Keresés

Ki mit néz most?

2010. október 31., vasárnap 17:22
Vehe. Az előbb lett vége a Bonanza koncertnek az m2-n, láthattam ismét a volt osztálytársnőm csápolását (aki mellesleg Robert Smith felesége is volt akkoriban :-D). Jó zene volt ez, bár némi szembeszökő hasonlóság felfedezhető egy bizonyos külföldi együttessel.
0
2010. október 31., vasárnap 13:51
Azt hiszem elkezdem a Boardwalk Empire-t!
Steve Buscemi miint főszereplő,a 20-as évek amerikája a szesztilalom elején plusz a pilot rendezője Martin Scorsese!
Mi kell még!?
0
2010. október 31., vasárnap 8:27
Régen írtam ide most újra eljött az idő hogy megosszam veletek milyen filmeke láttam a héten!
A pankrátor
Annyira nem fogott meg mindenképp jobb volt mint a 8 Oscar díjas Gettó milliomos de nekem a Benjamin Button az jobban tetszett ha már arról az évről beszélünk!Engem érdekel a pankráció hétről hétre nyomon követem nézem a műsorokat és olvasom a híreket! Mondjuk a film nem csak a pankrációzásról szól hanem a család az élet fontosságáról is! SPOILER ON A főszereplő Mickey Rourke vagyis "The ram" igazi nagyágyú volt a nyolcvanas években de most már lecsúszott öreg beteges pankrátor aki csak kis rendezvényeken lép fel! Addig ameddig nem kap szívinfarktust addig még mindig tud bunyózni de amikor az orvos közli vele hogy többet nem búnyozhat akkor valami megtörik benne és akkor kezdi  rendbe rakni az életét. Rátalál a szerelem megkeresi a lányát aki utálja a végén meg megszereti de sokáig ezt nem tudja csinálni és visszatér a pankrációzáshoz. Az utolsó meccse elötti beszéde az egy kicsit megható és szívhez szóló és utána bekövetkezik a vég meghal az ő családja körül a pankráció szerelmesei között utolsó ellenfele karjaiban és akkor zene főcím vége! SPOILER OFF
Egyszóval tragikus! 10/6 Nem igazán jött be!

Spíler
Egy nagyon jó kis filmről van szó az angol gengszter világról vagyis inkább London gengszter világáról szól! Mark Strong és Gerard Butler a kedven színészeim közé tartozik úgyhogy nekem bejött kellemes nem kell rajta agyalni és ez pont jó!Guy Ritchie filmjeit amúgy is nagyon szeretem.
Egyszóval szórakoztató! 10/8

Hunt to kill
Steve Austin főszereplésével készült akciófilm de nem az inkább kaland de majd eldönti mindenki hogy hova sorolja! Egy nagyon kellemes másfél órát töltöttem el a gép előtt. Steve Austin filmjeit amúgy is szeretem úgyhogy már előnnyel indult nálam úgyhogy nem volt nehéz szórakoztatnia!
Egyszóval kellemes időtöltés másfél órára kikapcsolod az agyad és akkor tetszeni fog. Nekem tetszett! 10/9

Jövő héten ismét lefogom írni mit láttam a héten addig is jó filmnézést!!
0
2010. október 31., vasárnap 3:45
Maffiózók 3. évad utolsó lemeze. Kb 8adjára nézem újra a sorozatot :) 10/10
0
2010. október 31., vasárnap 3:13
Miért éppen Alaszka? 3.évad 3. rész - Kényszerleszállás
Fleischman és O Connell mint ősemberek a barlangban, nagyon jó poén! :)
most posts by TM
0
2010. október 31., vasárnap 2:30
30Y koncertet az m1-en.
0
2010. október 31., vasárnap 2:38
A hetedik részhez kapcsolódóan az elmúlt napokban Fűrész-maraton volt nálam. A részletek is frissek, és a személyes sorrendemet is az eddigieknél biztosabb kézzel tudtam kialakítani:

II., VI., I., III., IV., V.

Már csak pár óra, és a VII.-est is be tudom majd "illeszteni a kirakósba":).
0
2010. október 31., vasárnap 1:24

Mindkét film tetszett!
Altitude 6/10
Frozen 7.5/10
0
2010. október 29., péntek 12:47
A harcmező hírnökei(8)

Nem számítottam rá, hogy ennyire megérint ez a mozi.A cím alapján is mást gondoltam erről.Eleinte szívesebben néztem volna egy olyan filmet, amiben kicsit többet foglalkoznak a háborús eseményekkel és nem csak ezek utóhatásairól van szó.Közben rájöttem, hogy pontosan erre a frissebbnek tűnő megközelítésre volt szükségem.Imádtam.
A szokványos hős amerikaiakra kihegyezett komolyabb hangvételre voltam felkészülve.Ehelyett képet kaptam a világ egyik legdurvább melójáról mindenféle csöpögős maszlag nélkül.Vannak benne megszokott elemek, de a két főszereplő miatt olyan szinten eltalált ez a történet, hogy percekig csak ültem a vége főcím után.

(Simán az egyik legjobb drámai film, amit idén láttam.Remélem az év végi szavazáson is lehet majd rá voksolni.)

Defendor(5 - Ez a második megnézésre fölfele fog változni)
Annyira nem ezt vártam, hogy muszáj lepontoznom.Alig vannak benne poénos jelenetek.Tanítani akart ez a film, de nagyon nem voltam rá vevő.Kínosan éreztem magam közben, mert annyira túljátszották a szerepeiket a színészek, hogy ilyet ritkán látni mostanában.Kat Dennings idegesített a legjobban.Annyira erőlködött itt, hogy majdnem elterelte a figyelmet a kreténként (is) remek Woody Harrelson-ról.
Miatta érdemes megnézni a filmet, a többiek most sajnos az ellenkező irányba húzták a produkció szekerét.
0
2010. október 26., kedd 22:00
Múltkor írtam azokról a pillanatokról, amik miatt újra, meg újra végig tudok nézni egy filmet. Legyen az a mozi jó, vagy rossz, ha van benne egy olyan momentum, zene, kép, megmozdulás, ötlet, jelenet, amitől kiráz a hideg, minden hibáját megbocsátom, mert mindig akkora élménnyel ajándékoz meg, hogy újra meg újra meg akarom nézni. Ilyen például a Taken, ami tökéletes akció lett, de emellett megvan az a pillanata, akkor a Transformers, amiben rengeteg a hiba, de a hangok és az átalakulások feledtetnek mindent meg többek között ilyen a Fűrész első része is, ami nagyon jó kis darabolás lett, de a végén, amikor elkezd szólni a Hello Zep c. nóta..na attól mindig kiráz a hideg.
És ilyen a mostani is..

A Pankrátor

Hasonlóan a tesztoszteron bomba Minden héten háborúhoz, ez a mozi is a brigád nagy kedvencévé vált.
Egyszerű mint a bot és mégis, feledhetetlen és 2008 nagy Oscar vesztese a szememben. (Gettómilliomos, takarodj, ezt meg nem is jelölték). A rendező is végre valami nézhetőt kreált, a Pí-t sajnos nem láttam, a Forrást érezni kellett, nem éreztem, a Requiem egy álomért pedig egy üres, semmilyen, hatásvadász ócskaság, amit csak a zenéje és Burstyn játéka tesz nézhetővé. Abszolút nem fér be a legjobb drogos filmek sorába.

Viszont a Pankrátor. Tökéletes egyensúlyban van a dráma és a küzdelem, egyszerű történet, könnyen beleéli magát az ember. Rourke élete alakítását hozza, motyog, sokszor csak a hátát látjuk és mégis, hibátlan a szerepre. A többiekre sincs panasz, bár a főszereplő szinte senkit sem hagy érvényesülni, ez a Kos mozija.
Nincs túlmutatva a pankráció világa sem, bőven elég amit látunk, megbeszélik előre, mit hogy, de a sérülések valódiak, valódi a vér és valódi a közönség maximális tisztelete. Aztán pacsi az öltözőben.
Sokszor nézhető, emlékezetes mozi, egyszerűségében nagyszerű, az évben a Gran Torino méltó párja (a sok sok évig emlékezünk rá, nagy díjat viszont nem kapott kategóriában).
És a pillanat pedig az, amikor SPOILER a végén mondja neki Pam, hogy most tényleg itt vagyok..erre ő semmit, megszólal a zene, engem kiráz a hideg és mondja, engem szólítanak és otthagyja SPOILER END.

Bámulatos mozi.

95%
0
2010. október 26., kedd 3:07
Egyszerűen nem tudom megunni. :-)
0
2010. október 26., kedd 1:26
Törvénytisztelő polgár 7/10
0
2010. október 25., hétfő 5:41
Tényleg jó film.
0
2010. október 25., hétfő 4:49
Pál utcai fiúk Fábritól. A legjobb film a világon.
0
2010. október 24., vasárnap 23:31
Az Asztronauta
9/10  Na ez hibátlan lett volna ha a végét nem csapják össze.
0
2010. október 20., szerda 0:35
Carlito útja 10/7
A tetovált lány 10/8
Salitary Man 10/8
0
2010. október 18., hétfő 15:55
Dr. No (BD)
Hát az első Bond kaland, ami miatt ugye mindenképp korszakalkotó, bár a film nem a legjobb Bond-mozi. (Connery-nek legalább ennél 3 jobb Bond-filmje van, ha nem négy!) Ami miatt mégis fontos, mert műfajt teremtett, és ebben láthatjuk a filmtörténet egy olyan mozzanatát, amit mindenki ismer! (Igen, a híres: Bond, James Bond mondat közben pedig a cigarettára gyűjtás.)
Persze a Jamaica-n forgatott jelenetek nagyon szépek, Ursula Andress még szebb, az akciók a korához mérve profik, a gonosz nagyon jó, szóval nem unalmas mozi, többször nézhető! Amit pedig felújítás címszó alatt műveltek vele, az valami elkápráztató! Aki szereti a Bond mozikat és megvan hozzá a technikája, mindenképp ajánlatos, ha beszerzi ezeket a filmeket BD-n!
10/8

Ratatouille (BD)
Remek mese remek kivitelben! Nekem nagyon tetszett a rajzfilm is, BD-n pedig új értelmet nyer a Full HD-s felbontás fogalma! Igen kérem, az animációs filmeknél a legszembeötlőbb a különbség, ha egy DVD-t vagy BD-t rak be az ember! Hihetetlen részletgazdag, minden tűéles, a színek káprázatosak, a patkányok minden szál szőre látszik... nem is folytatom, szintén kötelező vétel a formátum és a film szerelmeseinek! :)
10/10
0
2010. október 17., vasárnap 22:05
RTL Pókember 1..benne van a "kötelező negyed évente vetíteni" csomagjukban,de háttérben mindig megy...hiába fujjolják a megvalósítást,vagy Tobey-t...és Danny Elfman piszok jó munkát végzett a főcímzenével..mindig libabőrös leszek tőle:)
0
2010. október 17., vasárnap 0:18
Face/Off

Hát ez a film még a mai napig megállja a helyét, végre HD-ben is élvezhető! Most itt a kiadásról nem írok, a film maga 10/9 nálam!

The Killer Inside Me

Minden adott egy jó kis filmhez: 50-es évek hangulata, jó színészek, jó rendező (Michael Winterbottom), jó sztori, valami azonban mégis hiányzott nekem ebből a filmből. Jól indult, de a vége fele már untam. Nem mondom, hogy rossz, de nem is olyan, amit az ember a gyűjteményében akar tudni, vagy esetleg újranézni. (Talán ha Jessica Alba megmutizza benne a melleit, de hát olyan szépen kitakarták minden szexjelenetnél...:))

10/6
0
2010. október 13., szerda 0:14
Ned Kelly 10/6
0
2010. október 12., kedd 2:29
Pár film, amiket az elmúlt napokban néztem, most csak gyors címfelsorolás, egy mondat és egy értékelés!

The Omen (BD) - Nagyon régen láttam már, de ismét lenyűgözött, a zenéje meg egyenesen fenomenális! 10/9

The Thirteenth Floor (BD) - Szintén videós korszakban láttam még, nagyon hatásos mozi, mit sem vesztett az erejéből az évek alatt! Sőt azt kell mondjam, sokan kopírozták azóta bizonyos részeit! 10/8

Machete - Na ez aztán egy jó móka! :) Imádom Rodriguez szinte minden filmjét (kivéve a Kémkölykös baromságait meg az a lávalányos förmedvényt), de ez igazán odab****s! 10/10

The Exorcism of Emily Rose (BD) - Már megvan vagy egy éve, de most kerítettem sort a megtekintésére. Néha a hideg futkosott a hátamon! Nagyszerű mozi, félelmetes ugyanakkor nagyon megindító! 10/8

Szóval most szerencsém volt, jó filmeket tudhattam magam mögött!
0
2010. október 11., hétfő 17:10
:D

na még billentyűzettel sem tudok írni! de a firefox is ludas, mert nem húzta alá, úgyhogy létezik ilyen szó ezek szerint! :)

helyesbítve: nyomkodni
0
2010. október 11., hétfő 17:06
Mi az a "nyomkondi".) A szimatoló rendőrkutyák állóképessége? :)
most posts by TM
0
2010. október 11., hétfő 17:03
jó akkor mobilról neteztem és nem volt kedvem nyomkondi a nagybetűk miatt! :)

(baromi unalmas óra volt :( )
0
2010. október 11., hétfő 15:48
Hogy én hányszor mentem Szolnokra, hogy megvegyem a Meglepő és mulatságos CD-t. Meg is lett nagy nehezen, aztán amikor besz*rt a gépem, benne felejtettem a CD-t. Persze nem kaptam vissza :( :( :(
0