A filmek jók,de valahogy az Ő játéka elég idegen Tőlem.Még az egyébként zseniális Rablóhal-ban is kritikán aluli.Ha nem lenne az a nagybátyja aki,Ő sem lenne ekkora sztár,az biztos.
0
2010. május 24., hétfő 0:36
2002
ha kettőt kellene mondanom én is ezt a kettőt mondanám, bár én elég jól elvagyok a szikla/ con air / ál/arc féle popcornjaival is.
0
2010. május 24., hétfő 0:32
7926
Ja,bocs a Las Vegas végállomás is nagyon jó filmje.
0
2010. május 24., hétfő 0:31
7926
Ez tényleg nagyon jó film!Tizenx éve láttam Én is és valahol már beszéltünk róla hogy szerintem ez az egyetlen JÓ filmje.Nekem se a szikla se az Álarc nem tetszett.Pontosabban a játéka nem tetszett benne.De ebbe tényleg nagyon jó!
0
2010. május 24., hétfő 0:20
5023
még nem, de most olvastam a film után és látom, hogy ez egy remake. most már kíváncsi vagyok az "eredetire" is. általában az a jobb, de nem biztos hogy így az tetszeni fog. mindenesetre ráállok a dologra. az külön tetszik, hogy mind a két verzióban cruz kisasszony játszik :).
és most már az is leesett, hogy honnan jött a "krúzék" filmje poén is. :D
valamiért most nagyon újra akarom nézni a Vicky Cristina Barcelona c. filmet. :)
0
2010. május 24., hétfő 0:11
2344
Én pedig remélem, hogy megjelenik itthon hasonlóan szép kiadásban mint a szerintem überelhetetlen Elit alakulat!
tisztában voltam vele,de ha még nem láttad..addig ez is segít megtudni,hogy sikerült a film...
0
2010. május 24., hétfő 0:00
1534
Az HBO-n The Pacific- A Hős alakulat utolsó, 10. epizódja! Remek sorozat volt, méltó párja Az Elit alakulatnak! Szereposztás, alakítások kiválóak, a zenéje számomra feledhetetlen!!! Remélem még fogják ismételni! Az utóbbi évek legjobb háborús sorozata!
0
2010. május 23., vasárnap 23:59
3448
Vanília égbolt eredetijét a Nyisd ki a szemed! -et láttad? Szerintem jobb. :)
0
2010. május 23., vasárnap 23:50
2002
Ha szereted a gondolkodtató, csavart filmeket nézd meg az Oxford murders című John Hurt, Elijah Wood filemet, nekem tetszett. Szégyen, hogy ennek még híre sincs itthon.
0
2010. május 23., vasárnap 23:47
5023
Kiss Kiss Bang Bang
Rohadt jó film, nagy dumákkal és jól összerakott sztorival!
Vanília Égbolt
Na ezen ledöbbentem. Szeretem az olyan filmeket amiknél csak az utolsó 10 percben derül ki, hogy miről is szól, ez pedig ilyen. Még meg kellesz nézni párszor, hogy minden tiszta legyen, de nagyon tetszett!
0
2010. május 23., vasárnap 23:46
2002
A vámpí csókja.
Hosszú évek óta vadászom ezt a filemt, soha nem sikerült még végig megnéznem, mert mindig késő este adta csak valemlyik csatorna, most hogy már régóta nem nézek tv-t így eséleym se volt, de végre megvan. Komolyan nem értem a Nicolas Cage féle színészeket, hatalmas tehetségek, és remek filmekben szerepeltek régen, mostmeg elválalnak minden szemetet. Na mindegy a film 10/10
0
2010. május 23., vasárnap 23:44
1237
Egyet értek :) "a kétéltű velencei gondola a Szigorúan bizalmasban"....az a Moonrakerben volt...szerintem az a leggyengébb film az összes közül. Mindemellett hatalmas Bond fanatikus vagyok :)
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2010. május 23., vasárnap 23:17
86
007 - A kém aki szeretett engem (The Spy who loved me)
Alapvetően szeretem a James Bond filmeket, de sosem voltam kibékülve Roger Mooreral a főszerepben és ez a véleményem a mostani film után sem változott meg túlságosan. Nem volt rossz mert azért kaptunk sok szép Bond lányt, egy viszonylag koherens történetet amiben igaz vannak forgatókönnyírói túlzások, de még az elfogadható határon belül. És nem volt benne olyan sok burleszk szerű elem ami miatt kevésbé kedvelem a Moore korszak filmjeit (pl.: A hülye rendőr bénázásai a Live and let die-ban, A főellenség legyőzése az Aranypisztolyos férfiban vagy a kétéltű velencei gondola a Szigorúan bizalmasban), persze azért a Jaws-sal (Cápa/Vasfogú) való harcok kicsit viccesek voltak, de akkor is a frankesteini szörnyre hajazó külleme, a szerény 2, 17 méteres magasságával és persze a tuning fogaival az egyik legemlékezetesebb és eredetibb henchman a szériában. A főgeci, jelen esetükben Karl Stormberg nem a legemlékezetesebb JB gonosz, de nincs vele nagy gond. Atlantisz mániás őrült, aki új világot akar építeni a víz alatt 8persze miután a mostanit elpusztította), a célnak megfelel
Szóval, ha nem is kedvencem, de mindenképp emlékezetes rész (mi sem bizonyítja, jobban hogy sokszor parodizálták is - ugye az Austin powers 2 alcíme: The Spy who Shaged me, Dr. Genya innen szedhette a cápás ötletét, és ugye Jawst is elég sok helyen kiparodizálták vagy utaltak rá. )
6,5/10
0
2010. május 23., vasárnap 22:32
2002
Igen a Flamexes. A Korbács itt van a polcon csak még nem olvastam el.
0
2010. május 23., vasárnap 22:24
6264
"A Necronomiconból megvan az eredeti itthon kiadott VHS (köszönet érte Böjtinek)"
Jó kis ezüstös/szürkés Flamex tokban ? :)
"Én Barkert nem nagyon olvastam csak a Kárhozat, Végső felvonás, és a Pokolkeltőt."
A Korbácsot még olvasd el.Jóféle. :)
Kinget én is imádom,sok könyvünk van itthon tőle és film is akad pár darab.Bár van ami még hiányzik(pld a Christine és a Carrie is),de annyira azért nem vagyok nagy King függő. :)
0
2010. május 23., vasárnap 22:12
2002
A Necronomiconból megvan az eredeti itthon kiadott VHS (köszönet érte Böjtinek) Meg a francia kiadású digi (dvd), szal. felőlem aztán a itteni kiadókon is rohadhat a film joga.
Én Barkert nem nagyon olvastam csak a Kárhozat, Végső felvonás, és a Pokolkeltőt. Kingel meg megint úgy vagyok, hogy nem nagyon van olyan ami nekem nincs meg :) Összes itthon kiadott könyv és film, és az itthon NEM kiadott filemek nagyrésze is megvan, csak pár darab hiányzik már,de folyamatosan pótolgatom őket. ;)
0
2010. május 23., vasárnap 22:07
6264
Pedig ez a mozi igazi jutalomjáték volt Jeffrey Combs-nak,merthogy ő játszhatta el a legendás írót a kerettörténetben.
Ennyi Lovecraft mozi után ez már érett neki. :)
0
2010. május 23., vasárnap 22:02
6264
Igen a Necronomicon egy nagyon jó kis horror.
Azt is jól sikerült NEM kiadni. :)
0
2010. május 23., vasárnap 22:02
6264
Nekem összvissz csak a Cthulhu hvíása van meg könyvben tőle.Inkább Barkert és Kinget olvastam többet.Köszi az infokat. :)
0
2010. május 23., vasárnap 21:44
2002
Teszem hozzá én nem vagyok szakértő ebben a témban, csak amennyire időm engedi járok/jártam utána ezeknek a dolgokna, egyébként régen volt a Discoveryn is egy elág jó műsor Lovecrafról. Viszont ha valamit meg kellene említenem mi volt rám eddigi életeben a legnagyob hatással (főleg olvasmányilag) Lovecraft lenne az első helyen.
0
2010. május 23., vasárnap 21:40
2002
Spongyán fogalmazok, Lovecraftnál a Cthulhu mítosz olyan mint Tolkiennél Középfölde világa. A Szukits kiadó féle 3 "összes" kiadást éredemes (ezek megjelentek külön kis novellás kötetekben is régen) beszerezni, ebben benne van minden. Ezeken kívűl nekem is csak a Necronomikon van meg mit az őrült arab írt ;), na meg az ezekből készült filme., és egyéb más írók által írt hasonló novellák (pl:King)
0
2010. május 23., vasárnap 21:29
6264
Ennek már a tartalma is beteg :)
Agentorange:
Egyébiránt nekem csak nemrégen sikerült megtekintenem a Call Of Cthulhu c. fekete fehér áldoksi/rajongói (?) filmet és nagyon megfogott.Lovecraft egész pontosan hány Cthulhu mítosszal foglalkozó/kapcsolatos regényt írt ? Megjelentek ezek mind nálunk ?
0
2010. május 23., vasárnap 20:58
2002
Malefique
Mindenkinek teljes szívből ajánlom akit egy kicsit is érdekel Lovecraft és a Cthulhu mítosz. 10/10