Keresés

Ki mit néz most?

2010. május 24., hétfő 16:58
Irigyellek, lesz időd vb-t nézni. :) Nekem még kb. 1 hónap... :S úgyhogy csak a torna 2. felét tudom megnézni.

Viszont most megnéztem a Lost befejezését... hááát... nem lövök le poént, de ez így 10/4...

Az az érzésem, hogy Amerikában nem tanultak meg sorozatot lezárni - hiszen erre ritka lehetőség adódik, mert általában a sorozatokat évad közben lövik le és általában úgy tervezik ugyebár a lezárásokat, hogy évad végére mindig el lehessen varrni a szálakat gyorsan. Szóval ezt még gyakorolni kell. Minden esetre jó sorozat volt (bár nekem nem tetszett a 2-3. évadok)... Az 5. évad volt számomra a legérdekesebb, illetve a 6. volt még jó az 1. évad mellett... tulképp a 4. évad is felejthető...
0
2010. május 24., hétfő 14:55
Sok sikert, egy kalappal! :) Én kedden és szerdán, és elvileg erre a szemeszterre be is fejeztem :) Ha más mód nem marad, akkor lehet hogy fél nap alatt sikerül rátennem telóra az egyik részt xD
0
2010. május 24., hétfő 14:36
Őrült város.
0
2010. május 24., hétfő 14:34
Az egy álom, hogy a vizsgaidőszak pontban 14-én kezdődjön, ahogy meg van hirdetve... de ez inkább már a kibaszottul dühít topikba mehetne.
0
2010. május 24., hétfő 14:32
És ilyenkor hálás az ember a felvevős cuccoknak.:)
0
2010. május 24., hétfő 14:31
Ja, én is zhzok kedden... meg csütörtökön is... talán kedden megnézem :) Utána jönnek a vizsgák :D
0
2010. május 24., hétfő 13:53
Nem fognak... sajnos.
0
2010. május 24., hétfő 13:52
és már a rohadt frizbi-t is betették a képírók elé. mintha vasárnap este ilyen hülye beszélgetős műsorra lenne kíváncsi az ember. a heti 7-es is szar, semmi értelme nincs már. hátha móúnika meg joshiúr sorsára jutnak....
0
2010. május 24., hétfő 13:48
Egyike a Tv2 szimpatikus vonásainak, hogy a komolyabb filmeket is műsorra tűzik a Képírók keretében. Nem a legjobb időpont a vasárnap késő este, de legalább van.
0
2010. május 24., hétfő 13:02
Egész napomat úgy intéztem, hogy csak a Lost fináléra tudjak koncentrálni :D Emiatt nem ma este, hanem csak holnap kora reggel megyek el vizsgázni :D Inkább megkockáztatom, hogy félhullán üljek a tanár elé :)) Talán ő is Lost rajongó és megért :)
0
2010. május 24., hétfő 12:47
LOL. Közben már utánanéztem a dolgoknak, de rájöttem, hogy se időm, se kedvem nincs megnézni. A trailer alapján arra jutottam, hogy egy unalmas másfél órába beleférne, de most nincs unalmas másfél órám. Még a Lost fináléra sincs időm, pedig az érdekel :D
0
2010. május 24., hétfő 12:24
Nekem a vége nem tetszett. És így kissé keserű szájízzel gondolok rá.
0
2010. május 24., hétfő 12:04
Mert nincs benne meztelen nő, száguldó autó, egy halom fegyver, nem történik benen katasztrófa. Egyszerűen "csak" kiváló színészi alakítások vannak benne és maga a sztori sem hétköznapi. Én azt csodálom, hogy egyeltalán bekerült egy kertévé műsorába.
0
2010. május 24., hétfő 11:42
Külföldről angolul, vagy magyar felirattal elcsíphető néhány hazai "sajtópéldányt" tároló oldalakon. :D
0
2010. május 24., hétfő 11:27
És ezt a filmet honnan lehetne beszerezni?
0
2010. május 24., hétfő 3:28
Felforgató könyv (Stranger than fiction)

Kedves, szerethető vígjáték ami nem émelyítően cukormázas és gices, de nem is öncélú fingás, böfögés. A film legnagyobb erőssége az egyedi és véleményem szerint nagyszerű alapötlet amit jól sikerült a vászonra vinni.   A színészekre nem lehet panasz. Will Ferrel remekül hozza az átlag embert akinek menetrend szerinti napjai egyik pillanatból a másikra kifordulnak magukból (alakítása Jim Carrey Truman Burbank-jére emlékeztetett, meg úgy a film első fele is). Maggie Gyllenhaal rendkívül aranyos. A két nagy "öreg" (Dustin Hoffman, Emma Thompson) meg lubickolnak a rájuk írt szerepben, különösen Hoffman.  A fanyar, már-már szatirikus humor remekül van adagolva.

Őszintén tudom mindenkinek ajánlani a filmet.  8/10

Csak azt nem értem, miért kell egy ilyen filmet ilyen késői időpontban adni.
0
2010. május 24., hétfő 2:40
Bizony, a Nyisd ki a szemed!-ben Penélope Cruz egy laza toplesst is bemutat :-D
A Vanília égboltot még nem láttam, egyszer talán megnézem.
A Vicky Cristina Barcelonát tegnap néztem meg. Hát, nem is tudom, biztosan egyedül maradok a véleményemmel,

SPOILER

de számomra nyomasztó film volt... Mindenki kínlódott, keresgélt meg kutatott, de hát senki nem járt jól a végén. A jókislány megbánta, a rosszkislány félelme beigazolódott, a rosszkisfiú szokása szerint maradt az északi pólus-déli pólus életnél, amihez a rosszkislány 2. asszisztált, aztán túlpörgött.
Én mostanában tuti, hogy nem nézem újra (ráadásul a spanyol zene számomra a Tátrai Tibor-Szűcs Antal Gábor duóig terjed, ami azon túl van, halálosan idegesít).
Viszont Penélope Cruz alakítása tényleg oda... szóval egyszerűen kimagaslik a többi közül. Asszem, jó helyen van az Oscar nála.

SPOILER VÉGE
0
2010. május 24., hétfő 1:46
Bitch Slap

Ha Tarantino egy huszonéves, kiéhezett geek lenne, ilyen filmet forgatna. Dögös csajok, veszélyes feladat, 200 millió, fegyverek, összeesküvés, vizespóló, pucsítva ásás... csak az ocsmány green-boxok ne zökkentettek volna ki mindig a hangulatból. Esetleg még ajánlható Herkules és Xéna-rajongóknak, mert mind a négy ottani főszereplő feltűnik.
Volt hely, ahol azt olvastam, a magyar ábécé lehetőségei túl korlátozottak ahhoz, hogy kifejezzék ezen film szintjét, de kanbulira három sör után szerintem ideális:).
0
2010. május 24., hétfő 0:46
Jó film.De inkább nem írok róla,nehogy lespoilerezzek valamit. :)
0
2010. május 24., hétfő 0:45
Abban egyetértünk,hogy Phoenix nagyot játszik abban a filmben is! :)
0
2010. május 24., hétfő 0:44
Ott is Mickey Rourke és Matt Dillon uralja a színt,bár igaz ott nem is főszerepe van.
0
2010. május 24., hétfő 0:42
Ha már angyalok,akkor az eredetije.A 8 MM-ben Phoenix simán lejátssza a színről.De ez csak magánvélemény.
0
Erre viszont már nagyon kíváncsi vagyok!
0
A Rablóhalat még sajna nem láttam...
0
2010. május 24., hétfő 0:41
De a Kick Ass-ben egész jó.
0