Keresés

Ki mit néz most?

2010. május 8., szombat 23:17

007 - Halálos Rémületben(Living Daylights)

Nem egy kifejezetten gyenge rész, de nincs benne semmi amitől igazán különlegessé válna. Timothy Dalton jó színész, egy komolyabb Bondot személyesít meg, ezért sokan hibának hozzák fel, hogy alig van humor ebben a részben, de ez engem nem zavart.

Az akció részek viszont jól vannak kivitelezve, a látvánnyal mai szemmel sincs gond (kivéve némelyik autós jelenetet, ahol látszik a vetített háttér, de ez csak pár másodperc). A történet megállja a helyét nem gyengébb a többi résznél.

A film főhibája inkább a jellegtelen fő gonosz és a még annál is jellegtelenebb Bond lány.

Azért nem rossz, mint írtam Dalton remek alakítást nyújt, izgalmas akció dús. Nem bántam meg a beleölt 125 percet. Sőt akár, ha úgy, hozza a kedvem pár év múlva újra is nézném.
0
2010. május 8., szombat 23:04
a Gilmore lányokat én nagyon ajánlom! kétszer néztem végig a sorozat és szerintem nagyon jó. nagyon jó szövegek vannak benne és a két csaj mellett mindenki mást is hamar megkedvel az ember. csak arra vigyázz ha a darálod a sorozatot akkor utána én pl sokáig a szokásosnál is többet beszéltem a megszokottnál pedig így sem vagyok egy "néma bob"! ;)
0
2010. május 8., szombat 22:58
hát akkor már én is megjegyzek pár dolgot! :P

hát én a losot megvárom míg befejezik és elkezdem megnézni előröl. az első évadot anno két nap alatt végignéztem és a 2.-ból pedig vagy 2-3 részt, de valamiért abba maradt....asszem akkortájt indult a doktor house és nagyon ajánlották és már vagy 10-15 rész lement amikor annak is nekivágtam.

rám még mindig itt vár a prison break "szünet utáni" befejező epizódjai már egy jó ideje, de annyira nem tetszett az uccsó évad hogy a szünet után már nem érdekelt. ugyanez a helyzet a hősökkel is, hogy a 3. évad végét sem láttam még, mert annak is az eleje olyan volt hogy ha valaki kihagyott 10 percet belőle már nem tudta ki kivel van.

tavaly végigtoltam a Voyagert szabad óráimban + néztem még délutánonként a TV6-on. majd nekiálltam a TNG-nek, de ne haragudj meg de nekem az nagyon "szarnak" hatott. 1,5 évadot végigszenvedtem belőle és abbahagytam. a TOS-t és a VOY-t végignézve és a DS9-ből és az ENT-ből látva jó pár részt ez valahogy nagyon nem jött be. nem tudom mi az oka, de egyszerre tűnt röhejesnek és szánalmasnak és kajak a frászt kezdtem már kapni a "tanácsadótol", meg az inkább egy kék osztriga bárosnak ható körszakállas "egyes"től, ja és wesley crusher-től akit az első résztől kezdve egy kanál vízben meg tudnék fojtani. öcsém még egy ilyen ellenszenves karaktert egy filmben sem láttam. nem tudom hova tűnik de én a mozifilmekből nem emlékszek rá...és érdekes pedig a TNG-s mozifilmek meg nagyon bejöttek nekem bár semmit nem tudtam a múltjukról. mostanában esténkét adja a TV6 és néha néha belenézek. na most kezd egy kicsit jó lenni és megint érdekelni. nem tudom hol tart most a sorozat, de nem rég olyanok történtek, hogy a kapitány hazatért a szülővárosába mert asszimilálta a borg és a testvérével vitatkoztak, meg volt egy rész amiben crusher anyját beszívta valami izé amin wesley kísérletezett és a hajó legénysége vészesen fogyott addig amíg a világ amibe került már csak a hajó körül volt. na ezek a részek elég jók voltak és most így nézem is őket esténként meg szombat vasárnap az ismétléseket, de az első 1,5 évad szerintem hulladék! ja és volt egy rész amiben "egyes"-t bazirgálták a romulánok és fia volt meg ő volt a kapitány. ez is érdekes rész volt.

a pacificet én a 2. rész után abbahagytam, mert ezt jobb egyen letudni.

nemrég értem utol az Így jártam anyátokkal amerikai vetítéseit és szerintem egy nagyon jó kis sorozat ez,de ha nem tűnik fel ennek az évadnak a végén sem az akinek fel kellene már tűnnie, akkor ezt a sorozatot hamarosan elkaszálják. amúgy ha robinnal jönne össze annak jobban örülnék! :)

a south park mostani részei valahogy nagyon kiábrándítóak. az eddig lement 7 részben több volt a rossz rész mint jó. amikor megírják azt a könyvet és a facebook-os rész jól sikeredtek, de a többi már minősíthetlen. a  200. rész jól indult és azt hittem, hogy lesz még egy "Képzeletfölde trilógia", de a folytatást elkúrták azzal, hogy nem 3 részt csináltak belőle. így nagyon összecsapottnak hat, ha kidolgozzák rendesen akkor jó lett volna, de azzal a sok szállal amit elkezdtek és csapnivalóan zárták le, nagyon elrontották. a mohamed-es cenzúráról nem is beszélve.

the big bang theory is nagyon jó sorozat mindenkinek csak ajánlani tudom! sheldon a legnagyobb arc! :DDD olyan szövegei vannak hogy fosom össze magam. :D
0
2010. május 8., szombat 22:31
Igen, nekem is egy Winters szintű karakter hiányzik (Richard D. Winters amúgy januárban ünnepelte 92. születésnapját!), John Seda-val is meg vagyok azért elégedve, nagyon is, gondolom az Iwo Jima-i csatából meg azért se kaptunk többet, mert ott van Eastwood Mester két filmje (ahol a producer szintén Spielberg volt). No meg Joseph Mazzello és James Badge Dale sem vallanak szégyent. Utóbbinál szokatlan volt mondjuk, hogy nem kopasz és még meg van a keze (Chase :D). Az első öt évadát láttam a 24-nek, és beszippantott ha 120 rész lement két hét alatt :D Csak utána tartottam egy nagyobb szünetet, nem bírnám a 24-et hetente nézni, kemény próbatétel lenne :)
0
2010. május 8., szombat 22:16
Az tény, hogy hátrányt jelent a Pacific-nek az, hogy nem egy egységben van a 3 katona. Egyébként azt kell mondjam, hogy picit én is csalódott vagyok a háborús jeleneteket illetően. Nem tudom mire ment el 250 millió. 5-6. rész volt eseménydús e téren. A drámai része, amit tényleg nyomattak már hetekkel előtte, hogy az emberek sorsát drámáját akarja bemutatni tényleg jó, de ez Az Elit alakulatban is volt. Itt a 3. és 8. rész jeleskedik eddig. A szereplők jól játszanak, nagyon, de nem érnek fel Damian Lewishoz és a többiekhez. Jon Seda a legjobb. Kicsit többet vártam tőle. 8. rész (Iwo Jima) tényleg jó lett érzelmek terén, de azért fura volt, hogy az 57 perces játékidőből 9-10 perc volt a csata. :)

Egyébként tégy próbát a 24-gyel. A hangulat, a szereplők rögtön beszippant. Persze nem az első rész után. :) Idő kell neki.
0
2010. május 8., szombat 22:07
A Fiúk a klubból maraton rám is ráférne, csak egy epizód sincs még meg :S Elnök embereiből pedig egyelőre csak az első három évad hever a polcon, de végig láttam már a sorozatot, szerintem érdemes lenne már belevágnod, vagy add nekem a 4-5-6-7. évadot :D :D ;)

Mivel minden sorozatot követek évközben, nekem is nagy üresség lesz nyáron. Folytatom az 5. évadnál megakadt Star Trek TNG sorozatmaratont, illetve a 24 hatodik-hetedik-nyolcadik évadát is meg kellene lesni. Négy éve az első 5 évad kereken 120 részét megnéztem két hét alatt, be akartam várni megint 5 évadot, de ez már nem lesz lehetséges. Amit viszont látatlanul elkezdenék még, az a Gilmore Girls, csak sajnos abból sincs meg egy rész sem :S

Viszont most jutott eszembe, hogy a napokban egy sokáig (első 4 évadig) nézett, régi kedvenc sorozat utolsó részét megnéztem. Ez a sorozat a Holtsáv, Stephen King regényéből. 6 évadot élt meg a sorozat, és szomorúan konstatáltam, hogy mennyire semmilyen lett az utolsó epizódja. Bár nem is tűnt rendes lezárásnak, gondolom ők is úgy kapták meg a kaszát, hogy már végig leforgatták az évadot, de akkoris szomorú hogy így ért véget egy többre érdemes sorozat.
0
2010. május 8., szombat 22:01
Szabadjék nekem is pár szót ejteni az általam nézett friss sorozatokról :D A Glee abszolút az újoncok közül a legjobb, fantasztikus hangulatot áraszt, a sokat leszólt Madonna epizód is nagyon tetszett :)) Bár egy hangyányival tényleg gyengébbek a szünet utáni részek. Sue Sylvester-t pedig válasszák már meg Elnökasszonynak! :D Nagyon nagy szükség volt már egy ilyen feelgood, de nem ostoba, sokkal inkább okos sorozatra.

A Fringe továbbra is a kedvencek között van, az éneklős epizód se volt rossz :D De tényleg csak most jön a java, és örülök, hogy lesz 3. évad. Nem valószínű viszont, hogy akár a 2. évadot is megéli a friss FlashForward és a V.

Előbbi jó ötletre épült, de kicsit nagy az össze-visszaság, és nem hittem volna, hogy pont Joseph Fiennes lesz az egyik leggyengébb láncszem. Jó hír, hogy az eredeti regény szerzője szerint forgattak le alternatív véget, arra az esetre, ha nem kapná meg a 2. évados rendelést.

A V ugye eleve egy feldolgozás, nagyon mini-sorozat hangulata van, néha nagyon gyenge CGI-vel és egy borzalmas tini szereplővel (Ty), no meg a szájbarágós, idióta párbeszédek se segítenek rajta, pedig igéretes lenne a sztori. Azért egy 2. évadot szívesebben vennék ebből, mint az FF-ből.

A Született feleségek továbbra is remek, és jól felépítették most egy régebbi karakter háttértörténetet, ügyes húzás volt és az idei konfliktusok is jók. A legutóbbi részben Susan és Gabrielle férj szivató estje nagyon nagy volt :D

Sajnos idén véget ér a Tudors. Igaz, hogy szép, korhű díszletek, remek színészek játszanak benne, de a történelmi hűség így sem erőssége a sorozatnak, de mégis egy igazán jó történelmi (vagy sokkal inkább szórakoztató) sorozatként fogok rá visszaemlékezni, és talán egyszer még a polcra is felteszem a 4 évadot.

Lassan végéhez ér a The Pacific, amely lassan indult és nem is érte el a nagy testvér, a Band of Brothers szintjét. De ez szerintem csak azért lehet, mert egyrészt nekünk európaiaknak kevésbé ismert a környezet és maga a történelem ezen fejezete, és főhőseink se egy alakulatban harcolnak. És nem mellesleg, számos fórumon olvastam, hogy ez vagy az az esemény miért nem korábban lett bemutatva? Hogy a fenébe mutatták volna be korábban, ha időrendbe haladnak? Ha egyszer ez így megtörtént. Na mindegy, ez a sorozat mindenképp a BoB fémdobozom mellé kerül (remélhetőleg szintén fémben), de olyan sokszor nem fogom azért megnézni.

Hm, mi maradt még? Hát persze, a Lost :) 2005. januárjában ismerkedtem meg a sorozattal az AXN-en, és ősztől már az amerikai műsorrend szerint követtem az eseményeket. A sorozatjunkie tevékenységem oka, és nem hiszem hogy valaha lesz még rám ilyen hatással egy sorozat. Évről évre okosabb, tartalmasabb lett a Lost. A sorozat nagy érdemei közt tartom számon a közösségépítő jellegét. Nagyon sok fórum, rajongói portál, klub alakult az indulás óta, egymástól teljesen más életkorú, társadalmi csoportú embert hozott össze a Sorozat, fejtegették a titkait, próbálták kitalálni a következő lépést. Én magam is több, remek emberrel ismerkedtem meg az évek folyamán, és maradunk is kapcsolatban május 23-a után, amikor is a sorozat elbúcsúzik, a szereplők szétszélednek és maguk mögött hagyják ezeket a nagyon emberi, nagyon szimpatikus, vagy nagyon gyűlölt karaktereket. De még van két hetünk, amikor még jelenben beszélhetünk róla :)
0
2010. május 8., szombat 19:37
Nyáron majd jön nálam a picsogó sorozat - Grace klinika maraton. Akkor úgyis szünetel a legtöbb sorozat, sőt, az összes kedvencem, így azt majd végigpicsogom én is :D

És ugye ilyenkor szedjük elő kedvenceinket DVD-ket. Rejtélyek városa, Doc Martin, A fiúk a klubból, Bír-lak maraton készülőben is van.

Az elnök emberei maratonra még nem tudtam rábeszélni magam. Megvan mind a 7 évad, a fele még bontatlan, egy részt nem láttam még DVD-n belőle...
0
2010. május 8., szombat 19:25
A Supnat a kedvencem!Sok érdekesség lesz a fináléban az biztos4
A Big bang és a Fringe is nagyon jó volt!
Én még a The Vampire Diaries uccsó két részét is várom.Sokáig(7 rész) nem mertem bepróbálni,mert az alapkoncepció hasonlított a Twilightra ami nagyon nem jött be.
A TVD viszont kellemes mgleptést okozott végül a Glee-vel együtt.
Elég sok sorozatot próbáltam be idén a régiek mellé:V (2009),Human Target(Jackie Earle Healey és Chi Mcbride miatt),Flashforward,Trauma,Cougar Town.
Ja és nyáron le akarom darálni végre a Firefly-t(utána meg megnézni a Serenity-t)!
0
2010. május 8., szombat 16:56
A múlt heti rész f*s volt, de várom a fejleményeket, kezd izgi lenni.

Majd jövő héten nézem meg az elmaradásaimat (SupNat, Fringe, Big Bang Theory :) ).

A SupNat nagyon odaver... kegyetlen sorozat!
0
2010. május 8., szombat 13:54
Fringe s02e21-Komoly finálé lesz ami két részes!
A múlt heti rendhagyó rész eléggé megosztotta a népet de nekem tetszett!
Bár furcsáltam,hogy éneklős rész a Fringe-ben,de korrekten megoldották a dolgot és nem is vitték túlzásba.Szóval nem musical epizód volt!
0
2010. május 8., szombat 10:40
Ne már!
10/10???
0
2010. május 7., péntek 22:42
A múmia
Jobbra emlékeztem, de a fiatalos lendület még mindig tetszik benne.
Lehet, hogy kevesebb pénzből készült(ezt nem tudom pontosan), de sokkal jobban meg van írva ez a rész.A másik kettőben már ezt próbálják ismételni és csak a látványra koncentráltak a készítők.
Kétszer vagy háromszor még nevetni is sikerül.Mindegyikért Jonathan volt a felelős....nagyon kedvelem az egymondatos beszólásait.
Brendan Fraser-ből a múmia filmek előtt semmi tökösséget nem néztem ki, de itt alaposan helyretette a becsületét.Még mai szemmel is ütősre sikerült egy-két akció.
Ezt a részt még Bd-n is szívesen megnézném, pedig arányaiban, ebben van a legtöbb hagyományosabb akciójelenet.
Így újranézve már nem tartom jónak, de közepesnél mindenképpen magasabb osztályzatra számíthat.
(Rachel Weisz frizurája régebben nem idegesített ennyire.Néhányszor még ugattam is egy picit, amikor Bodri feltűnt a képernyőn.)

A Spiderwick krónikák
Sajnos sokkal fiatalabbaknak készült ez a film.Annyira odalettem volna ezért 8-9 évesen.Kaland nélküli kalandfilm.Ilyen szempontból hasonlít a Szikravárosra.Kb. ugyanannyit is ér.Egy csomót szórakoztak egy ilyen lezárásért.Mintha olvasnád a mesét a gyerekednek és bejönne a feleséged, hogy most már ideje aludni.Te meg fogod magad és odalapozol a könyv végére és felolvasod az utolsó két sort.Összecsapott szánalmas vége lett az egésznek.
Amíg futkorásztak jobbra-balra, még azt is megkockáztatom, hogy élvezetes volt pár jelenet, de a végével nem tudok mit kezdeni.Ez családoknak való és nem csak sima gyerekes gondolkodású felnőtteknek.Öt-hat pontot ér a "lámpaoltás" nélkül.

A doboz
Ott kezdődk az egész, hogy óriási kedvencem mind a két egész estés filmje a rendezőnek, amiket eddig láttam.Ez az érzés csak tovább erősödött a harmadik munkájának megtekintése után.
Igaza van azoknak, akik azt mondták, hogy ez valahol a kettő között áll minőségben.
Ami mégis új kedvencet csinál ebből a filmből, az a nyúlfarknyi történetből kihozott eszméletlen eredmény.
A legjobban felépített hangulatú, izgalmas és jól lezárt tanmese, amit mostanában (igazából nem emlékszem, hogy láttam-e jobbat életemben)láttam.
Eddig is odamondott a filmjeiben a világnak, de itt valahogy összesűrített egy csomó mondanivalót viszonylag kevés játékidőre.Mégsem vált unalmassá vagy szájbarágóssá a lényeg.Már a legelejétől elkaptam a hangulatát a korszaknak, ez nagyon remekül volt bemutatva...a zenék is mind-mind a helyükön....(én sem mertem megmozdulni, pedig nagyon ki kellett volna mennem.:D).
Ami különösen tetszett, hogy a végét is meg tudták oldani.Ez a szürreális rész a befejezés előtt annyira elkapott(tulajdonképpen úgy beszippantott az élmény, hogy bármit megemésztettem volna), hogy a trükkök minősége sem tudott kizökkenteni.
Számítottam erre a lezárásra, de mégis sikerült összehozni valami embertelen jó képet Langella-val....
A három főszereplő közül ketten már bizonyítottak korábban is komoly szerepekben, de meglepetésként ért, hogy James Marsden is megállta a helyét.
(Ezután figyel(tet)ni fogom ezt a fickót is.:)
Az utolsó képkockák után egy pár percig csak néztem magam elé.
Óriásit ütött ez a zseniális valami, amit láttam.
Tegnap óta kicsit jobban figyelem az ablakokat és a ház előtt elhajtó autókat....Eltelik szerintem egy két nap mire minden visszaáll a "normális" kerékvágásba.
Érdekes a külföldi oldalakon kihozott összpontszám, bár az is igaz, hogy a majdnem ennyire remek Southland Tales sincs túlságosan értékelve...
csurmee nézd meg mégegyszer!!:)
Ja(10/8,5-9)
0
2010. május 7., péntek 22:36
Éli könyve:

Elgondolkodtató posztapokaliptikus alkotás,mely hitről,kitartásról és reményről mesél.

Remek mozi két fantasztikus színésszel (Washington,Oldman) a főszerepben.

10/10
0
2010. május 6., csütörtök 23:23
Bryan Adams: Bare Bones

Bryan Adams is one of world’s most enduringly popular singer/songwriters. But he is most at home in his Vancouver studio, surrounded by his collection of vintage microphones and guitars. Adams calls it “a very analog space in a very digital world.” In this short documentary, we witness an intimate rendition of his song “One World, One Flame” and hear him speak of his audience-centred approach to performance: “I want it to be fun, I want it to be real.”
0
2010. május 6., csütörtök 22:12
Az előbb néztem a Viasaton a Ki ez a lány? (Ugly Betty) sorozatot. Nem annyira szörnyű ennek a szinkronja, igaz, pár helyen illett volna magyar feliratot tenni...
0
2010. május 6., csütörtök 22:02
Megnéztem,mert ajánlottad és tényleg nagyon jó film,döbbenetes,hogy milyen emberek vannak!A könyvet majd valamikor elolvasom!
0
2010. május 6., csütörtök 11:24
Chrysalis (Az emlékrabló, 2007)

Remek francia sci-fi thriller, melynek ha az egész forgatókönyve nem is, de annak néhány betéte mindenképpen tetszetős lett. A történések alakulása pedig olyan egyéni, mely csak egy csipetnyit elvont, nyomasztó és sötét európai fantasztikus filmre jellemző.
0
2010. május 6., csütörtök 11:19
April Fool´s Day (1986)

Ááááááá...! Nézzétek meg. :)
0
2010. május 6., csütörtök 11:16
Ne titkold el előlünk, ha megvolt a Return. :)
0
2010. május 5., szerda 18:39
Isten haragja:

Bill Paxton rendezői debütálása szintén egy okosan felépített kis mozi.Nézése alatt hajlamos az ember Matthew McConaughey-nak is megbocsájtani a sorozatban gyártott vígjátékok és romantikák seregét,itt még ő is lehetőséget kap a bizonyításra.Bár Paxton inkább a film központi karaktere.Jó volt őket McConaughey-vel újra egy filmben látni - ráadásul egy más műfajban - az U-571 után,amit szintén nagyon kedvelek.

Kellemes kis thriller egy aránylag jó - de nem kitalálhatatlan - csavarral a végén.

10/9
0
2010. május 5., szerda 18:23
Feltámadás:

Jó kis thriller még mindíg,csak ne akarná ennyire a Hetediket másolni(még összekötő szereplő is van:Leland Orser:D).Ennek ellenére az egyik legtisztességesebb iparos munka ,amit Christopher Lambert az utóbbi 10 évben színészként letett az asztalra.

SPOILER:

Ugyan már nem emlékeztem rá ki is volt a gyilkos,de nem nehéz kitalálni,amint Robert Joy megjelenik a színen.Durván hamar lelövik a poént,persze a szerepe érdekes,de a motíváció,a karakter előélete ugyanúgy homályban maradnak,akárcsak Fincher John Doe-jának.Kicsit kidolgozhatták volna jobban is a karaktert,Joy persze amit tehet elkövet,de a szerepe nem olyan volumenűre és hatásosra lett megírva,mint Kevin Spacey-é a Hetedikben.

A DVD kiadás kép- és hangminősége is meglepően jó.Ami még meglepett:a rendezést Russell Mulcahy (Hegylakó 1-2) követte el,Lambert barátunk pedig tevékenyen részt vállalt a sztori megírásban.

A film hibái ellenére kellően fordulatos és izgalmas.

10/8

0
2010. május 4., kedd 12:41
Tegnap este két filmet néztem meg a Múmia trilógiából,amiket még nem láttam.
Igazából mind a három részt kellett volna, hogy jobban össze tudjam hasonlítani őket.Egy dolog biztos, a legszórakoztatóbb részt(erre tegnap jöttem rá) régebben láttam VHS-ről...bármennyire furcsa, de eredeti hanggal még nem is láttam a 99-es múmia epizódot.(mostanában meg kell néznem!!)Már csak azt kéne kiderítenem, hogy mennyire játszik szerepet a nosztalgia faktor az értékelésemben.Emlékszem arra, hogy akkoriban nagyon jól jött ez a film, mert csupa ilyen tv-nek szánt vackot láttam előtte ebben a kategóriában.
A klasszikusnak mondható filmek után ki voltam éhezve egy normális kalandfilmre.:)

A múmia visszatér
Az első részt működtető részleteket felturbózták mégtöbb látványelemmel, gyerekszereplővel plusz poénforrást tettek az egészbe, John Hannah is hozta magát.Ezek lehetnének a pozitívumok...
Az igazi piros pont viszont Patricia Velasquez(semmivel sincs több dolga itt, mint mondjuk a "Le jaguar" című filmben....szexisen nézzen(ki)) és Oded Fehr(az első részben is ő volt a másik tökös csávó...semmi különöset nem csinál, de "Rick" mellé kell valaki szerintem...és ezt jól megoldották vele) képernyőn eltöltött idejének hosszúsága, miatt jár a készítőknek.
Persze még most sem tudok mindig elmosolyodni a viccesnek szánt jeleneteketnél.Az első résznél sem működött minden, de ott nagyságrendekkel kevesebb volt az minőségingadozás.(már amennyire emlékszem:)
Ettől még szórakoztató volt , csak nem annyira, mint azt a készítők tervezték/gondolták.Amennyiben az első részt jó filmnek tekintjük, akkor ez egy tisztességesen megcsinált közepes folytatás.

A Múmia - A Sárkánycsászár sírja
60 percig élvezetes(A múmia visszatér 10/5----->A Múmia - A Sárkánycsászár sírja 3-4 pontnál nem ér többet.
0
2010. május 3., hétfő 23:18
Hétvégére ígértem magamnak a SC 2-3-at, a Return-nek a trailerét láttam, és elég gagyinak tűnik ahhoz, hogy megnézzem, szóval valamikor időt szakítok rá, pláne ahogy elnézem, "Pussy Bonpensiero"-t is hidegre teszik benne, úgyhogy nem kérdés a megtekintése. Az első hármat az Ultrafilm talán egyszer kiadhatná, ha épp nem lesz más dolga.
Az angol kiadáshoz jár egy 16 oldalas jópofa kis booklet is rengeteg érdekes infóval a trilógiáról: pl. debütálásakor a Sleepaway Camp-et 85 vásznon vetítették New York-ban, és azon a hétvégén ez a kis slasher volt a király. Maga mögé utasította a szintén akkor debütáló Amityville 3-D-t, ami azért nem kis teljesítmény, tekintve, hogy utóbbi 3D-ben volt műsoron.
0
2010. május 3., hétfő 12:21
Penny Dreadful (Stoppos gyilkos, 2006)

Először is nem árt tisztában lenni vele, hogy a lényegi történések a képen látható helyszínen mennek végbe. Másrészt ez egy kisköltségvetésű fesztiválfilm, amely a világon semmi újat nem fog mutatni. Ehhez képest sikerült kis híján végigizgulnom, pedig tényleg nem nagy szám, de egy estére simán elmegy, ha az ember nem vár sokat és elfogadja, hogy Mimi Rogers sajna megöregedett.
0