Keresés

Ki mit néz most?

2011. január 18., kedd 0:06
RED(7)
Ez eszméletlen volt.Eleve, azért mentünk el rá, hogy a legutóbbi rossz mozis élményt kompenzáljuk.Sikerült.
Most az a pár ember a teremben, akkor szisszent fel, amikor mi.Együtt nyomtuk a "Na persze!"felhorkanásokat pár jelenetnél.Bruce papa és az elsőre jelentéktelennek tűnő Mary-Louise Parker összekacsintásain meg mindenki egyszerre kacagott.
Ez moziba termett film, ezért a dvd-n beszerzés még kérdéses.Persze jó lenne még egyszer megnézni, ezúttal eredeti hanggal.Hiába volt szórakoztató John Malkovich és Morgan Freeman ökörködése, ők mindketten a saját hangjukon a legjobbak.Ugyanez nem igaz Bruce Willisre, remélem sokáig él és dolgozik még Dörner György, mert még unalmában is zseniálisan oldja meg a feladatát.
Viszont utólag kiderült, hogy hülye helyre vettünk jegyet.Valami gáz volt a hangokkal.Majdnem megsüketültem néhányszor.A szokásosnál is élesebben vágtak fejbe az effektek, valami elállítódhatott(nem értek hozzá).
Persze az erőhöz is hozzá kellett szoknom megint, mert az itthoni cucc ehhez képest egérfing:)Azt hiszem idén tényleg többször keresem fel ezeket a létesítményeket.A kártyát elfelejtettem, de egyébként is oda-vissza rohantunk, mert a nővérem gyermeke nem ismeri a tréfát, ha az etetési időről van szó.
0
2011. január 17., hétfő 19:30
RED - Palace mozi 20:45 Én meg a nővérem...Remélem szórakoztató lesz a film.
Lehet, hogy egy kártyát is kéne vennem(egy részt jó lenne, ha elkezdenék felzárkózni tchabee-hoz:), mert pár alaklom alatt behozza az árát.Ez is egy kis plusz motiváció, persze a moziélmény mellett, hogy többet járjak ilyen helyekre...
0
2011. január 16., vasárnap 19:19
Buster
0
2011. január 16., vasárnap 18:42
Rá vagyok állva mostanában a sorozatokra.
Most egy kis röhögés jól jönne, ezért biztosan megnézek pár részt ebből.
0
2011. január 16., vasárnap 17:52
Nekem a legtöbb sorozat jó magyar felirattal bőven elég...
0
2011. január 16., vasárnap 17:40
A ProVideo nemet mondott rá mert mint kiderült csak felirat van rajta (de az sem 100%,mert az amazon is tévedhet),úgy meg biztos nem lehetne eladni itthon.
0
2011. január 16., vasárnap 17:21
Akkor ez jó hír, mert én teljesen félreértettem a bemásolt listádat.Azt hittem, hogy 3.évadra nemet mondtak magyar vonatkozás szempontjából.Nem emlékszem a szinkronjára, de egy teljesen kész anyagot igazán rátehetnének a lemezre.
0
2011. január 16., vasárnap 17:13
A harmadik évad most fog megjelenni február 11.-én és azon csak felirattal vagyunk már csak rajta tényleg! Pedig van hozzá szinkron!  :(
0
2011. január 16., vasárnap 17:01
Sikerült két nap alatt megnéznem az utolsó hat részt.Mit mondjak, nem csigáztak föl túlságosan az utolsó két résszel...Egyrészt a köztük lévő váltást és az időkieséseket nem tudtam megfelelően értelmezni.Kihagytak egy csomó eseményből.)Már előre látom, hogy a főszereplőnek lesz egy nagy monológja a következő évad elején, az egyik unszimpatikus emberről a sorozatban.Marhára nem izgat...)
A humorát viszont végig nagyon szerettem, különállóan vizsgálva nem volt igazán gyenge rész.Nagyon hasonlóak a problémák, folyton ugyanoda lyukadnak ki.A romantikus szálak meg nem haladnak semerre.Egyelőre ezek kudarcra ítélt családok, van néhány vidám jelenet, de a szomorú hangulat állandó. !Gondolom még sok időnek el kell telnie, hogy ne legyen minden részben téma az a bizonyos tragédia.
Kicsit furcsán néztem az egyik testvérpárra is, mert kiderült róluk, hogy a valóságban jártak egy ideig.Ez mindig meg szokott lepni, pedig tudom, hogy ezek csak szerepek...
Valamiért a Jerichoval hasonlítottam össze egy darabig, mert azt láttam legutoljára.Rájöttem, hogy ezt, azért kedvelem jobban, mert a felmerülő problémák közelebb állnak hozzám.Itt a drámai vonallal is tudtam valamit kezdeni.Az út után egyébként is kicsit nehéz komolyan venni a Jerichoban a "jaj nincs áram, nincs élelem" felkiáltásokat...
Minden szempontból sokoldalúbb, hangulatosabb és kedvemre valóbb az Everwood.Biztosan beszerzem a teljes sorozatot, annak ellenére is, hogy ez az évadzáró nem működött megfelelően.
0
2011. január 16., vasárnap 4:30
Szellemíró (The Ghost writer )

Roman Polanski ismét bizonyította rendezői tehetségét, és jó volt újra látni Eli Wallach-ot is a képernyőn.

Nálam 10/10-es a film.
0
2011. január 15., szombat 5:14
Nem történnek benne eget verő dolgok, de a humorával és magával a helyszínnel kilóra megvettek.A bevezető zenét meg néha narrációt is egyenesen imádom.Kelleni fog a második évad is meg valami koffeines ital, hogy több részt is meg tudjak nézni belőle egy nap alatt.
0
2011. január 14., péntek 22:34
Tudom, a te vásárlásod után gondolkoztam el én is a beszerzésen.:)Az első évadot meg is vettem.Tetszik is, de valami van benne, amitől folyton elalvás közeli állapotba kerülök.3 rész a maximum, amit egymás után meg tudok nézni.(ez számít nálam nehézkesnek:)
0
2011. január 14., péntek 22:28
Az Everwood nagyon jó! Én látatlanban vettem és nagyon nem bántam meg. Már várom a 3.évadot,de sajnos szerintem még sokáig kell rá várni.  :S
0
2011. január 14., péntek 22:26
Ma este újranézek egy filmet(Kiss Them For Me) és folytatom az Everwood-ot.Elég nehézkesen megy ez a sorozatnézés, mert mindig elálmosodom tőle.
0
2011. január 14., péntek 2:17
Most lett vége az utolsó résznek is.Jelentem, sikerült megkedvelnem a sorozatot.
(Jól jönne egy kis extra tartalom.Néhány kisfilm vagy interjú az írókkal és rendezőkkel.)
Annyira felpörögtek az események a végére, hogy szabályosan fájt a befejezetlensége.Mintha a filmet a legizgalmasabb rész után nem engednék tovább nézni.Nem akarom elolvasni a lezárást, már amennyiben készítettek hozzá.:)
Remélem a barna hajú csajok végül győzedelmeskednek.:)Pont a női főszereplőt nem tudtam megkedvelni/elviselni.Nagy melléfogás lenne tovább foglalkozni abban a pár részben a kis románcukkal.Az akció jeleneteket sorozathoz képest elég jól megoldották, én biztos erre építeném fel a legutolsó két részig a történetet.Utána felőlem jöhet a nyálasabb lezárás.A zenéje továbbra is egyszerű maradt, de remekül illett az akciókhoz.Érdekes módon a fő erősségnek látszó drámai vonal nem jött be nálam.Legtöbbször nem éreztem át a helyzetek súlyosságát.A kacagtató egy mondatosokkal Dunát lehetne rekeszteni.Egyszerűen, ha nincs az a két-három ember, akkor már rég abbahagytam volna.Miattuk lehetett izgulni.A többiek jelenetei súlytalanok voltak.A visszaemlékezéseket máskor nem szoktam szeretni.Ilyen összeollózott ötlettelen részekre nem vagyok kíváncsi, de itt a "tölteléket" is jobban szerettem a pörgés miatt.
Szemezgetek egy ideje a második évaddal is, de most február elejére egy Niwrok, Creeper, Maharadzsa, del piero, R2-D2 horror-thriller rendelést állítottam össze magamnak.Majd utána beszerzem.Az utolsó pár részt megint megnézem a vásárlás előtt, hogy megint ráhangolódjak a szériára.Mert addigra biztos elmúlik a lelkesedésem a Jericho-val kapcsolatban.
0
2011. január 12., szerda 3:27
Fizikai munkát végzek és azt hívom "edzésnek".
0
2011. január 12., szerda 2:31
Miért, személyi edző vagy:)?
0
2011. január 12., szerda 1:32
Tegnap eljutottam odáig, hogy megnézzek egy epizódot a Flash Gordon című sorozatból.
A lenge öltözetű hölgyek látványa miatt egy kicsit sem bánom ezt a döntést.Egyébként minden egyéb téren hulladék ez a műsor.Annyira nagyszabású akart lenni, hogy elfeledkeztek a részletekről.Minden felületes, műanyag és béna.Futkorásznak a szereplők és ennyi.Voltak benne ilyen bőrgatyás félmeztelen ellenségek, akik a hereverő hevederek miatt az összes landolásnál és felemelkedésnél kurjongattak és sikítoztak.
A főszereplő meg ugyanabban a ruhában, golyóálló hajjal és egy arckifejezést használva letudta az egészet.Még soha nem láttam olyan filmet vagy sorozatot, amiben a kínos csendet fő elemként és humorforrásként használták volna.
Tényleg szeretem a kerek formákat a szép nőket és a hős legendájába is biztos bele fogok kóstolni, de ebből nekem ennyi bőven elég volt.
Most pedig folytatom a Jericho-t.(elég furcsa, hogy már egy hónapja csak 3-4 órákat tudok aludni.Biztos csak aggódom a dvd-piacért...
A munkahelyemen az első másfél órában pár ember megszívja emiatt.Könnyített edzésprogram fut, amíg rápörgök a feladatomra.)
0
2011. január 11., kedd 1:59
Kezd működni.Két rész kellett hozzá:)
A városvédős szál aktivizálásával jót tettek a készítők.Most már kezdek komolyabban venni néhány konfliktust.
Kicsit elkapott a Jack Bauer érzés.Az akciójeleneteket hasonló zenékkel teszik élvezetesebbé.(24 a szántóföldön.)Persze nem annyira addiktív, de most már legalább több pozitívumot fedezek fel benne.Olyan érzéseket kelt bennem ez a sorozat, mint a Rejtély.Ott tapasztaltam legutóbb ekkora hullámvasutat.A teljesen érdektelen, unalmas 2-3 rész után jön egy egész kellemes meglepetés.
Tovább...tovább.
0
2011. január 10., hétfő 23:44
Ma folytatom a frissen beszerzett sorozatok felderítését a Jericho első évad 3. lemezével..
Eddig hibának tűnik a beszerzése.Van egy sajátos hangulata, de túl sokat kellett várnom az első nekem is tetsző momentumra.Viccesnek tűnő kemény beszólásokkal van teli és a nagy összenézéseknél is inkább csak elkapnám a fejem.Korábban csak az első részét láttam és a zene az autókázás és a vidéki hangulat miatt felírtam a kívánságlistámra.Nem gondoltam volna, hogy ennyire félreismerhetek valamit.Mindig az jár a fejemben a beszédeknél és drámai jeleneteknél, hogy ezt a forgatáson biztos nem bírták ki röhögés nélkül.Remélem ez csak egy kis megingás és pár rész múlva megint visszahoznak valamit a kezdeti hangulatból.Egy jó zene is elég lenne.Szerencsére akad a szereplőgárdában szimpatikus ember, nem lesz itt gond.Simán végignézem, csak jó lenne már ráérezni a szériára.A másodika évadot is meg akarom venni/nézni, ezért nem jönne rosszul pár izgalmasabb epizód.

0
2011. január 8., szombat 23:18
Ezt elrontottam.
Bocsánat.
0
2011. január 8., szombat 23:16
A 23.rész csalódást okozott, mert nem hozta meg a kedvem a 3.évadhoz.Jó tudom, hogy itt nincs igazán főszál.4-5 helyszín között ingáznak és hozzák magukat a srácok, de mindig reménykedem benne, hogy rátesznek még egy lapáttal.
Viszont most nem igazán érdekel ez a gyenge váltás.Kitalálták ezt a fordulatot, de a koncepcióhoz és a díszlethez alig nyúltak hozzá.Tudom, hogy fut a szekér és folyamatosan emelkedik a szereplők fizetése és népszerűsége, de egy minimális kockázatot minden új évadnál fel kéne vállalniuk.Tényleg változatlan a színvonal és ezt nagyon tudom értékelni, csak aggódom, hogy ezt meddig lehet még folytatni.Imádom őket és biztosan megveszem a további évadokat is, de ez a próbálkozás most nem jött be nálam.Látom előre, hogy valami béna indoklás után megy tovább a szokásos mederben.Amint megoldják a húrelmélet körüli bizonytalanságokat(vagy megtalálják Ted kölkeinek az anyját[már amennyiben egy csajjal hozta össze őket])már le is húzhatják a rolót:)
Most egy kicsit belelestem a 3.évadba.Van itt még kakaó...
Sheldon - best bazinga ever Vidéo Galaa sélectionnée dans Séries
0
2011. január 8., szombat 13:51
Hát én nagyon lehangolódtam tőle,ugyanakkor nagyon szép gondolatok vannak benne,ügyesen ingázik a dráma és a romantika között.Igazi melankólikus,keserédes darab,viszont megtekintése garantáltan maradandó élményt okoz.

Keira Knightley (Ruth) pedig végre tényleg játszik is,nemcsak ott van egy filmben. :)

0
2011. január 8., szombat 13:47
Köszönöm, hogy szóltál erről a filmről.A leírás alapján a sziget romantikus változatának hihetném, de gondolom többről van szó.
0
2011. január 8., szombat 13:41
Never Let Me Go (2010):

SPOILER-es:

Sötét és drámai jövőkép Angol módra.

A 3 főszereplő (Ruth,Tommy,Kathy) sorsa már gyermekkoruktól összefonódik.Egy angliai bentlakásos iskolában élnek sok másik társukkal együtt,mit sem sejtve a külvilágról.De az igazság kegyetlenebb,mint gondolnák:ők emberek klónjai,akik arra vannak ítélve,hogy felnőtté válva a társasdalom donorjaiként,afféle szervrabszolgaként hosszabbítsák meg a normál emberek életét és így nekik csak rövid élet jut majd osztályrészül.

Egy igazán szívbemarkoló dráma az emberi élet értékéről,az összetartozásról és a szerelemről.

Nálam:

10/10
0