Szerintem Fridi az elmúlt húsz év egyik legnagyobb, de mindenképp a legszórakoztatóbb televíziós személyisége. S mellette rögtön megemlíteném az egyik itteni videóban is látható Vámos Miklós író-dramaturg-műsorvezetőt, akinek műsorait Fridiéhez hasonlóan sosem hagytam volna ki. Kettőjük előtti korban Vitray volt a tóksómen, hármójuk után pedig nem jött már senki, azaz egy senki igen, Fábry.
most posts by TM
0
2010. október 11., hétfő 15:18
16458
Wow. Köszi.
Fridi nagy kedvenc :D
Azt hiszem a sok senkiházi léhűtő, celeb, akik kiváló tévésnek nevezik és hiszik magukat tanulhatnának tőle. Fridi súgógép nélkül is tud létezni, nem jön zavarba. Szerintem a nagy többség meghalna...
0
2010. október 11., hétfő 15:08
52685
Fridi már a Megasztár előtt megasztár volt, s dalaiból simán kiadhatnának egy saját almubot, annyit nótázott már mindannyiunk nagy örömére(?).
Íme, itt a besztfájv! :)
Top 5.
Top 4.
Top 3.
Top 2.
és legvégül a bizonyíték, hogy gipsszel sincs Sanyinál gikszer:
Top 1.
most posts by TM
0
2010. október 11., hétfő 14:38
13392
Erről eszembe jutott, amikor Tilla közölte, hogy "ilyen (360°-os látószögű) kamerák Friderikusz Sándor idejében még nem voltak", erre Sándor úgy felpattant, hogy "mi az, hogy az én időmben? most már elég legyen!". :)
Ezek nélkül a műsor sótlanabb lenne.
0
2010. október 11., hétfő 13:56
52685
A "Ha az életben" a Kispál és a Borz 1998-as "Holdfényexpressz" című albumán jelent meg, és ide kapcsolódó vonatkozása is van, ugyanis abban az évben Friderikusz "Meglepő és mulatságos" műsorában felléptek Lovasiék, hogy előadják friss slágerüket, érdekességképpen jegyezzük meg, hogy ott még kisipolták a "farkunkra" szót. Fridi a szám végén meg is kérdezte, a mellette ülő Für Anikót, vagy Xavért(?), hogy jól értette-e a dal szövegét. Erről nem találtam mozgóképet, viszont egy még 4 évvel régebbi műsorból, az ős-Friderikusz Showból itt egy a mai események ismeretében vicces videó.
most posts by TM
0
2010. október 11., hétfő 13:54
13392
Te aztán jól megtisztelted az embereket. :) Akinek véletlenül nagybetűvel írtad a nevét, az se sült el túl jól. :DD
0
2010. október 11., hétfő 13:51
8977
Ne bántsd a kis vörsöt (na jó, most már szőkét vagy pinket! :))
0
2010. október 11., hétfő 13:26
52685
Amit a vasutas csávó, Bence(?) énekelt.
Nem a hamisságával volt baj, vagy ilyenek, de vagy idiótán pacsizgatott az első sorban állókkal, vagy beleállt tüdőből, mint mondjuk Dickinson egy ütős Maiden-nótánál. Ezek a sallangok, manírok annyira távol állnak a dal eredeti világától, hogy nekem kimondottan fájt mindezt látni.
most posts by TM
0
2010. október 11., hétfő 13:20
16458
Melyik volt a Kispál-nóta?
0
2010. október 11., hétfő 13:18
52685
Ha már Megasztár, a múlt szombati döntőtől nem voltam elájulva, a műsor első felét végig ásítoztam. Legtöbben ócska, elcsépelt nótákat adtak elő, amiket egyébként sem szeretek, így másoktól hallva sem okoztak szívdobogást. Anna és Melinda tetszett, utóbbiért most is izgultam, míg énekelt (nálam ez a fokmérő). Ha rajtam múlott volna, Renáta már a 13 közé sem került volna be, ha vörös, ha szőke. Ráadásul erőltetett, művi a viselkedése is, de ez összességében nézve másodrendű, mert hogy nálam ez az éneklésről szól csak, hiába próbálnak köré egy valóságshow-t kreálni. Amúgy a műsor mélypontja nálam a Kispál-nóta volt, azt szívesen kihagytam volna az életemből. De bízom benne, hogy csak egyszeri alkalom volt, elvégre az előző heti adás ott volt a szeren.
most posts by TM
0
2010. október 11., hétfő 13:10
5023
Hát a lady gagás egyenesen szar volt. A kedvencem lakatos yvett is rosszul választott dalt. Egyedül Pata Annával voltam elégedett. Igaza volt presszernek a végén, másoknak kellett volna a végső kettőbe jutni.
0
2010. október 11., hétfő 12:46
16458
Rájöttem közben :D
0
2010. október 11., hétfő 12:37
13392
Áááh, így akartam: "Szeleczki Dávid-dal". :)
0
2010. október 11., hétfő 12:36
13392
Most megy a rádióban az I´m Yours, az előző heti "Szeleczki Dávid"-dal, és most így az eredetit hallgatva megállapítottam, hogy a Dávidos jobb volt. :) Ja, ha már előző hét, nekem Tolvai Renáta Beyoncé-dala volt nagyon f*sza, a mostani Lady Gagás nem volt túl erős.
0
2010. október 11., hétfő 11:23
52685
Kár azért a 7 percért is.
most posts by TM
0
2010. október 10., vasárnap 22:30
1277
Pénteken sikerült beszereznem a DÖG 2-3-at, úgyhogy egy igazi dögös 7végét tartottunk. Az első részt szerintem nem nagyon kell bemutatni: hangulatos, véres, vicces.
DÖG 2 A második rész kisebbet üt, de a magamfajta gore imádó megtalálja benne a maga kedvére valót. Iszonyatosan nagy baromság...a jó értelemben. Idióta karakterek, szakadnak a kezek, lábak, belek, a néző pedig / már a befogadóképesebb / eszméletlen jól szórakozik.
DÖG 3 Totális káosz. Undorító jelenetek, még több bél, még seggfejebb karakterek, és röhögés felsőfokon. Határozottan jobb a Dög 2-nél, és egy öt perces részt kivéve, ami alaposan megterheli a szemet, teljesen jó befejező rész, a végén egy iszonyatosan hülye és ütős befejezéssel.
Summa Summarum mindkét Dög folytatást nyugodt szívvel ajánlom. Az agyat erősen kímélő, non-stop baromság, ami egy fárasztó hét után kikapcsolja az embert.
0
2010. október 10., vasárnap 22:08
16458
X-faktor. De már 7 perc után kapcsolgatok...
0
2010. október 10., vasárnap 21:59
52685
Szex és New York 6. évad szezonzáró duplarész, majd utána jöhet végre a mozifilm! :)
most posts by TM
0
2010. október 10., vasárnap 19:01
5023
ja ezen én is meglepődtem! amúgy nem volt látvány! :)
0
2010. október 10., vasárnap 18:07
7721
Tegnap este ezt néztem meg végre eredeti hanggal.
Nem tudok mit hozzáfűzni ehhez...imádtam!
0
2010. október 10., vasárnap 15:53
52685
Lehet, hogy mind törték magukat, hogy Fridi közelébe kerülhessenek. A bedgájszok mindig bejönnek a buta nőknél. :)
most posts by TM
0
2010. október 10., vasárnap 15:29
8977
Na vape, most tied a labda! :) Írd le, neked mik a kedvenc horrorjaid! :) Kíváncsi vagyok! (Ugyanis tuti olyanokat fogsz írni, amik nekem is egytől egyig bejönnek!)
0
2010. október 10., vasárnap 14:56
16458
Megasztár. A tv2 milyen plázacicákat ültetett már a zsűri mögé... ez annyira gáz!
0
2010. október 9., szombat 12:08
7721
A hegyek királya(7)
Iszonyatosan jó film.Egy óráig teljes feszültségben ültem előtte, mert nem értettem a motivációkat.Azután már csak mérhetetlen dühöt éreztem a végéig.Többféle befejezést már jó előre lejátszottam magamban.Hogy miként vetnék véget ennek, ha lehetőségem nyílna rá...sokkal brutálisabban zártam volna le, de így is nagyon kellemes meglepetés volt nekem ez a kis spanyol mozi.Szerintem a probléma, amit körbejárnak nincs ennyire drasztikusan jelen a mindennapokban, de valahogyan reagálni kellett a híradókban is feltűnő jelenségre.Szerintem, ha eleve nem vagy elmeháborodott vadbarom, akkor ezt csak a feszültség levezetésére használod és semmiképpen nem próbálod meg átültetni a valóságba.Itt most megtették és az eredmény egy elgondolkodtató és izgalmas film lett. Csak ajánlani tudom.