Hátulról kezdeném. Igen, ez egy relatíve családias fórum, de abban talán akár hasonlíthat is a VV4-re, hogy ide is bekerült egy halom ember és aztán aki tudott és akart, az összebarátkozott a töbiekkel, mások nem egyszer pengeváltásba keveredtek, mert nem jöttek ki egymással, volt, aki nem bírta és elment, volt akit nem bírtak, ls elment. De kétségkívül van egy mag, akik régóta itt vannak, többen személyesen is megismerték egymást, de azt sosem szabad elfelejteni, hogy ez nem egy kőbe vésett valami, mindig jöhetenek új arcok és tűnhetnek el régiek. de előbbieknek nyilván nehezebb felvenni a ritmust, de az biztos, hogy nem lehetetlen. Tehát, csak rajtad múlik.
És akkor VV4. Az elsőt láttam, aztán kettőt nem, most sem akartam nézni, de aztán jött Oli és szólt itt nekünk, hogy bemenne.. Toltunk pár smst, - nem ettől, nyilván - bejutott, sokan döntöttünk úgy, hogy na, akkor fórumtársat megnézzük magunknak. Én nem ismerem őt, kétszer vettem tőle dvd-t, ennyi. Korrekt volt, mailben is jókat "beszélgettünk" és most, hogy látom, milyen - még ha ez nem is teljesen az, aki -, azt mondom, ezerszer inkább vele haverkodnék, mint a többi sráccal.Drukkolok neki, most már odaragadtam a tv-hez, érdekel, mi lesz, mégha trendi is köpködni, hogy ezt a szart ki az a marha, aki nézi. Drukkolok, hogy - ahogy ő mondta-, elhozza a korpát és a kulipintyó is az övé legyen. De azt most borítékolom, - és ezt ne vedd magadra, nem neked szól személyesen -, hogy ha nyer - vagy nem nyer, de bentléte kapcsán "híres"lesz -, akkor hirtelen a most itt lapítók és fújjolók is millió kommentben fognak neki gratulálni, mert a siker mindig vonzza a sleppet, de ha valaki parasztul viselkedik - volt ilyen részéről -, akkor senki nem is ismeri. Engem baromi szórakoztat a műsor, nem hiszem, hogy attól, hogy nézem, kevesebb lennék. És igenis hajrá Oli!