Keresés

Ki mit néz most?

2010. szeptember 29., szerda 22:22
Nemes egyszerűséggel borzasztó volt. Ajánlatos elsőre megtekinteni, és utána dönteni, hogy kell-e az embernek DVD-n vagy nem. Én azért vettem meg egyből látatlanban, mert bejött az első rész. Szerintem csapnivaló lett a folytatás, ha egyáltalán lehet folytatásról beszélni. Egy értelmes dolgot nem találtam benne.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. szeptember 29., szerda 22:07
Pont ma néztem meg az előzetesét. Szalagavató. Frankó. Az előzetes és a kritikád alapján már nem is veszem meg.
0
2010. szeptember 29., szerda 21:36

Most fejeztem be az olvasását, lehet spoiler-es picit.

Mind végig tartja a feszült tempót, számomra nem tartalmazott unalmas részt a 720 oldalas könyv. Jó karakter rajzok és a parás részek tényleg félelmetesek benne (már aki hisz ezekben valamilyen szinten), amik, hála az égnek elég nagy arányban képviseltetik magukat a sztori alatt.

Már csak filmen kellene egy jobb rendezőnek megcsinálnia :)
0
2010. szeptember 29., szerda 19:22
30 days of night: Dark days :P
0
2010. szeptember 29., szerda 18:07

Nagy örömmel és hévvel vettem meg a filmet, annak reményében, hogy lesz olyan jó, mint az első rész, és tudják majd a szálat tovább vinni. Na, hát a film meglehetősen kritikán aluli, nagyon csalódott vagyok. Semmiről nem szól, csak hogy minél véresebb és gusztustalanabb legyen. Szeretem a véres filmeket, mert mostanában nagy Fűrész rajongó lettem, de annak azért több "értelme" volt, mint ennek. A történet egyenlő a nullával, egyedül a rajzfilmes stílusú részek tetszettek, de a többi kukába való. Ez 1.000 Ft-ot sem ér. A Gamma Home-nak azért kitartás, a kiadással semmi baj nincsen, de a film pocsék.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. szeptember 28., kedd 12:01
Éjjel a parton(5)

Összes három dologot tudnék kiemelni a filmből.
A zenés jeleneteket, a helyszínt, és azt a tényt, hogy az idő előrehaladtával Diane Lane egyre csak kívánatosabb lesz(és ahogy először levezeti a feszültséget az halálos:).
Egyébként nagyon ingadozó volt a minőség.Nagyon megható jelenet után jött egy teljesen hiteltelen már-már nevetséges...és ez így ment végig.
A sablonok alkalmazásával sincsen baj, ha csak egyet-kettőt vetnek be, de itt az összeset bevetették, gépágyúval lőtték rám a közhelyes mondatokat.
Minden átvezető rész álmosítóan hatott rám.A kötelező fázisokat(, mint pl...esőben veszekedés, egymásnak esés, levelezés felolvasása stb...)teljesen béna mondatokkal indítottak el.A szokásos egyensúly is felborult, mert szinte csak a női főszereplőnél láttam őszintének tűnő pillanatokat.Richard Gere valahogy nem hozta magát.Végig feszengett és próbált mindig elmerengeni a távolba és úgy tenni, mintha nagyon gondolkozna valamin.
Ez az egész most nem igazán jött össze, pedig az alapanyag többet ígért ennél.
A záró képsoroknál mondhatnám, hogy feljött a vacsorám, de számítottam rá, így nem volt gond vele.
Kihagyott ziccer ez a film, mert nem voltak hajlandóak jobban átgondolni a szövegeket.
Köszönöm az ajánlást!:)
0
2010. szeptember 27., hétfő 13:19
"Ha jól emlékszem a VHS jogok az Intercomnál voltak."

Igen jól emlékszel. :)

Valószínű a DVD jogok is ott lennének,mert Buena Vista film.
0
2010. szeptember 27., hétfő 13:14
Köszönöm! Gyenge egy júzer vagyok :-)
0
2010. szeptember 27., hétfő 13:06
Szerintem egy 93-as tölcséresre.
Blood In Blood Out
0
2010. szeptember 27., hétfő 13:03
A hangrezgő tölcsérre kattintva látszanak az előzmények.
most posts by TM
0
2010. szeptember 27., hétfő 13:01
Szia!
Melyik filmre gondoltál?
0
2010. szeptember 27., hétfő 12:56
Nem túlzással állítom, hogy ez a film nálam a top ötben van. Talán annak is a csúcsán. Néhol belassul, de legalább van időd feldolgozni a látottakat!
Először kb 15 éve, egy éjszakai álmatlanság miatt az HBO elé kerülve ragadtam le a kb. 3 órás mozira.
Tényleg kihagyhatatlan. ...és érthetetlen, miért nem adja ki valaki.

Ha jól emlékszem a VHS jogok az Intercomnál voltak.
0
2010. szeptember 27., hétfő 10:32
óóóó... nekem várnom kell hétvégéig :S fene, hogy megint tanulnom kell :(
0
2010. szeptember 27., hétfő 10:31
0
2010. szeptember 27., hétfő 10:22
Na ne félj, csak legyen egy film, ami fordítva lesz! Kapsz 2 sornyi á-t! :D
0
2010. szeptember 27., hétfő 9:19
Naná, "nekem tetszett, neked nem" ez így van rendjén.
Ergo nekem "áááá" :-D
0
2010. szeptember 27., hétfő 3:48
Torta(6)
Remek hangulatú, nagyon eltalált, ízig-vérig angol mozi.A befejezést még mindig nem akarom elfogadni, de ettől tudtak eltértek az átlagostól.Mert egyébként az egész film ordas nagy közhelyekből épül fel.A sablon karakterekbe mégis életet lehelnek a nagyszerű színészek.Főleg az idősebb generációval voltam megelégedve.A narráció is a helyén volt, bírom ezt a Craig-et.
Végig pörgős és izgalmas, viszont a kezdeti humort menet közben valahol elhagyták.
Jópofa, de valami hiányzik belőle.

Mona Lisa mosolya(7)
Eleinte nem tudtam elfogadni, hogy Julia Roberts-et tanárként lássam.Nem hiteles számomra ilyen szerepkörben.Ezután viszont rájöttem, hogy csak egy egyszerű nő, aki együtt változik egy csoport lánnyal.Egymás szemét nyitották fel, néha ugyan kioktató stílusban, de inkább egyenrangú félként kezelve a másikat.Szeretem az ilyen megközelítést...megtanítanak gondolkozni...önállóságra nevelnek.
Nagyon tetszettek a filmbeli foglalkozások, különösképpen azok, amiknél kimozdultak a megszokott környezetből.Ehhez nagyon szorosan kapcsolódnak a zenés részek, mert az iskolai szünetben sem állt le "tanítás".
Imádom ezt a korszakot és stílust, ezért szinte az összes ilyen jellegű jelenet igazi csúcspontnak számított nálam.
Az iskolában én olyan emberek óráira szerettem járni, akik szigorúak voltak, de nem éreztették velem a köztünk fennálló tudásbeli különbségeket.Jó volt visszaemlékezni egy-két jó fej felnőttre és az évfolyamtársaimra.
Másokkal ellentétben én a történetet sem találtam túl nyálasnak.Mindenkihez szóló megható kis film ez.Sokszor megnézhető remek munka.(Az arcizmaim teljesen kikészültek, annyit mosolyogtam a film közben.)
0
2010. szeptember 27., hétfő 0:48
2008-as film, még abban az évben meg kellett volna jelennie dvd-n
így szerintem ez egy kihagyott ziccer, mert ezzel a filmmel lehetett volna egy szép kis bevétel: borítóra szép nagy betűkkel kiírni hogy jackie chan és jet li, meg kína két sárkánya összecsap vagy valami hasonló béna szöveg
így viszont hogy leadta a tv, szerintem alaposan megcsappanhatott a lehetséges vásárlók száma

de azért jöjjön csak:)
0
2010. szeptember 27., hétfő 0:00
Nem eldöntentendő kérdés, hogy igen vagy nem... nekem tetszett, neked nem, de attól még nem áááá!
0
2010. szeptember 26., vasárnap 23:54
Áááá, 3/10 nálam.
Alapvető probléma, hogy "ami vérzik, meg is ölhető" fogalmat másképpen értelmezte Nimród barátunk, elég könnyen maguk alá gyűrik az emberek az idegeneket benne.

Predator 1 rulzz, 2 picivel gyengébb, de az is a gyűjteményembe való.
AVP meg tragikus.. :)

0
2010. szeptember 26., vasárnap 23:33
Csatlakozom!
Valóban kiadhatná már valaki!
Zseniális film!
0
2010. szeptember 26., vasárnap 23:25
Predators (2010)

Na, Nimród honfitársunk jó kis mozit tett le az asztalra! Az AvP-k után végre egy normális Predator-mozi! (Ebből kiderülhet, hogy az AvP-ket nagyon nem szerettem!)

10/8
0
2010. szeptember 26., vasárnap 22:54
Tiltott királyság..tavaly januárban ment a moziban minimum..ha nem egy évvel korábban..csak szokás szerint nem volt dvd kiadója és pöcsölnek vele...talán még idén a Mokép vagy ki..kiadja...
0
2010. szeptember 26., vasárnap 22:41
Gyerekek, milyen film ez?!? Még nem is hallottam róla... Jackie Chan és Jet Li éppen püfölik egymást... Nem semmi!!!!
0
2010. szeptember 26., vasárnap 22:13
Tiltott királyság
rtl-en..magyarországon először..na olyan is a szinkronja:)
0