Keresés

Ki mit néz most?

2011. január 3., hétfő 12:49
S bár nem tudom, de úgy sejtem, hogy pont a fiatalok lennének a célközönség, s talán ők is nézik a legtöbben. Kicsit olyan érzésem van, mintha a jövő nemzedékét akarnák direkt butítani, aljasítani. A sokat emlegetett médiatörvényből még nem okosítottam ki magam, s nem is igazán vagyok még tisztában a hozadékaival, de magamról tudom, hogy nem lennék túl népszerű ezek csúcsán, mert ott gáncsolnám ki ezeket a műsorokat, ahol tudnám.
0
2011. január 3., hétfő 12:17
Nemcsak Magyarországon. Világméretű jelenségről beszélünk.

Tudod, mi az ennél sokkal tragikusabb? Hogy olyanokra hat ez a műsor, akire nagyon nem kellene. Mi felnőttfejjel megnézzük, alkotunk róla egy véleményt, aztán továbblépünk, a meglévú értékrendünket nem befolyásolja, nem fogunk ettől részokni a cigire vagy az italra, nem fogunk többet káromkodni. De egy kamaszgyereknek, aki erre fogékony, mert teszem azt, otthon gond van az értékrend megteremtésével, ez a műsor etalon lehet.Példaképül állíthatja maga elé Alekosz csajozási szokásait,Olivér káromkodásait vagy éppen - ha leány - Szandika megjelenését. És a baj ez.
0
2011. január 3., hétfő 12:11
Persze, hogy erőltetett. Hasonló közegben szerintem mindeki kivetkőzne magából. Idővel azok is így fognak tenni, akik most nem ilyenek. De ha megnézed Gigit, ő éppen ugyanúgy erőltet, csak a mindenki boldog érzést játssza el, mert azzal szerinte könnyebb sokáig játékban maradni. Evidens, hogy mindenki játszik, de ez egy játék. Az volt az első három is, az volt a BB is a tv2-n.
0
2011. január 3., hétfő 12:06
Nem szoktam tévézni, de az ünnepi időszak úgy hozta, hogy itt-ott, amott tv elé kerültem, s sajnos egyéb források is gondoskodnak róla, hogy ne lehessen teljesen elmenekülni e "jelenség" elől. Nem akarom túl ragozni, de szerintem tragikus, hogy van létjogosultsága ilyen műsoroknak.
0
2011. január 3., hétfő 12:06
Nézd, kedves Rainbow én is gratulálok majd Olivérnek ha ő nyer (amire azért tényleg nagy esélye van) de nekem tök hiteltelen, meg erőltetett ez az egész amit csinál. Hogy mennyire szereti a csaját, meg mennyire a barátokat, ahogy pörög meg előadja magát, hogy ő milyen frankó meg még mit tudom én miket. Röhej. Aki ezt beveszi kanyar nélkül az tuti gyűjtött Esmeraldának is a szemműtétre.... :)
0
2011. január 3., hétfő 11:37
Nekem meg van egy barátom, akinek van egy problémája .. :)))
0
2011. január 3., hétfő 11:01
Értem.
0
2011. január 3., hétfő 10:46
Kollégák nézik, így tudok mindenről.
0
2011. január 3., hétfő 10:41
Az az igazi teljesítmény a részükről, hogy még téged is megmozgat ez a műsor.Pedig nem is nézed.:)
0
2011. január 3., hétfő 10:28
Az ilyen jellegű műsor sikere a jó castingon (vagy jó beépített embere(ke)n) múlik. A tv2 a Big Brother 2-vel ezért bukott meg :)
0
2011. január 3., hétfő 10:26
Egyetértek.
0
2011. január 3., hétfő 10:09
A VV4 témához:

Szerintem pont az olyan nagyszájú,belevaló karakterek miatt is nézik a műsort ,mint Oli,Szandika és az a pár másik arc.

Ahogy a sorozatok sem működnek meghatározott alapkarekterek nélkül,úgy ennek a műsornak sem lenne sok értelme,ha kizárólag jellegtelen figurákkal töltenék meg a műsoridőt (1-2 így is van bent).
0
2011. január 3., hétfő 10:00
Nem ismerem egyik villalakót sem személyesen, így csak a látottak alapján tudnék ítélni - bár ez alapján nagyon nem lehet, hiszen nagyon könnyű úgy összeállítani egy műsort, hogy valaki ellen, és valaki mellett szóljon... - de azért nagyon gáz, hogy arról szól az egész, hogy isznak, cigiznek, trágárkodnak, hánynak, sírnak, nevetnek, csókolóznak, isznak, cigiznek... Szerencsére kb. 3 hetente tudnám nézni a tévé előtt a műsort, mivel a legtöbbször én még dolgozom, amikor ez a nívós szappanopera a képernyőre kerül, de akkor sem teszem, mégis sajnos más forrásból naprakész vagyok.

Ez nem Való Világ, ahogy idősebb ismerősöm mondta, ez a Züllő Világ.

És nagyon érdekes, hogy még nem lett megbüntetve a csatorna, pedig az X-faktorban elhangzott a K*rva szó az egyik mentor szájából este 10 előtt, a VV-ben pedig Benkő villantott - alapból több milliós bírságot megért a látvány.

Főműsoridőben, rengeteg gyerek megállt a  fejlődésben, és lelkileg sérültek a látottak miatt. Tegnap elhangzott a "b-meg" a Párbajban, Lilu arcára fagyott az erőltetett mosoly, a Tilos Rádiót vizsgálatot kapott, holott ott csak angolul szólt a káromkodás, és azért angolul sokkal kevesebben beszélnek itthon, mint magyarul. Ha a tv2 100 millás büntetést kapott az Édesnégyesért (megjegyzem: teljesen jogosan), az RTL-t minimum be kéne zárni. Örökre.

Karácsonykor ki kellett volna hajtani a villalakókat meleg ételt osztani a rászorulóknak, olvadáskor tavasszal is kihajtanám őket árkokat ásni, meg majd zsákokat pakolni a folyók mentén, mikor jön az áradás. Hogy legyen valami teljesítmény is a műsorban.
0
2011. január 3., hétfő 9:57
Hátulról kezdeném. Igen, ez egy relatíve családias fórum, de abban talán akár hasonlíthat is a VV4-re, hogy ide is bekerült egy halom ember és aztán aki tudott és akart, az összebarátkozott a töbiekkel, mások nem egyszer pengeváltásba keveredtek, mert nem jöttek ki egymással, volt, aki nem bírta és elment, volt akit nem bírtak, ls elment. De kétségkívül van egy mag, akik régóta itt vannak, többen személyesen is megismerték egymást, de azt sosem szabad elfelejteni, hogy ez nem egy kőbe vésett valami, mindig jöhetenek új arcok és tűnhetnek el régiek. de előbbieknek nyilván nehezebb felvenni a ritmust, de az biztos, hogy nem lehetetlen. Tehát, csak rajtad múlik.

És akkor VV4. Az elsőt láttam, aztán kettőt nem, most sem akartam nézni, de aztán jött Oli és szólt itt nekünk, hogy bemenne.. Toltunk pár smst, - nem ettől, nyilván - bejutott, sokan döntöttünk úgy, hogy na, akkor fórumtársat megnézzük magunknak. Én nem ismerem őt, kétszer vettem tőle dvd-t, ennyi. Korrekt volt, mailben is jókat "beszélgettünk" és most, hogy látom, milyen - még ha ez nem is teljesen az, aki -, azt mondom, ezerszer inkább vele haverkodnék, mint a többi sráccal.Drukkolok neki, most már odaragadtam a tv-hez, érdekel, mi lesz, mégha trendi is köpködni, hogy ezt a szart ki az a marha, aki nézi. Drukkolok, hogy - ahogy ő mondta-, elhozza a korpát és a kulipintyó is az övé legyen. De azt most borítékolom, - és ezt ne vedd magadra, nem neked szól személyesen -, hogy ha nyer - vagy nem nyer, de bentléte kapcsán "híres"lesz -, akkor hirtelen a most itt lapítók és fújjolók is millió kommentben fognak neki gratulálni, mert a siker mindig vonzza a sleppet, de ha valaki parasztul viselkedik - volt ilyen részéről -, akkor senki nem is ismeri. Engem baromi szórakoztat a műsor, nem hiszem, hogy attól, hogy nézem, kevesebb lennék. És igenis hajrá Oli!
0
2011. január 3., hétfő 9:43
Egyetértek, bár én az HBO-n végül mindkét évadot megnéztem, de az egésznek se füle, se farka ... na jó, utóbbi azért van .. Neki.. :)
Unalmas volt, csak böcsületből néztem végig, de időpocsékolás volt. Jó alapötletből vacak megvalósítás.
0
2011. január 3., hétfő 2:33
Közepestől csak egy hangyányival jobb az egész.Biztosan újranézem, mert alapvetően érdekes.Viszont nem jöttek be az előzetes elvárásaim.Ez nem elég drámai, viccesnek pedig semmiképpen nem lehet nevezni.Azt  azért el kell ismernem, hogy sokkal rosszabb lenne, ha nem venne részt egy-két nő a fontos (sorozattal kapcsolatos) kérdések eldöntésében.
A főszereplő is maximálisan alkalmas a szerepre, néhány megmosolyogtató, szókimondó jelenete is akad.Nélküle már 3. rész után kiszedtem volna a lemezt a lejátszóból.

Folyton azt éreztem közben, hogy megint én vagyok a ludas, mert csak 8-9.rész környékére éreztem rá a dologra.Próbáltam a fáradtság és hangulat kérdésére fogni a problémáimat.Legalább most már tudom, hogy nyugodtan hátrébb sorolhatom a fontossági listán a Hung-ot.Nem baj, mert így jut hely másnak.
0
2011. január 3., hétfő 0:58
Most fejeztem be a 6.részt is a Hung-ból.
Remélem a teljes évadra összeáll belőle valami, mert eddig nem tetszett túlságosan.A részek önállóan nem állják meg a helyüket.Rövidek, alig történik bennük valami.A családja teljesen nulla.Főleg a gyerekei.Folyamatosan az összes zakkant szereplő elveszti az irányítást az éppen aktuális helyzet felett.Sodródás az egész.Az az érzésem, hogy ez marhára nincs kitalálva.Pszicho csaj hozott bele egy kis töltetet, de egyenlőre még nem tudok mit kezdeni ezzel a sorozattal.Már a legelső részek sem fogtak meg annyira...és elvileg ezután csak lejtmenet jön a minőségben.Teljesen átlagos az egész az érdekesnek ígérkező téma ellenére.Nem tudnék most felidézni egy momentumot sem, amit érdemes külön kiemelni.Már most úgy tűnik, hogy a legközelebbi megnézés is darálás szerűen fog menni.Ha kiadják a következő évadot, akkor nem biztos, hogy beszerzem.
0
2011. január 3., hétfő 0:28
Nagy Gratula Olivérnek!!
0
2011. január 3., hétfő 0:02
A Devilt épp az előbb néztem meg. Remek film szerintem is, Shyamalannak ilyesmi filmeket kellett volna készítenie az utóbbi időben, kár, hogy nem vállalta a rendezést. Sebaj, így is jó film, meg is veszem a maga idejében. Amire meg utalsz a SPOILER-es részben, no, az nekem pont a polcon maradt. Értsd, nem esett le! :-D
0
2011. január 2., vasárnap 23:14
Igazad van elnézést. Bár mitől ítélném meg másról mint a VV-beli teljesítményéről, ha egyszer nem ismerem. De gondolom ezt az alattam lévő fórumtárs is magára veszi, hogy nem nyomorék a többi ember azért mert ő annak látja őket. Csak nem ismeri. Gondolom akkor ez helytálló gondolat.
Az meg hogy ki kit kedvel itt.... hát igen, elég családias a hangulat szó mi szó, nehéz is értelmes kommunikációt kezdeményezni, ha nem vagyok része a sok egymást ismerő fórumozónak.... De ez így van jól és nyerjen csak Oli hiszen ő azt adja, amire a nép vágyik! Ennyi!
0
2011. január 2., vasárnap 22:58
Más lenne a véleményed, ha ismernéd személyesen. Nem a VV-beli teljesítménye alapján kell megítélni őt, hanem arról, amit itt korábban a fórumon és néhányunknak személyesen is mutatott magából. Nem véletlen kedveljük annyian...
0
2011. január 2., vasárnap 22:47
Kénytelen voltam végigszenvedni, mert ezt nézték a vendégeim, de soha nem néztem meg nem is fogom. Ez a 24 karátos, tetűhintás bohóc tényleg csodálatos...
0
2011. január 2., vasárnap 22:37
Csatlakozom! Ebben a villában csak nyomorékok vannak, simán Oli a legértékesebb ember közöttük!
0
2011. január 2., vasárnap 22:36
Akkor ne nézd!
0
2011. január 2., vasárnap 22:35
azért reméljük nem ő nyer.... borzalmas a palit nézni is meg hallgatni...
0