Keresés

Ki mit néz most?

2010. május 15., szombat 13:08
Pedig barátokkal jobb filmezni, mint egyedül (vígjátékok, akciófilmek, horrorok). Bár van, mikor jobb egyedül, ha jobban el akarsz mélyülni egy filmben (thrillerek, drámák, krimik) :) Egyébként nekem sincs időm ennyi filmre egy nap. A rekordom talán 5 film volt egy napra, de azt is úgy, hogy tartottam köztük hosszabb szüneteket, mert igazából nem szeretem elülni a seggemet. Mostanában örülök ha napi 1-2 film a befogadóképesség, ha van rá időm...
De ha belegondolok, még egy sörözős éjszaka során is max 3 filmet tudunk megnézni... este 8-tól reggel 8-ig mondjuk...
0
2010. május 15., szombat 13:05
Tényleg ... a frnacba, akkor most már lesz időm filmezni! Holnap talán.
0
2010. május 15., szombat 12:52
Én a sorozatokkal vagyok így. :)
Az újak közül csak a Szökést láttam.Az összes ilyen sorozatról,amiről írni szoktatok/24,helyszínelők,stb.../ lövetem nincs. :)A címüket sem tudom megjegyezni.
Nálam a sorozat megállt a Twin Peaks,a Miért éppen Alaszka? és a Polipnál.
0
2010. május 15., szombat 12:37
Annyit nem néznék meg egy nap.
Viszont sorozatból biztosan láttam már egymás után 8 filmnek megfelelő részt.:)
0
2010. május 15., szombat 12:31
Nahát,ezt mintha Én írtam volna....  :)
Hétvégenként mindig ez a program,he valami nem jön közbe.A legtöbb eddig napi 8 film volt. :)
0
2010. május 15., szombat 12:23
Erről neked már írtam...beep...beep...
A képlet nagyon egyszerű.
Nincsenek barátaim és csak ritkán van hétvégi melóm.:)(a saját dolgaimon kívül csak egy emberkére figyelek oda rendszeresen...)
Filmekben találtam meg azt, ami máshonnan hiányzik.Érdekelnek az emberek, de csak ilyen instant(másfél órás)emberismeretre van kapacitásom.
Unalmasnak tartom magam, ezért amilyen sűrűn csak lehet "bedobok" egy érdekesnek tűnő mozit.Feldobom magam...
Ezért mondtam már sokszor, hogy ez egy betegség.(drog)

Tegnap este kivégeztem az első kettőt.Szombatra három film van betervezve.
Vasárnapra a maradék.
Nem biztos, hogy jut időm az összesre.Ez csak terv.(semmi nem történik, ha valami átcsúszik a következő hétvégére)
Általában egy héten 10 és 15 közötti mennyiséget sikerül feldolgoznom a nem láttam listáról.(nem tudok gyorsan olvasni, de filmeket szeretek rögtön egymás után megnézni.)
Mivel abc-rendben darálom őket, ezért a hangulatom is folyamatosan változik közben.Nem fordulhat elő, hogy egy kategórián belül nézek meg sok filmet.(kivétel ez alól az újranézős maraton)
Nekem így tetszik, így szoktam meg.Furcsa lenne most ráállni egy "új" rendszerre.Most valami vígjáték kéne....most trancsírozós, most családi dráma és hasonlók....Azt venném észre, hogy folyamatosan halogatom a beszerzett filmek megnézését.
Nem akarok olyan gyűjtő lenni, akinek csak a polcon rohadnak a filmjei megnézetlenül.Minden mástól elveszek időt, hogy filmekkel és filmes témájú könyvekkel foglalkozzak.

Amit nem értek vagy nem tudok, azt utána(vagy közben) elolvasom.Ettől persze semmivel sem lettem okosabb, de a kedvem mindenképpen jobb egy ilyen maraton végén.(bármennyire is fárasztó)
Régebben még szótárazni is megálltam filmnézés közben.Ez ma már nem annyira jellemző.
Olvasni és szöveget értelmezni már elég jól tudok angolul.

Az viszont idegesít, hogy egy csomó minden kavarog a fejemben,de nem tudom őket úgy kifejezni, mint itt néhányan.Ezért sem fogok soha a kritikai részre írogatni.
TM, Niwrok, R2-D2, Rainbow írásait szinte mindig elolvasom.Szoktam filmek mellet dönteni a "tanácsaitok" hatására.
0
2010. május 15., szombat 11:12
Az FF gomb! Csupán éber R.E.M. kell hozzá. :)

"Elvégeztem egy gyorsolvasás-tanfolyamot, és húsz perc alatt el tudtam olvasni a Háború és békét. Oroszországról szól."
most posts by TM
0
2010. május 15., szombat 11:12
Mert túl sokat fórumozol: ide is mindent kétszer írsz le. :)
0
2010. május 15., szombat 10:53
Miért van az, hogy nekem még ennek a mennyiségnek a tizedére is alig-alig jut időm? Mi a titkod?
0
2010. május 15., szombat 10:53
Miért van az, hogy nekem még ennek a mennyiségnek a tizedére is alig-alig jut időm? Mi a titkod?
0
2010. május 14., péntek 23:05
Hétvégi program:Alice in Wonderland(1933), Az eladólány, Csavargók, Dühöngő ifjúság, Egyszerűen bonyolult, Emlékek szerenádja, Gyilkosság a gyönyöröm(1944), Has Anybody Seen My Gal, Haza a dombról, Házasélet.
0
2010. május 14., péntek 21:39
0
2010. május 14., péntek 21:13
Én már túl is vagyok rajta. Tetszett.
0
2010. május 14., péntek 20:55
Jó volt azért... kár, hogy most így vége egyelőre...
0
2010. május 14., péntek 20:00
Most zárult le 5 évadnyi Supernatural!Feldolgozás folyamatban! :))
0
2010. május 13., csütörtök 13:37
A John Rambo nekem is tetszett. De igazából csak a 3. legjobb Rambo filmnek mondanám, hiszen az első két részt nem tudja felülmúlni. A 3. rész egy szemét, de igazából nem zavar az sem. Sly egy korrekt akciómozit hozott össze a 4. Rambo személyében. Kicsit kevesebb CGI vér jobb lett volna, de így is jó. Negatívuma, hogy túl rövid lett. Plusz 20 perc elfért volna még belőle. A 2. részt azért szeretem jobban, mint ezt, mert a vietnámi környezet, Rambo beszólásai, a vietnámi lány és az ellenfelek miatt szimpatikusabb, illetve a 2. rész végi monológ felejthetetlen :) Szerintem minden benne van az első két filmben, ami számít. A másik két rész inkább popcorn, bár a negyedik rész is hozzátesz a történethez. Ha pontozni akarnám, akkor nálam 10/7. Az átlagnál jobb, de nem a legjobb.
0
2010. május 13., csütörtök 11:11

Nagyon ütött :D

10/10
0
2010. május 12., szerda 19:13
Az összeomlás tényleg nagyon jó film, Shumacher azért nem kevés remek filmet hozott össze rendezői munkássága alatt.
0
2010. május 12., szerda 19:11
Ó, Páter noszter,
az apád suszter,az anyád varga,
te meg egy marha.

Micsoda vallásos érzület, ah
Ó, igen, ime az örök harc amit a jó és a rossz vív.
Az Angyal és az Ördög , ez mind szép és jó de hol marad belőle az élvezet!!!
0
2010. május 11., kedd 19:03
Ugye?
Jó kis kevert téma,de nagyon betalál!
0
2010. május 11., kedd 0:23
huhh ez marha jó! :) nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz, amikor bejöttek azokba a hacukákban.
0
2010. május 11., kedd 0:11
Most fejeztem be a Kick-Asst és tényleg nagyon ütős film lett!!
10/10
0
2010. május 11., kedd 0:01
Ez valami elképesztő, mekkora fellépés... Ilyen van most az új Britain s Got Talent-ben.

The Chippendoubles - Britain s Got Talent 2010 - Auditions Week 4
0
2010. május 10., hétfő 22:07
24
3. évad fináléja.
most posts by TM
0
2010. május 10., hétfő 21:26
ma esti adag a nem látott filmek listájáról
A Simpson család – A film
A szerelem gyűrűje
0