SPOILER
No, hát végülis igazad van, csomó kiszámítható dolog volt, magas labdákat se ütöttek le, de MJ leszólása miatt fekete pont :D Az a srác nekem baromira rokonszenves :D Ahogy apjára nézett mérgesen, majd Susan-re, szemöldök ráncolással, én azon akkorát nevettem :)) Nagyon aranyos kissrác, kár, hogy szerintem ő lesz az, akit elcseréltek, s akkor lenne ez nagy csapás, ha kiderülne, hogy a tavalyi évad Dave-jének a kislánya volt az ő gyermekük (ha jól emlékszem, egyszerre születettek a gyerekek). Paul Young-tól sokra számítok, főleg hogy őt még csak hallomásból ismerem, Vanessa-t pedig a megjelenése alapján úgy találom, hogy ex-modell lesz, és így Gaby-val fog kicsit pörölni. MacLachlan-t sajnálom, de téged kifúlt a szerepe, rendes volt az alkotótól, hogy idő előtt elengedte.
Fringe
Igen, hát ez a másik világ behozása bizonyosan sok rajongó szemében már túl sok, nem egészen így indult a sorozat, de én elfogadtam, főleg egy Lost után, ahol aztán annyi csavar történt már mint a most futó összes sorozatban összesen :D
Nyáron én is darálni akarok, szerintem szintre hozom magam a 24 6-7-8. évadával, Gilmore Girls-t is szeretném meglesni, és jó lenne újra megnézni a QaF-ot is, de utóbbi kettőt nem lesz egyszerű beszerezni :S