Keresés

Ki mit néz most?

2010. december 27., hétfő 15:25
To infinity and beyond! :)

0
2010. december 27., hétfő 15:21
Alap.

"Gilisztás vagyok !" :D
0
2010. december 27., hétfő 15:19
Köszi Creeper, ma beszereztem egy Buzz figurát. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. december 27., hétfő 15:19
Pont ezt vettem meg ma. :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. december 27., hétfő 14:59
Dumb
0
2010. december 27., hétfő 14:58
""Oly régóta vágyom már egy iskolás fiúra!":)"

bakker ez miben volt????
0
2010. december 27., hétfő 14:58
http://www.toystoryshop.eu/toy-story-figurak/hun
http://www.csodajatek.hu/aruhaz.akciofigurak.reszletes.mtp6075.Toy-Story-Buzz-Lightyear-Figura.html?IMRSID=33dpceff6u35jk79fibnsv65o4
http://www.jatek-webaruhaz.hu/akciofigurak-mesehosok/toy-story-termekek/
stb...
0
2010. december 27., hétfő 14:55
Szerintem inkább az a kérdés, hogy hol nem lehet kapni...
Toy Story 3 Összeszerelhető Buzz figura szett - Klip-Kitz(20cm), mert boldog kisgyerek akarok lenni.
"Oly régóta vágyom már egy iskolás fiúra!":)
0
2010. december 27., hétfő 13:51
Válogass. :)
0
2010. december 27., hétfő 13:40
SPOILER-es !

Piranha (2010):

Alexandre Aja direktor a Sziklák szeme remake után most Joe Dante klasszikus halas horrorját modernizálta.

Ami tetszett benne:véres,sőt már már túlzottan brutális.Pánik,menekülés és gore minden mennyiségben.Ami kevésbé:a sztori egy nagy nulla,a színészek (Elisabeth Shue,Ving Rhames) semmilyenek.Szó szerint cicimutogatás és darabolás ezerrel.

Tudom,hogy az összes puskapor elment a 3D-re,de azért mégis...:)

10/6

Devil (2010):

Na végre egy jó kis horrorfilm.van itt minden,ami kell,feszültség,gyilkolás és mindez egyetlen liftfelvonóban megoldva.A Kocka rendezőjének hasonló hangulatú liftes rövidfilmje óta nem láttam ilyen témájú filmet,ami ennyire okosan felépített és rámhozta a frászt.

A vége pedig megintcsak pofáraejtősre sikeredett.Pedig az egyik tippem be is jött,aztán ügyesen félrevezettek,így mégiscsak meglepődtem.Nagyon... :)

10/9
0
2010. december 26., vasárnap 19:59
Nem Buzu, hanem Buzz! :)
0
2010. december 26., vasárnap 19:58
Toy Story 2.

Alig telt el pár óra az első rész vége és második rész kezdete között, de már alig vártam, hogy újra láthassam ezeket a remek játékokat a képernyőn. Nem tudok mit mondani, fantasztikus lett a második rész is, tömény akcióval, bűbájjal és nagyszerű új karakterekkel. A történet megint aranyos és megint bebizonyítják a játékok, hogy minden körülmények között maradnak barátok és kitartanak egymás mellett. Nagyon tetszett.

Aki tudja honnan lehetne ilyen figurákat venni, az szóljon, nagyon kellene legalább egy Woody és Buzu figura. :)

Ja és ez is 10/10.
0
2010. december 26., vasárnap 17:36
SPOILER hegyekkel :)

Az elveszett fiúk 3:

hááát...a vérszegény 2 .rész után Corey feldman ismét főszerepben tér vissza a frog tesók 3. vámpírdarabolós szappanoperájában.A film B-s színvonala ellenére élvezhető és kellő véres jelenettel is gazdagodott.Jeol Schumacher klasszikusát ellenben meg sem közelíti.Kpaunk itt 1-2 régi cameot (még Corey Haim és Feldman első filmbeli találkozásáról),sajnos Corey tragikus halálával az esély is elszállt,hogy Emerson is visszatérhessen az újabb epizódban,így ügyesen kiírták,felhasználva a 2. rész végén látható aprócska vámpíros cameoját.Jobb volt így.

Nyugodj békében Corey.

A film ellenben csak egy erős közepes.Rave partys vámpírok ? na ne...:)

10/6

Égenjárók:

Überkomoly klónozós/háborús anime ,amely egy utópisztikus jövőben játszódik.A film főszereplői az ún. Kildrenek (akik soha nem képesek megöregedi,egyfajta kamaszkorban megrekedt klónok).vadászpilótaként tengetik mindennapjaikat,emlékeik homályosak,noha mi nézők elég hamar rájövünk,ők tulajdonképp egy végtelen háborús játszma,,már sokszor elesett és újra feltámaszott,hamis emlékekkel rendelkező katonái.

Élet,halál,szerelem és újrakezdés...ez az animációs film mindent körbejár amit csak lehet.

Újabb kultusz Anime,ami úgy belopta magát a szívembe ,akárcsak a Ghost In The Shell,vagy az Akira.

10/10

Terminátor:Megváltás:

Sam Worthington elhozza ebben a filmben a megváltást.Mindazt megkapjuk tőle,amit Christian Bale ebben a filmben képtelen megadni nekünk.Egy emberi hőst,aki képes megváltoztatni a jövőt és a múltat.

McG akciófilmje továbbra is az egyik kedvenc Terminator mozim,kilométerekkel magasabb színvonalon mint a 3. rész volt.bakik vannak benne bőven,de kétségkívül élvezetes és hangulatos kis posztapokaliptikus rombolás. :)

10/8

A könnyek anyja:

Hát adtam neki még egy lehetőséget...de továbbra is borzasztó.Nem kellett volna évtizedeket várni a folytatással.Sehol nincs az überzseniális Suspiriához,de még az Infernohoz sem.

10/4
0
2010. december 26., vasárnap 16:49
Nagyon köszönöm az információt, creeper. Eddig sem hittem benne, de aztán ezek után nincs is miért. Kezdettől fogva kételkedtem a film hitelességében, ráadásul így már bosszantó is a dolog, hogy az elején meg a végén Milla Jovovich meg a rendező próbálja bizonygatni, hogy már pedig ez igaz és vagy elhisszük vagy nem... Az utolsó mondattal is maximálisan egyetértek, a lényeg, hogy izgalmas beszédtéma lett a film és ez bőven elég is.
0
2010. december 26., vasárnap 15:23
SPOILER a The Fourth Kind - Negyedik típusú találkozások c. filmhez:

A látottak ebben a formában nem történtek meg, már minimális utánajárással is lehull a lepel, miszerint az "archív anyag" is mind megrendezett "átverés" - Dr. Abigail Tyler nevű pszichológus ugyanis sosem praktizált és nem is élt Nome városában, az archív felvételeken pedig Charlotte Milchard színésznő játssza a valósnak ábrázolt doktornő szerepét. Egyes cikkek ugyan szólnak arról, hogy Nome-ban már a nyolcvanas évek végén is működtek furcsa erők és azóta is számos eltűnt személyt tartanak nyilván, de néhány ex-lakos azt állítja, valójában unalmas kisváros, ahol néhány szokásos rablást, gyilkosságot leszámítva soha nem történt semmi említésre méltó, nemhogy idegen elrablások. Át lettünk tehát verve, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy mindennek ellenére izgalmas beszédtémát szolgáltat a film.

Charlotte Milchard
0
2010. december 26., vasárnap 14:59
Az ünnepek alatt eddig ezeket néztem meg:

1. Szép remények (1998)

Régen láttam, de a mai napig meglehetősen élt a kép az emlékeimben, és nem is csalódtam. Nagyon jól feldolgozott film, Dickens mesterművéből. Mindhárom főszereplő tökéletesen játszik, Robert DeNiro pedig különösen hatásos. Kitűnő film.

10/10

2. Ragadozók

Mozi óta nem láttam, így kicsit újként hatott. Nem csalódtam most sem, nagyon jó lett Antal Nimród filmje, szerintem illik az eredetileg elképzelt Ragadozók képbe, többször nézhető.

10/8

3. A tébolyultak

Az utóbbi évek egyik legjobban sikerült remake-je, nagyon izgalmas, feszült és látványos. A történet is remek, egy szóval minden a helyén van.

10/8

4. Negyedik típusú találkozások

Egyszer már láttam, tettem vele még egy próbát. Kicsit jobbnak találtam mint elsőre, bár Milla Jovovich-ot továbbra sem tudom hova tenni. Nem igazán feküdt neki ez a szerep, ha már hiteles filmet akartak készíteni, talán más valakit kellett volna a szerepre felkérni. Egyébként a történet eléggé érdekes és izgalmas, az állítólag eredeti felvételek bevágása a filmbe is fokozza a hangulatot, de továbbra sem tartom a filmet többre, mint egy kitalált és látványos fikció. Nem hiszek egyáltalán ebben az egész történetben, és szerintem meg is kell állnunk ennél az álláspontnál, ne képzeljünk többet a film mögé, mint amit nyújt.

10/6

5. Toy Story

Na kérem, ami abszolút megkoronázta eddig a megnézett filmeket, az a Toy Story. Eddig egyetlen részt sem láttam, de bevallom kicsit szégyellem magam. Annyira jó volt az egész, a figurák, a történet, a látvány, hogy teljesen elvesztem mindenben, és újra gyerek szerettem volna lenni én is, és hasonló játékokkal játszani. Rendkívül aranyos és megható történet, nagyon felvidítja az embert. Nagyon tetszett. Jöhet ma a 2. rész.

10/10

Egyelőre ennyi, de van még pár film a tarsolyban. :)
0
2010. december 25., szombat 22:55
Perzsia hercege
Várakozáson felül teljesített.Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy a romantikus szállal csak húzták az agyamat végig.Azt hiszem a játékból tudnom kellett volna már előre, hogy a hercegnő megszerzése csak egy álca, az "ytongtoszás" az igazi lényege ennek a történetnek.Legalábbis a két lehetőség közül mindig ezt választotta...
Iszonyatosan látványosra és szórakoztatóra sikeredett.Amíg távolabbról mutatják a helyszíneket és eseményeket nem egyszer rendesen leesett az állam...Jake Gyllenhaal váltogatta a bárgyú tekintetet és a vigyorral megfűszerezett bárgyú tekintetet.Valami mégis van ebben a csávóban, mert így is szimpatikus tudott maradni.Külön ki kell emelnem Alfred Molina-t mert végre megint letett valamit az asztalra.Most sem a színészi képességeinek legjavát láttam tőle, de minden megjelenésével színt hozott ebbe a moziba.Legtöbbször elmosolyodtam a beszólásain.
Ezt is moziban kellett volna látnom, lehetőleg felirattal.

(Baromira kiszámítható volt, 6000km.ről látszódott, hogy mi fog történni, de mégis működik.Muszáj második részt csinálniuk!
A szinkronhang kiválasztásban elkövetett durva hibák ellenére megint jól jöttem ki abból, hogy másra bíztam az esti film kiválasztását.Hurrá!!)
0
2010. december 24., péntek 12:14
Stílusosan a The Nightmare Before Christmas-t nézem. Imádom!
0
2010. december 24., péntek 2:18
Ezért nem kell nézni trailert...
A napokban megnéztem mindkét Focker-filmet, s szerintem egyaránt nagyon jók, már várom, hogy láthassam moziban a a harmadikat!
most posts by TM
0
2010. december 24., péntek 0:56
Légió
Robert Rodriguez kertésze annyira felbátorodott főnöke sikerein, hogy elkezdett suttyomban forgatókönyvet írni.Az összekuporgatott kis pénzéből leforgatta kedvenc Y-akták epizódjaitól inspirálva ezt a filmet.Érdekes is lehetne paródiaként tálalva, de az a szörnyű, hogy ezt szerintem komolyan gondolták.Nem mondom, hogy nézhetetlen, de simán 3 órásnak tűnt a kihasználatlansága miatt.Ténferegtek a szereplők és olyan mondatokat hallottam, hogy nem tudtam hová bújhatnék el ez elől.Drukkoltam a két fiatalabb lány életben maradásáért, mert ők legalább szolgáltattak valami látványosságot. Sajnos már 6:22-nél fel kellett adnom minden reményemet, tényleg nem maradt más érdekesség a moziban....
Nem tudom kinek ajánlanám jó szívvel ezt, mert csak olyan emberek jutnak eszembe, akiket nem kedvelek.Egyszerűen fáj a szemem és a fejem ettől.
Na mindegy továbblendülünk a harmadikra.
0
2010. december 23., csütörtök 22:57
Farkasember
Hasonlóan érzem magam, mint a Van Helsing után.Kicsit zavar egy-két trükk kivitelezése, de a zene, a hangulat kárpótol sok mindenért.Először a szereplőgárda minősége miatt figyeltem fel erre a filmre és rájuk nem is lehet panasz.Így utólag már könnyen mondhatom, hogy tökéletes döntés volt a szerződtetésük.Még az elején oda nem illőnek gondolt Benicio Del Toro is meggyőzött úgy a 45. perc környékére.Ami legeslegjobban tetszett az a ház kivitelezése, fényhatások, nagyon hangulatosak az erdőben játszódó jelenetek.
Persze a zseniális gonosz Anthony Hopkins is megérdemel egy tapsot, de nála ezt a teljesítményt természetesnek veszem...
Elég sokáig nem akartam megnézni ezt a filmet, de a testvéremnek is megköszönhetem ezt a választást.Remekül szórakoztam nagyjából másfél óráig és a lezárás sem tudta elrontani teljesen az egész élményt.Ez is felkerül a kívánságlistámra az előbb említett film mellé.Az év végi szavazáson nem jöhet szóba, de ezen a kategórián belül sose lássak rosszabbat!
0
2010. december 23., csütörtök 17:15
Még nem néztem meg a trailert, de a filmre már csak az első két rész miatt is kíváncsi vagyok.Ahogy írod eléggé közepeskék, viszont legalább sok ismert arc szerepel bennük és néha lehet rajtuk röhögni.Más nem is kell.Majd dvd-ről megvizsgálom.
0
2010. december 23., csütörtök 17:06
A második résznél szerintem jobb. Itt azért nincs levágott fityma az asztalon jelenet, viszont néhány durvább jelenet igen. Csodálkozom, hogy belefért a 12-es korhatárkarikába.

Az Apádra ütöknél nem jobb. Bár a cica itt is játszik, a második részből megismert párzó korcs már nincs benne, helyette viszont van egy gyík. De a trailerben nagyon sok poént lelőttek, így már sajnos a poén előtt röhögtem... :)

0
2010. december 23., csütörtök 14:32
Nem írtál túl sok pozitívat az előző részekről sem, ezért azt hittem ezt már nem nézed meg.De ezek szerint annyira nem vészes.Így a rövid írásodból arra következtetek, hogy egy szinten mozog a második résszel.
0
2010. december 23., csütörtök 13:50
Utódomra ütök. 5/3.

Egy erősen középszerű vígjáték altesti poénokkal (szegény kis srác biztos megállt a növekedésben :) ). Elég izzadságszagú volt a film, aki megnézte a trailert, az igazából a poénok 70%-át látta is. Ja, és nekem kell egy olyan macska :)))

(Innen pedig üdvözlöm azt a baromagyú villamosvezetőt, akinek hála 180 fokot fordultam és egy középkorú hölgy ölében landoltam a villamoson, aki épp kiesni készült az ülésből a satufékje miatt).
0