volt rémisztő.Családi drámának és vígjátéknak viszont elsőrangú.A zenéje meg egyenesen zseniális.Nem tudok túl sok mindent hozzáfűzni.Bármikor megláttam a szörnyet nevetnem kellett, így nehéz értékelni...Az ázsiai szervezettséget, kitartást, harci szellemet viszont jó volt látni.Nálunk minden ilyen fertőzés a véget jelenteni mindenki számára a töketlenkedések miatt.Még azelőtt föladnánk, hogy elkezdődne az igazi galiba.
A légtornász, úszó és futóbajnok izé alaposan lerontja a filmet, ezért közepes értékelésnél többet nem érdemel.Az lett a mozi veszte nálam, ami az erősségét a különlegességet jelenthette volna.
Kicsit le vagyok maradva...