Keresés

Ki mit néz most?

2011. január 8., szombat 13:28
Döglött hal(6, de a címét azonnal átírnám Óriási Papagájra:)
Elég egyszerű alaphelyzetről indulunk ismerős karakterekkel.Összelopkodott és néhol megbicsakló történettel végig döcög az a másfél óra.
Gary=őrült gyilkos, Robert=káromkodós szerencsétlen figura, Billy=jelentéktelen senki(a végén dobtam is egy pacsit az egyik szereplőnek emiatt:), Elena=gyönyörű nő kislányos bájjal, akit mindig többen meg akarnak szerezni.
Viszont cserébe annyira elborult az egész, főleg a főszereplő romantikáról alkotott elképzelése szórakoztatott.Kivételesen egy használati tárgy keltette fel leginkább a figyelmemet.Legutóbb a Tükör/Szilánk-ban feltűnő lámpatartóért adtam volna oda a fél karomat, most meg egy tv "keretért"...
Semmi sem segítette az ismertebb színészek megjelenésén kívül a hangulatépítést.Üres volt a film, mert jó vagy emlékezetes szövegekből is kevesebb jutott bele a vártnál.A zenék kiválasztásával is lehetett volna még foglalkozni.A vége főcímig várni kellett egy normálisabb nótára.
Minden klappolt volna egy sokkal jobb forgatókönyvvel és rendezővel.Nem tudtam mit akarnak kihozni belőle, de a részletek és egy-két húzósabb jelenet miatt mégis ajánlanám ezt a filmet másoknak is(fiúknak,férfiaknak).Mindegy, nem gondoltam, hogy ilyen típusú mozit nehéz készíteni, de most megint le kell borulnom Guy Ritchie előtt.Ő az igazi mestere ennek.Ez csak egy halovány utánzat, de a kicsit szórakoztató fajtából.
0
2011. január 8., szombat 2:52
Michael Palin és Kevin Kline közös jelenete a film vége felé egyszerűen zseniális.Igazi sírva röhögős bohóckodás.Nem tudom mitől működik ennyire jól ez a négyesfogat, de az állatkertes közös filmjük is óriási kedvencem.Tényleg sajnálom, hogy egyiküket sem láttam mostanában semmi jóban.
0
2011. január 8., szombat 1:14
+Kis hal
0
2011. január 8., szombat 1:12
Folytatnom kéne a megszokott rendszerben filmnézést, de semmi kedvem az újdonságokhoz vagy sosem látottakhoz.Ez a listázás egyébként is bekavart.
-A hal neve: Wanda
-Nagy Hal
-Döglött hal
-Rablóhal
0
2011. január 7., péntek 11:48
Tükör/Szilánk(7-8pont között valahol)
Nem csoda, hogy ez a szíved csücske lett...Én különösen kedvelem az ilyen jellegű filmeket.Csak egy-két tényleg durva jelenettel elérték, hogy összerezzenjek néhányszor.
A hangulatot kegyetlenül jól sikerült felépíteni, bár a rövidsége miatt kicsit hiányérzet maradt bennem.Sokszor kimaradtak az átvezetők, ezért még jobban idegesített az egész.
Valamiért most a jóstehetségem is cserbenhagyott, ezért a szokásosnál is feszültebb lettem tőle.Reflexszerűen összehúztam magam, amikor a zene átváltott és megláttam a földön vagy a falon egy tükröt.Maximálisan elérte a célját a mozi.
Viszont mostanában nem tudom újranézni, mert a befejezés túl hatásosra sikerült.El kell felejtenem, hogy megint élvezetes legyen.(Hiba volt fejhallgatót használni a nézéshez.Teljesen kikészültem a zajoktól.Legtöbbször élesen belém vágtak.)

A lista élmezőnyét nem veszélyezteti, ezért most nem kell javítanom a felsorolásomon, de mindenképpen javaslom másoknak a megtekintést.
Valamilyen formában meg kell ismertetnem a testvéreimmel ezt a filmet.Az elveimmel ellentétben egy kölcsönadást is megérhet a dolog.
Ár/érték arányában ez az egyik legjobb választásnak bizonyult a tervezett és végül be is szerzett filmek közül.Köszönöm mindenkinek az ajánlókat.Rossz lett volna, ha kimaradok ebből.
0
2011. január 7., péntek 0:58
Sajnos elmaradt a megnézése.
0
2011. január 7., péntek 0:56
Mivel a Tükör/Szilánk mostanában a szívem csücske, érdekelne, hogy elmaradt a megnézése, vagy nem tetszett annyira, hogy szükségét láttad volna írni róla?
0
2011. január 6., csütörtök 3:20

Penny kezd jelentéktelenné válni.Csak ki-be rohangál és nem épül rá egyetlen jelenet sem.Biztos én emlékszem rosszul, de az első évadban több terhet raktak a vállára.
Sheldon és Leslie közös jeleneteit várom most már a legjobban.Tudom, hogy kevés lesz belőle, de engem ez szórakoztatott idáig a legjobban.Imádom a magyarázataikat, még ha kevés dolgot is értek belőlük.Nem tudom mennyi a tudományos alapja a szövegeiknek.Inkább az derít jobb kedvre, ahogy mondják ezeket.Folyton grimaszolnak.Nem tudom, hogy lehet ezt kibírni állandó röhögés nélkül.Remélem még sokáig folytatódik ez a széria.
(valamiért most eszembe jutott, hogy nagyon jókat olvastam a Better Off Ted című sorozatról is.hazai megjelenésre nincs esély, de ettől még kíváncsi vagyok rá)
0
2011. január 6., csütörtök 1:28

legalább két lemeznyi részt meg kell néznem.egyszerűen nem bírok leállni, annyira jó ez a sorozat:)
0
2011. január 6., csütörtök 0:40
V - 2. évad ,évadnyitó rész:

SPOILER-es

Itt aztán rendesen bepörögtek az események.Anna kavar ezerrel és véresővel árasztja el a bolygót.Tyler fiú még mindíg tiszta nyálas(a V csaja ellenben még mindíg nagyon dögös :D) ,a többi karakter viszont továbbra is rendben van.

Remélem ez a rövidített 2. évad nem az utolsó lesz,mert nagyon nagy kedvencem lett az újgenerációs V széria.

Aki esetlegesen régen nagy Visitor-fan volt (most az eredeti mini és TV sorozatra gondolok),az örülhet nagyon ,mert ...

MegaSPOILER

...Diana (Jane Badler)a régi sorozat főgonosza is felbukkan egy röpke cameo erejéig az epizód végén.Remélem ,hogy ezentúl ő is főszerepelni fog,mert így garantált lesz az ármánykodás és a további meglepő fordulatok. :)
0
2011. január 5., szerda 23:15
Folytassa Cleo!
Agymenők 2. évadból is megnézek egy pár részt végre.(tetszik ez a lemezeket bemutató kis papír a dvd tokban.Most megláttam a Firefly-os csajt is.Remélem hamar eljutok a 17.részig.Kíváncsi vagyok a jeleneteire.)
0
2011. január 5., szerda 3:07
Mindenképpen írd fel!
A szereposztás valami zseniális.Colin Firth olyan könnyedén hozza ki magából a gonosz felbujtót.Tulajdonképpen ő a központi figura("kígyó").
Doriant alakító fickót meg nekem kell felírnom magamnak.Csak a Narniából emlékszem rá, de ott nem tudta megmutatni a valódi képességeit.Ben Barnes a legújabb angyal arcú gyilkos.
Igazi sötét hangulatú bűnös élvezet ez a film.
0
2011. január 5., szerda 2:57
Te vagy fél nap alatt a második cimbora, aki említi ezt a filmet. Felírom!
most posts by TM
0
2011. január 5., szerda 2:48
(Dorian Gray-nek biztos helye van a legjobbak között.Lenyűgöző volt.)
0
2011. január 5., szerda 0:31
Aranyhaj
0
2011. január 5., szerda 0:25
Próbálj meg a Csifó Dorinában csalódni... Az sokkal kifizetődőbb:).

Ez most az Aranyhaj vagy a Cincin lovag?
0
2011. január 5., szerda 0:17
Holnap végre beírhatom a teljesen jelentéktelen top listámat a megfelelő helyre.
A mezőny már majdnem teljes, csak két filmet várok az Xpress-es csomagban.
A Dylan féle választékból ezeket szereztem be vagy csak szeretném őket a későbbiekben...Mindenképpen csak a pozitív csalódásokat jegyeztem le ide.
9, (500) Days Of Summer, 51-es bolygó, A bombák földjén, A doboz, A fehér szalag, A harcmező hírnökei, A Lazarus-terv, A sötétség határán, A szupercsapat, Akvárium, Alice csodaországban, Antikrisztus, Az út, Baaria(1-2 óra környékén fogom bepótolni), Doktor Parnassus és a képzelet birodalma, Dorian Gray(még ma elkezdem megnézni), Egek ura, Eredet, Farkasember, Így neveld a sárkányodat, Kisvárosi Rock n Roll, Könnyed erkölcsök, Mamut, Melegkonyha, Micmacs, Mindenki megvan, Pandorum, Párterápia, Perzsia hercege - Az idő homokja, Sétáló hullák - IRA, Sherlock Holmes, Szívrablók(ez érkezik), Túl jó nő a csajom, Tükör/Szilánk(szerda délutáni program), Vasember 2., Veronika meg akar halni(tudom, hogy nem lehet rá szavazni, de muszáj megemlítenem), Viharsziget
A Scott Pilgrim a világ ellen-re sajnos nem lehet szavazni, de ez nem tántorít el a moziban nézéstől.Viszont a másik tervezett filmet most úgy néz ki, hogy kihagyom.Állandóan csalódnom kell magamban.Mindig azt hiszem, hogy egy meséhez elég tökös vagyok, de aztán jön egy 156cm-es Csifó Dorina nevű lány és keresztül vinnyogja a számításaimat.
0
2011. január 5., szerda 0:10
Ennyire jó volt? Akkor megvan a holnap esti mozim! :) Köszi DS! :)
0
2011. január 4., kedd 23:56
The Last Exorcism:

Húúú, hát ez jó volt! Egyszerűen látni kell! Amennyire hidegen hagyott az Emily Rose befejezése (amúgy voltak benne jó pillanatok), annyira mellbe vágott ennek az utolsó tíz perce! Azért mondom, hogy a vége, mert sokáig nagyon kiszámíthatónak tűnt a film, és az elcsépelt kézi kamerás dokujelleg is rontott kissé a megítélésén. De az utolsó tíz perc... Kell és kész! :-)

Nálam 10/9.
0
2011. január 4., kedd 22:00
K Alakulat  4/10
0
2011. január 4., kedd 21:05
A Lazarus-terv
Hirtelen felindulásból most biztosan "odabiggyeszteném" a 10-es listám végére ezt a filmet.Pedig minden ellene szól.55percig csak altatás folyik benne.A jó színészek valamiért biztosan elkerülték ezt a munkát.Olcsó és ez látszik is rajta.Összetákolt benyomást kelt.
Gyakorlatilag nincs benne semmi.Egy normális effekt vagy egy emlékezetes dallam, egy pillantás vagy bármi.Mégis feszültségben tartott és nem bírtam levenni róla a szemem.
Sokkal többet kellett tennie azért a mozinak, hogy megkedveljem.Mondjuk ez főleg a szereplőkkel kapcsolatos előítéleteim miatt volt.Tutira csak én gondolok most mögé túl sokat, de eszméletlenül tetszett és lekötött ez a film.

Amiért mégsem kerül fel a listámra, az a vártnál gyámoltalanabb befejezés.Ez sajnos csak egyszer üt.
0
2011. január 4., kedd 2:18
(Ez akkora gyökérségnek tűnik, hogy biztosan belenézek a héten valamelyik részébe.
Flash Gordon, amerikai akciófilm-sorozat, 2007)
0
2011. január 4., kedd 1:56
Újra megnézem az összes filmemet Peter Jackson-tól.
(Meet the Feebles, Mennyei teremtmények, Törjön ki a frász!)
Most valamiért nagyon szívesen leemelném a polcról a Hullajó-t is...
0
2011. január 3., hétfő 22:12
Eddig és épp úgy cigiztek meg piáltak a kamaszkorúak ahogyan ez utána a műsor után is tenni fogják.
0
2011. január 3., hétfő 13:39
Csakhát tudjuk, hogy a kereskedelmi adók mögött érdekcsoportok állnak, akiknek a több bevétel az érdeke, akkor pedig miről beszélünk? Ez hoz pénzt, ergo ez van. Ugyan miért is van az, hogy az RTL-en bármit lehet, a Tilos Rádiót meg büntetik, mert lejátszik egy dalt, amit angolul jól beszélők sem értenek elsőre, de nyilvánvalóan veszélyezteti a gyerekek fejlődését... Kész vicc, hogy végül éppen ők fordították le magyarra... Így most aztán érti mindenki. Bravo. nem akarok és nem is fogok ezen a felületen politizálni, de amíg világ a világ, a médiában is mindig lesznek egyenlők és egyenlőbbek. Addig pedig lesz VV-jellegű műsor is.
0